|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan En Beğendiğiniz Miyazaki ((Yönetmenlik Yaptığı) Filmi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Nausicaä of the Valley of the Wind diyorum hikayesi hoşuma gittiğinden. Diğerleri de güzel ama içimden bu geldi gece gece.....
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: En Beğendiğiniz Miyazaki ((Yönetmenlik Yaptığı) Filmi | |||
| Lupin III: The Castle of Cagliostro /1979 |
|
2 | 1.47% |
| Nausicaä of the Valley of the Wind /1984 |
|
13 | 9.56% |
| Castle in the Sky /1986 |
|
5 | 3.68% |
| My Neighbor Totoro /1988 |
|
4 | 2.94% |
| Kiki's Delivery Service /1989 |
|
3 | 2.21% |
| Porco Rosso /1992 |
|
0 | 0% |
| Princess Mononoke /1997 |
|
16 | 11.76% |
| Spirited Away /2001 |
|
29 | 21.32% |
| Howl's Moving Castle /2004 |
|
58 | 42.65% |
| Gake no Ue no Ponyo /2008 |
|
6 | 4.41% |
| Oylayanlar: 136. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: Blue Seed, Clannad, Clamp
Favori Manga: Suzuka, Clamp
|
Nausicaä of the Valley of the Wind diyorum hikayesi hoşuma gittiğinden.
Diğerleri de güzel ama içimden bu geldi gece gece.. |
![]() |
|
|
|
#32 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
sprited away ile mononoke hime arasında düşündüm. hatta baya düşündüm çünkü iki yapımında benim için vurucu noktası farklıydı. İnsanların aç kalpleri, doğanın iyi niyetli olmasına rağmen affetmeyen haklı koruyucuları ve lanetle bu iki kutubun arasına sıkışmış dengeleyici yi düşünürsek mononoke öne geçti. Oyumu ona verdim
|
![]() |
|
|
|
#33 |
Giriş Tarihi: 19-10-2009
Favori Anime: berserk~slam dunk~claymore~totoro~golden boy~naruto~~Sword of the Stranger~Welcome to the NHK!
|
Ben totoro dedim, insanın içini ısıtan sımsıcak bir hikayesi var..
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-10-2010
Favori Anime: Gundam, Votoms, Macross, Akira
Favori Manga: GITS, Akira, Domu, Pluto, Monster, Old Boy, Dragon Ball
|
Düşünmeden Mononoke Hime dedim
|
|
|
#35 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Nausicaa ve Kiki's Delivery Service dışındaki filmlerinden nedense pek haz alamadığımı söylemekle yetineyim zira temalar olarak birbirini tekrarlayan ve eleştirilmemek için yapılmış izlenimi veren işler izlediğimi hissediyorum. (Bkz Nausica --> Princess Mononoke)
|
![]() |
|
|
|
#36 |
Giriş Tarihi: 16-04-2011
Favori Anime: One Piece, FullMetal Alchemist Brotherhood, Bleach, Naruto...
Favori Manga: Gantz, One Piece, Fairy Tail, Monster Soul...
|
İzladiklerim (Nausicaä, Laputa Castle in the Sky, Kiki's Delivery Service, Porco Rosso, Spirited Away, Howl's Moving Castle) içinden favorim Nausicaä'dır, neden bilmiyorum ama diğerleriden daha fazla etkilemişti beni
|
![]() |
|
|
|
#37 |
Giriş Tarihi: 07-09-2010
Favori Anime: D. Gray Man, Beelzebub,Code Geass,Howl's M.C
|
Howl's Moving Castle dedim ben de, çoook hoşuma gitmişti cnbce'de izlediğimde, Howl ,Calcifer, Sofie hepsi bi ayrı güzeldi. Ama Totoro da çok tatlıydı ya, tonton tonton
Spirited Away diğerlerine göre biraz daha ciddi geldi bana ,ama o da gayet güzeldi.Oscarı bile var filmin . Off çok zor bi anket olmuş bu ya
|
![]() |
|
|
|
#38 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-07-2010
Mekan: Rüzgarlı Vadi
Favori Anime: Ouran,Nana,CB,Gintama,SC,...
|
Nausicaä of the Valley of the Wind
Bittikden sonra Miyazaki'nin içine sinmesede benim ilk göz ağrım olmakla birlikte en sevdiğim Miyazaki filmidir.
Hayal güçü olan ama bilgisi olmayan kişinin,kanatları vardır ama ayakları yoktur. Son Düzenleme Hei tarafından 27-04-2011 02:10 de yapıldı. |
|
|
|
|
|
#39 |
Giriş Tarihi: 17-06-2011
Mekan: İstanbul
Favori Anime: SailorMoon, FushigiY., NodameC., KimiNiTodoke, DeathN., Kuroshitsuji, C.Geass...
Favori Manga: Bleach,Naruto,ParadiseKiss
|
Howl's Moving Castle' ı seçeceğim galiba...
|
![]() |
|
|
|
#40 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|