Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Anketler > Anime ve Manga

Neon Genesis Evangelion hakkında ne düşünüyorsun?

Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Neon Genesis Evangelion hakkında ne düşünüyorsun? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Borastus ” Tamam o zaman açıklayayım burda: Film spoileri: Spoiler: Filmi herkes bildiği gibi animenin tekrarı ...

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Evangelion hakkında ne düşünüyorsun?
Hayatın anlamını onda buldum. İyi ki varsın Eva. 17 26.15%
Çok kafam karıştı ama güzeldi, kabul. 18 27.69%
Vasadın altında mı üstünde mi karar veremiyorum. 9 13.85%
Bu ne ya? Manyak mısınız siz? Nasıl dayandınız bunu izlemeye? 6 9.23%
Duymadım ki hiç. Bu anketi cevapladıktan sonra izlemem şart oldu ama. 7 10.77%
Bana böyle şeylerle gelmeyin arkadaşım. 8 12.31%
Oylayanlar: 65. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

Like Tree6Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 21-09-2009, 23:39   #21
Banned
yaşı 13

Agliyorum

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Izmir
Favori Anime: animeleri sefiom
Favori Manga: mangalarıda
Standart İlgi: Neon Genesis Evangelion hakkında ne düşünüyorsun?

“ Orjinal Gönderi : Borastus Mesajı Görüntüle

Tamam o zaman açıklayayım burda:
Film spoileri:
Spoiler:
Filmi herkes bildiği gibi animenin tekrarı olarak yapılıyor. Ancak biri forumlarda bu tekrar degil aslında bir devam filmi oluyor dedi. Kanıt olarak ta animenin son bölümünde asuka ile shinjinin bulunduğu sahnede deniz kırmızı sade animenin ilk bölümünde mavi olması rağmen. Ancak Eva 1.0 da daha ilk sahnede yani ilk melegin geldigi sahnede deniz kırmızı. Birkaç tane daha ipucu var onun için bir bakmam lazım bir resim olacaktı.
Ne dediğimi unuttum. hata verdi de.
Spoiler:
Şimdi o biri kim? XD EOE filminde, filmin sonunda Shinji ile Asuka kalıyor ya, orda dikkat etmedim yani deniz kırmızıydı. Neresinde maviydi ben tam anlamadım? ;__;

Fotoğrafı da merak ettim. Demek istediğini anlamadım çünkü ;__;
BayanBiohazard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 23:41   #22
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

İşte buldum.
Spoiler:
http://img40.imageshack.us/img40/5712/1231066484764.jpg
Demek istedigim evadan olayların gelişimi sonucu en sonda denizler kırmızı oluyor. Ancak filmde daha ilk sahnede yani olaylar başlamışken bile kırmzı. Linkte görecegin gibi birkaç ipucu daha var.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 23:46   #23
Banned
yaşı 13

Agliyorum

Spoiler:
Sen diyorsun ki, EOE 'nin devamı bu filmler. Ben zaten onun aksinden bahsetmedim. Benim bahsettiğim, 24 ve 25. bölümlerde, Shinji birleşmeyi kabul ediyor, alkışlanıyor hatta bilmem ney, sonra filmde, 2 bölümün tekrarını yapmışlar. Tekrardan ziyade, tamamiyle yeni bir son getirmişler. Ondan bahsettim. Yoksa doğrudur. Ben filmleri izlemedim çünkü.

Btw, bu tip trollemelerden korkuyorum ben. Niye bilmiyorum.

Ayrıca değinmeden geçemeyeceğim, korkunç bir benzerlik var. Kafayı yedirtir bu adam.
Eski 21-09-2009, 23:52   #24
Ne düşünüyorsun?

----

Exile Falcon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3

Arkadaşlar kafanızı yormayın filmler ne devamı ne tekrardan yapımı:spit: Yepyeni bir Eva var karşımızda. Asuka'nın soyadı bile değişti yıllardır tanıdığımız Asuka Langley Soryuu oldu Asuka Shinikami.
BayExile Falcon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 23:55   #25
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

yok ben herşeyi beklerim bu seriden
Spoiler:
herşey değişti ama tam eoe nin bittiği yerden devam ediyormuş gibi olması dikkat çekiyor. Ama gerçekten dalga geçiyor da olabilirler.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 23:57   #26
Banned
yaşı 13

Agliyorum

“ Orjinal Gönderi : Exile Falcon Mesajı Görüntüle

Arkadaşlar kafanızı yormayın filmler ne devamı ne tekrardan yapımı:spit: Yepyeni bir Eva var karşımızda. Asuka'nın soyadı bile değişti yıllardır tanıdığımız Asuka Langley Soryuu oldu Asuka Shinikami.
Det. Kabul etmiyorum. Amca yalan yapıyo yalan. Devamı o devamı. Bu 4lü bi gelsin. Bitircem, kavga çıkarcam XD
Spoiler:
Shinikami mi... Yoksa... YOKSA... Asuka ölüm tanrısı mııı?! (eahjbdasbd off topic sayılır aldırmayın)

Off Topic for Exile, ossu da yencem seni. Hırs yaptım. Ona göre. XD
Eski 22-09-2009, 00:53   #27
Ne düşünüyorsun?

----

Exile Falcon'ın Avatarı

Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy

Her zaman beklerim Bio savaşa hazırım:ozgurluk:

Bu arada şimdi düşündüm de bu amcadan cidden her şey beklenir.

Spoiler:
Son filmlere doğru çıkıp birden bire eveet aslında her şey devamıydı ama size remake gibi yurtturdum derse harbiden şaşırmam. Bu Shinji'nin hayal ettiği yeni dünya nasıl ama falan da diyebilir. Yani bir şekilde olayı End Of Evangelion'a bağlayabilir. Bu adamdan beklenir. Hazırlıklı olmak lazım. Asuka'nın soyadının değişmesi de pek iyiye işaret değil zaten. Neden değiştirme gereği duysunlar ki...
Eski 22-09-2009, 01:24   #28
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita

Vallahi beyler sizi bilmem de ben Shinji ile Asuka'nın mürvetini görmek isterim.

Şöyle ekranda trendeyken önce Shinji'nin walkmaninin kulaklığının teki kulağında olacak şekilde yüzü belirir, sonra kamera aşağıya kayar kulaklığın diğerinide kulağına takmış şekilde Shinji'nin dizlerine kafasını yaslamış Asuka'nın yüzü belirir. Sonra çerçeve genişler ve Asuka'nın karnı burnunda halini görürüz. Kamera sabit durur ve trenin içinden çiftimizin uzaklaştığını görürüz.

Ben böyle son istiyorum.
BayKisiliksiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2009, 01:50   #29
Ne düşünüyorsun?

----

AkumA'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 19-09-2009

“ Orjinal Gönderi : Kisiliksiz Mesajı Görüntüle

Vallahi beyler sizi bilmem de ben Shinji ile Asuka'nın mürvetini görmek isterim.

Şöyle ekranda trendeyken önce Shinji'nin walkmaninin kulaklığının teki kulağında olacak şekilde yüzü belirir, sonra kamera aşağıya kayar kulaklığın diğerinide kulağına takmış şekilde Shinji'nin dizlerine kafasını yaslamış Asuka'nın yüzü belirir. Sonra çerçeve genişler ve Asuka'nın karnı burnunda halini görürüz. Kamera sabit durur ve trenin içinden çiftimizin uzaklaştığını görürüz.

Ben böyle son istiyorum.
tam aklımdakini yazmışsın.Bence sende yazar potansiyeli var,izleyicileri nasıl mutlu edicegini biliyorsun xD
Eski 22-09-2009, 01:56   #30
Ne düşünüyorsun?

----

Exile Falcon'ın Avatarı

Asuka şu dünyada uğruna fanboy olacağım tek karakterdir. Amma velakin maalesef bir türlü Shinji ile tam olarak bir araya geldiğini göremediğim için kanayan yaradır. Evangelion: Re-Take benim gibi Asuka Shinji fanları için ilaç gibidir. Doujin Moujin dinlemeyin okuyun arkadaşlar. Yazan ve çizen arkadaşımız hem orijinal Evangelion karamsarlığını havasını oldukça güzel bir şekilde yansıtmış hem de ortaya harika bir romantizm hikayesi koymuş. Yeni filmlere gelirsek. Maalesef hayır muhtemelen göremeyeceğiz. Duyduğum kadarıyla:
Spoiler:
Asuka tamamen arka plana itilmiş. Shinji'nin ilgilendiği kız Asuka değil Rei olmuş. Ve diğer Mari adlı hatun da Asuka'dan daha ön plandaymış.

Gel de küfür etme.

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık