Geri Git   Anime ve manga > Forum Genel > Anketler > Anime ve Manga

Yeni Duyurular

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Evangelion hakkında ne düşünüyorsun?
Hayatın anlamını onda buldum. İyi ki varsın Eva. 16 28.57%
Çok kafam karıştı ama güzeldi, kabul. 17 30.36%
Vasadın altında mı üstünde mi karar veremiyorum. 6 10.71%
Bu ne ya? Manyak mısınız siz? Nasıl dayandınız bunu izlemeye? 4 7.14%
Duymadım ki hiç. Bu anketi cevapladıktan sonra izlemem şart oldu ama. 7 12.50%
Bana böyle şeylerle gelmeyin arkadaşım. 6 10.71%
Oylayanlar: 56. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 12-09-2009, 22:53   #11
Katılımcı Üye

Walrus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 12-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Kara no Kyoukai,Gintama,Kino no Tabi,Bakemonogatari,Cromartie High School,Baccano!
Favori Manga: Vinland Saga,20th Century Boys,Gintama,Excel Saga
Standart İlgi: Neon Genesis Evangelion hakkında ne düşünüyorsun?

Felsefe,psikoloji,din ve mitoloji hakkında bilginiz varsa kafanız karışmadan rahatça izleyebiliyorsunuz şahsen pek kafam bulanmadı izlerken **kendi kendine ego tatmini**.

BayWalrus Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2009, 00:16   #12
Kıdemli Üye

Tensei'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009

Exile Falcon; Uzun zaman önce, çok çok uzak bir galakside...

...Bana bu animeyi önermişti. Tabi ben daha dün başladım. Ve bu sabah da bitirdim. Mükemmel bir animeydi. Aslında henüz End of Evangelion filmini izlemedim. O yüzden soru işaretlerimin yanıtını henüz bulamadım. Orjinal bir finali olmasına rağmen yine de soru işaretleri bırakmıştı. Bu gece de iki filmi izlerim zamanı ayarlayabildiğimce.
Kesinlikle çok şey kaçırmışım gibi hissediyorum geç izleyerek.

Tüm psikolojisi bozuk insanların bir araya geldiği ve benim onları köşeden izleyip keh keh güldüğüm anime'dir.

Edit: Aslında şimdi düşününce finali biraz basit geldi. Henüz filmi izlemesem de şu mutlu son ayakları biraz tuhaf kaçtı.

あかいくつ偽

Son Düzenleme Tensei tarafından 14-09-2009 00:24 de yapıldı.
Tensei Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2009, 18:46   #13
Asistan

CHOBiTS'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic - Utawarerumono
Favori Manga: Claymore

PC de anime izlemeye başladıgım sıralarda izlemiştim.Son bölümlerde baya kafam karışmıştı ve pek mutlu ayrılmadım.Alt yazıları oldugunu duyunca tekrar izlemeyi düşündüm ama kaliteli bölümlerini indirmeye zaman harcamak istemedim doğrusu.filmlerini indirdim ama onlarıda izlemiş değilim.Askerden dönünce belki başlarım.
BayCHOBiTS Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 18:41   #14
Moderator

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

başlarda sıkıldım, ortalarda sevdim son kısımlarda da nefret ettim. kararsızlardanım, sanırım daha çok cevap almak isterdim.
Bayanözz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 20:59   #15
Moderator

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Favori Anime: NGE

İlk film 1-6. bölümleri özet olarak gösteriyor arada da bazı farklar var. İkinci film baya farklı imiş ama daha nete düşmedi çok dandik cam ları var sadece.
Bay Borastus şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 21:23   #16
Kıdemli Üye

Giriş Tarihi: 15-09-2009

silindi

Son Düzenleme ozman tarafından 28-11-2009 14:25 de yapıldı.
ozman Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 22:12   #17
Katılımcı Üye

Biohazard'ın Avatarı

Mekan: Izmir
Favori Anime: NGE, GTO, Ergo Proxy, GITS
Favori Manga: Bleach, JR

İŞTE BENİM KONUM! Yanlız bunu Deddo açmış ya, yıkıldım şuan.:kotu:

Serinin 23. bölümüne kadar soluksuz izledim, sonraki 2 bölüm mü 3 bölüm mü hatırlamıyorum ertesi güne bıraktım ve ertesi günü End Of Evangelion ile birlikte izledim.

Artis, şıklar dandik. Ben hayatın anlamını onda bulmadım ancak gayet 10 üzerinden 10 bir yapım. Btw, ogzde Shinji hakkında söylediklerini okudum:spit: harfiyen ve katiyen katılmaktayım XD

25 bölümdü galiba. Bölüm bitince, tam olarak çıldırmak üzereydim. Bana EOE yi izle dediler. Anlamı orda bulcakmışım. Gördük.
inanın, 100 defa anlattığım için olayı size bi de anlatamadım kusura bakmayın. Kafayı tırlatan Wikipedia'ya baksın. Yine de kısaca bir geçim yapayım
Spoiler:
"Son 2 bölümün devamı" denilen ancak tamamiyle 2 bölümün zıttını yansıtan bir filmdi EOE. Sizde biliyorsunuz ki, Shinji birleşmeyi dizinin son iki bölümünde felsefik-psikolojik bir şekilde kabul etmişti. İğrençti evet. Hatta artık sıkılıyorsunuz XD Ancak filminde ise, Shinji son anda vazgeçiyor. Bunun nedeni Yapımcıların son 2 bölüm için para bulamamış olması gibi abzürt bir neden. -Deddo dalarsan diye diyorum, Wiki yalancısıyım hacı-

“ Orjinal Gönderi : Borastus Mesajı Görüntüle

Güzel bir seri ama:
- death sea scrolls, kabalah, tree of life gibi anime de geçen terimlerin anlamlarını ayrıyetten araştırmak gerekiyor. Çünkü anime de herhangi bir şekilde açıklanmıyor.
- Normal serideki son iki bölüm parasızlıktan oldukça basit çizilmiş. Daha sonra gerçek son olabilecek end of eva çekildi. Ama bu ikisinin sonları oldukça birbirinden farklı. Bir de 4 tane film olarak çekiliyor onların da sonunun farklı olması muhtemel.
- Msn de eva daki mevzuları anlamış biri olması gerek anlaşılmadık yer olduğu zaman sormak için. Çünkü yapımcılar serinin anlaşılması için bir kitapçık çıkardı terimleri ve zaman dilimini açıklayan.
- Gerçekten anlaşılırsa kötü bir ruh haline sokabilir.
Benim söylememe gerek kalmamış Son kurala katılmaca, artık hayatın anlamını sorgular hale geliyosunuz. Filmden sonra 2 saat beyin fırtınası yaşıyorsunuz (aslında başka birşey diyecektim de şimdi yasaktır falan XD)
Seri, başta hiç tutulmasa da, 15. bölüme kadar sabah kuşağında çocuklara izletilen bir animeydi. Ardından akşam kuşağına alındı. Nedeni bariz. (öweajasdjbasbjdk)

Şuan 4 adet "devam" dedikleri film gelecek. 2 si çıktı, 2 si sonra :3 İzlemedim, 2010 a kadar sabrediyorum. Çıksın, hep bir izleriz. Hatta Evangelion Partisi veririz (Niye olmasın? XD )

Hala aklımda tek soru var, onu da "ben alayınızı yerim" diyen birisine soruciim :3
Seri harika, her türlü Evangelion tartışmasına, soru/cevaplarına hazırım.

Spoiler:
Bayan Biohazard şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 22:19   #18
Moderator

Borastus'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : Biohazard Mesajı Görüntüle

Şuan 4 adet "devam" dedikleri film gelecek.
Ahaha demek sende forumlarda gördün "başlangıçtaki kırmızı deniz" falan gerçekten korkuyorum bu gainaxtan
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 22:24   #19
Katılımcı Üye

Biohazard'ın Avatarı

Mekan: Izmir
Favori Anime: NGE, GTO, Ergo Proxy, GITS
Favori Manga: Bleach, JR

“ Orjinal Gönderi : Borastus Mesajı Görüntüle

Ahaha demek sende forumlarda gördün "başlangıçtaki kırmızı deniz" falan gerçekten korkuyorum bu gainaxtan
huh? o_O Ne forumu ya? Film didim o_O yokmu hani 1.0 You're Not Alone, 2.0 falan? Hani çıkıcak 2010 da diğer 2 film? Yeni karakterler bilmem ne o_O ? Gainax yeni haber mi çıkardı da görmedim o_O

Spoiler:
Bayan Biohazard şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2009, 22:31   #20
Moderator

Borastus'ın Avatarı

Tamam o zaman açıklayayım burda:
Film spoileri:
Spoiler:
Filmi herkes bildiği gibi animenin tekrarı olarak yapılıyor. Ancak biri forumlarda bu tekrar degil aslında bir devam filmi oluyor dedi. Kanıt olarak ta animenin son bölümünde asuka ile shinjinin bulunduğu sahnede deniz kırmızı sade animenin ilk bölümünde mavi olması rağmen. Ancak Eva 1.0 da daha ilk sahnede yani ilk melegin geldigi sahnede deniz kırmızı. Birkaç tane daha ipucu var onun için bir bakmam lazım bir resim olacaktı.
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:06.