|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Ne sıklıkta anime izliyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Çoğumuz anime izleme konusunda belli bir geçmişe sahip insanlarız. Fakat bu anime izleme tutkusu acaba günümüzün kaç saatini alıyor?...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Animeye ne kadar vakit ayırıyorsunuz? | |||
| Toplasam haftada birkaç bölüm eder. |
|
20 | 15.87% |
| Günde 1-4 bölüm izlerim. |
|
38 | 30.16% |
| Günde 5-10 bölüm izlerim. |
|
31 | 24.60% |
| Günde 10-15 bölüm izlerim. |
|
9 | 7.14% |
| Günde 15 bölümden fazla izliyorum. |
|
18 | 14.29% |
| Eskiden çok izlerdim, ama artık ayda yılda bir. |
|
10 | 7.94% |
| Oylayanlar: 126. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Çoğumuz anime izleme konusunda belli bir geçmişe sahip insanlarız. Fakat bu anime izleme tutkusu acaba günümüzün kaç saatini alıyor?
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Esikden baya izlerdim ;site işleri ,eğitim öğretim hayatı sadece indirdiklerimi üstün körü bakmamı ve birkaç seri takip etmemi sağlıyor.Hafta da 3-4 bölüm seyrederim. Artık yaz geldi bu sayı artacak mı bende merak ediyorum.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Animeye ilk başladığımda-ki kotasız nete geçmemle beraber büyük bi coşku yaşadım xD- günde 24 bölüm bile bitirdiğim oluyordu. Yaptığım manyaklığın farkına varınca azalttım.
Şimdi okul falan olmadığında günde 7-8 bölüm izliyorum. Anime hayatımdan büyük bi zaman dilimi çalıyor, bırakamıyorum da Animcilerin %80'ı bana göre asosyal insanlar. Bu açıdan günde 7-8 bölüm bile fazla bi sayı bana göre. Bazı şeyleri abartmamak lazım.
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
boş vakit buldukça izliyorum. tatilde olduğumda birkaç seri bitirebiliyorum, normal şartlarda günde 1-2 bölüm anime izlerim ama son zamanlarda haftada birkaç bölüm izleyebiliyorum.
şimdi hangi şıkkı işaretlesem bilemedim
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bazen bir iki ay izlemediğim de oluyor, ama genelde haftalık olarak takip ettiğim bir iki anime haricinde pek izlemiyorum artık.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Günde 1-2 bölümden öteye pek gidemiyorum aslında. Animeye başladığımdan beri toplasam birgün içinde 15 bölümden fazla anime hiç izlememişimdir. Kısa serileri bile bir günde hiç bitiremem.
Haftaiçi daha az izlememe rağmen haftasonlaı biraz daha fazla izliyorum. Zamanımın çoğunu animeye ayırsamda çalışma hayatı zamanımın çoğunu aldığından fazlasıyla zaten seyredemiyorum. Animeye çok kaptırmamak sosyalleşmek lazım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Vakit bulunca hiç uyumadan anime izlediğim oldu.rekorum bir günde 35 bölüm Kenichi izlemekle kırdım.160 bölümlük bleachi ilk başladığımda 7 günde bitirmiştim.ama şimdi izleyecek bir şey bulamıyorum.Çeviri yapmadığım sürece günde 3 bölüm anca tabi seri çok sararsa bunu ikiye üçe katladığımda oluyor.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
bazen bir hafta hergün en az 10 bölüm bile izleyebilirim, bir hafta hiç izleyemeyebilirim ertesi hafta bir günde 1 animenin tüm bölümlerini de bir günde bitirebilirim hangi animeyi izlediğime, elimde ki kitap ve mangaya göre değişir.
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Öceden de çok izlemezdim aslında. Bi ara one piece sardı, günde 20 bölüm gördük tabi.
Şu sıralar bırakın anime izlemeyi, manga düzenlemeye bile vaktim yok.
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Günde nadiren 4-5 bölüm üstü izliyorum. Bir günde bitirdiğim çok nadir sayıda seri vardır. Çoğu zaman günübirlik anime izlemediğim bile olur.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|