|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Neon Genesis Evangelion hakkında ne düşünüyorsun? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Söz konusu zevkler ise bu her halde kişiye göre en çok değişiklik gösterecek konudur diye düşünüyorum. Söyleyin bakalım, Eva size ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Evangelion hakkında ne düşünüyorsun? | |||
| Hayatın anlamını onda buldum. İyi ki varsın Eva. |
|
17 | 26.15% |
| Çok kafam karıştı ama güzeldi, kabul. |
|
18 | 27.69% |
| Vasadın altında mı üstünde mi karar veremiyorum. |
|
9 | 13.85% |
| Bu ne ya? Manyak mısınız siz? Nasıl dayandınız bunu izlemeye? |
|
6 | 9.23% |
| Duymadım ki hiç. Bu anketi cevapladıktan sonra izlemem şart oldu ama. |
|
7 | 10.77% |
| Bana böyle şeylerle gelmeyin arkadaşım. |
|
8 | 12.31% |
| Oylayanlar: 65. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: FMA, Gundam 00
Favori Manga: Re-Take
|
Söz konusu zevkler ise bu her halde kişiye göre en çok değişiklik gösterecek konudur diye düşünüyorum. Söyleyin bakalım, Eva size ne ifade ediyor?
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Berserk, NGE, Akira
|
Güzeldi, severim ben Evangelion'u.
Kafam karışmadı, o kadar da karışık değildi canım abartmayın ama hayatın anlamını da animelerde aramıyorum. Bu durumda ne cevap vereceğim?
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Felsefesi, hikayesi, kurgusu, psikolojisi ile izlediğim en en en iyi animelerden biridir. Hatta başında gelir. (TV serisi + The End of Evangelion filmi )
"Hayatın anlamını onda buldum." yazısını görmezden gelip "İyi ki varsın Eva." diyorum. |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Banned
----
|
Her ne kadar filmden sonra daha fazla seriyi anlasam da, gerçekten hoş bir seriydi. En güzel serilerden denebilirdi. Mecha olsun, psikoloji olsun herşeyi içinde bulabildim. İzlemeyenlerin kesinlikle izlemesini tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Güzel bir seri ama:
- death sea scrolls, kabalah, tree of life gibi anime de geçen terimlerin anlamlarını ayrıyetten araştırmak gerekiyor. Çünkü anime de herhangi bir şekilde açıklanmıyor. - Normal serideki son iki bölüm parasızlıktan oldukça basit çizilmiş. Daha sonra gerçek son olabilecek end of eva çekildi. Ama bu ikisinin sonları oldukça birbirinden farklı. Bir de 4 tane film olarak çekiliyor onların da sonunun farklı olması muhtemel. - Msn de eva daki mevzuları anlamış biri olması gerek anlaşılmadık yer olduğu zaman sormak için. Çünkü yapımcılar serinin anlaşılması için bir kitapçık çıkardı terimleri ve zaman dilimini açıklayan. - Gerçekten anlaşılırsa kötü bir ruh haline sokabilir. |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Vasadın altında mı üstünde mi karar veremiyorum.
Bu kadar gereksiz ve boş felsefe yapılan bir anime daha görmedim. Neden bu kadar şişirildiğini de bir türlü anlayamam. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Vasadın altında mı üstünde mi karar veremiyorum.
Karakterleri bazında incelenince gayet iyiye giderken. Hikaye bazında fazla şey vermeyen bir yapım. Son iki bölümü karakter olayından bakarsak anlamlı hikaye yönünden bakarsak gereksiz. Tabi firmanın parasızlığından ötürü son iki bölüm öyle olunca bunu karakterlerin zihinsel olayı için elverişli ve birazda zorlama gibi kullanılmışa benziyor. Evet ben de karar veremedim. Ama bunalımlı bir zamanım da izleyince nedense ilaç gibi geldi. Yani genelin beğenisine göre cevabım en üstteki cümle... Kişisel olaraksa bir şık veremiyorum. |
![]() |
|
|
|
#8 |
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Çok kafam karıştı ama güzeldi, kabul.
Hatta ne izlediğimi hatırlamıyorum ama güzel olduğunu hatırlıyorum xD
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Gelmiş geçmiş en iyi anime. 3 aylık depresyon, araştırma(İncil okuma vs.) gibi şeylerden sonra ancak hafif hafif anlayabildiğim anime. Üzerine anime tanımam
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
İlk izlediğimde biraz karışık gelen (özellikle son bölümleri noluyoz yahu falan demiştim) sonra biraz araştırınca(exile kadar değil tabi
)ve tekrardan daha dikkatli olarak izleyince çok sevmiştim ki hala yeni çıkıcak olan filmleri sabırsız bir şekilde beklemekteyim...
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|