|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Neon Genesis Evangelion hakkında ne düşünüyorsun? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Eklemek isterim: Kisiliksiz, şahsen önünde eğiliyorum saygı duruşu yapıyorum. Orz diyorum. Öyle bir Fanart var diye hatırlıyorum. EFalcon, Re-Take is ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Evangelion hakkında ne düşünüyorsun? | |||
| Hayatın anlamını onda buldum. İyi ki varsın Eva. |
|
17 | 26.15% |
| Çok kafam karıştı ama güzeldi, kabul. |
|
18 | 27.69% |
| Vasadın altında mı üstünde mi karar veremiyorum. |
|
9 | 13.85% |
| Bu ne ya? Manyak mısınız siz? Nasıl dayandınız bunu izlemeye? |
|
6 | 9.23% |
| Duymadım ki hiç. Bu anketi cevapladıktan sonra izlemem şart oldu ama. |
|
7 | 10.77% |
| Bana böyle şeylerle gelmeyin arkadaşım. |
|
8 | 12.31% |
| Oylayanlar: 65. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
|
Banned
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Izmir
Favori Anime: animeleri sefiom
Favori Manga: mangalarıda
|
Eklemek isterim: Kisiliksiz, şahsen önünde eğiliyorum saygı duruşu yapıyorum. Orz diyorum. Öyle bir Fanart var diye hatırlıyorum.
EFalcon, Re-Take is the best! En çok olmasını istediğim 3. Coupledir Asuka Shinji. Rei iğrenç. Öyle moron kız sevilir mi ya? Asukayı sevmem. Ama Rei'yi HİÇ sevmem. Ayrıca Shinji ile Asuka'nın birbirlerine yakıştığını düşünüyorum. O duyduğun şeyi yok et bence. YOK ÖYLE BİRŞEY. dedikodu dedikodu :3 |
![]() |
|
|
|
#32 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
“ Orjinal Gönderi : Biohazard
|
![]() |
|
|
|
#33 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Bu arada Re-Take ile ilgili bir fikir edinmek isteyenler şu videoyu izleyebilirler:
|
![]() |
|
|
|
#34 |
![]()
----
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
|
Bizlerin Shinji - Asuka hevesimizi ancak Dojinler giderir. Ya da bizim kendi kafamızdaki kurgular.
Vallahi @Biohazard'ın dediği gibi Fanartlar çiziliyorsa artık dünyanın her köşesinden insanlar aynı düşleri kuruyor demektir bu konuda. |
![]() |
|
|
|
#35 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Ohoooo fanartlardan bol ne var. Bu öyle 3-5 kişinin istediği bir şey değil ki. 95 yılından beri her taraf Asuka Shinji fanı dolu taştı. Rei'nin, Asuka'dan daha çok fanı var ama Asuka Shinji fanları onlardan da fazla
|
![]() |
|
|
|
#36 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Bu ülkede bir yerde işte ...
Favori Anime: Naruto Shippuden, Bleach ....
Favori Manga: Naruto, Bleach ....
|
:spit: son şıkkı işaretlerdim ama diğerleri o kadar caziptiki animeyi bir izleyeyim belki hayat anlam kazanır diğer dokuz kişi gibi ...
|
![]() |
|
|
|
#37 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Bir kaç yıl önce ilk bölümüne şöyle bir bakmıştım da sevmemiştim, zaman olursa belki bir daha bakarım.
|
![]() |
|
|
|
#38 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Bu seriye, rebuildi ile başlayınca zamanında EVA severler tarafından taşa tutulmuştum resmen
Sonra oturup baştan bütün bölümlerini ve filmlerini izledim ve 2 gün etkisinden kurtulamadım. Eğer mükemmel bir anime, sizi kendisine esir etmeyi becerebilen bir animeyse EVA bu tanıma %100 uyuyor. ;) 2.rebuild filminin çevrilmesini bekliyorum.
|
![]() |
|
|
|
#39 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
Noob animesi, naruto'nun halka inmemiş versiyonu. Bir anime izlerken neden araştırma yapayım ki veya neden ekstra bilgi için sağı solu didik didik edeyim ki? animenin direktörünün beceriksizliğini ben niye sırtlayayım ki en çok nefret ettiğim animedir. En iyi anime olarak adlandırılmasına da acayip kılım, gıcığım. Sırf maldaki ortalaması için sonuna kadar izledim ama sonradan duyduğum yorumlarla daha da "dandik" gözüktü gözüme.
|
|
#40 |
![]()
----
|
Ben uzun süre izlemeye heves etmemiştim. Animeleri puanına göre değilde; alınan yorumlara göre karar verip izlemesi en iyisi.
Evangelion'u izlemeye başlayacakken genel gidişat hakkında 15. bölümden sonra tv serisinin bayağı içine kapanıklaşıp belirsiz bir sona sahip olduğunu, yapısı yüzünden fazla aksiyona sahip olmadığı (Şahsen aksiyon olayını çok fazla önemsemem, tabi iyi aksiyona da hayır demem, neyse...), oldukça bunalımlı karakterlere sahip olduğunu öğrenmiştim. İzlemeye başlayınca fazla şaşırmadım, böylece keyif aldım. "En iyi" olma durumu kişiden kişiye göre değişiyor. Ben daha çok; "kendince bir yapım" tanımını uygun görüyorum. Öyle seviyorum. Ama yeni çıkan "Rebuild" filmlerindeki olay akışını takip etmesi daha kolay ve fazla kafa karıştırmayacak bir son ile biteceğini tahmin ediyorum. 2. film, ilkine göre oldukça farklıydı. 3. filmin daha da farklı olacağı kesin. Tv serisinden umduğunu bulamayan seyirci (en azından sonu sebebiyle) için daha tatminkar bir gidişatta bite bilme olasılığı yüksek. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|