|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Ne sıklıkta anime izliyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Değişiyor. Aralıksız, hiç ara vermeden 40 bölüm izlediğim de oluyor 2 ay hiç izlemediğim de oluyor. Tamamen içimden gelen isteğe ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Animeye ne kadar vakit ayırıyorsunuz? | |||
| Toplasam haftada birkaç bölüm eder. |
|
20 | 15.87% |
| Günde 1-4 bölüm izlerim. |
|
38 | 30.16% |
| Günde 5-10 bölüm izlerim. |
|
31 | 24.60% |
| Günde 10-15 bölüm izlerim. |
|
9 | 7.14% |
| Günde 15 bölümden fazla izliyorum. |
|
18 | 14.29% |
| Eskiden çok izlerdim, ama artık ayda yılda bir. |
|
10 | 7.94% |
| Oylayanlar: 126. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Değişiyor.
Aralıksız, hiç ara vermeden 40 bölüm izlediğim de oluyor 2 ay hiç izlemediğim de oluyor. Tamamen içimden gelen isteğe göre değişiyor. En son 4 hafta önce izledim.
|
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
güne bir bölüm eskiden daha çok izlerdim
ama bu aralar işler çok
|
|
|
#13 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
Shonen serilerde güncelleri yakaladıktan sonra pek anime seyredesim gelmiyor, zaten bir çoğu birbirini tekrarlayan iki ecchi sahnesi yapalım, sakarlık ekleyelim, komiklikte ekleyelim tarzında yapılmış gereksiz seriler.
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Okul yüzünden anime izlemiyorum ama normal bir günde genelde 1-4 bölüm arası oluyor.
|
|
#15 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Hiç belli olmuyor, boş zamandayken download yapıp serileri izlerim diyorum ama bir türlü izleyemiyorum, eskiden haftalık takip ettiğim serileri artık ayda 1 takip ediyorum. Günde 2-3 bölüm oluyor yada olmuyor.
|
![]() |
|
|
|
#16 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
5 bölüm izlerim ama bazen anime çok sıkıcı oluyor şu an izlediğim anime çok sıkıcı yavaş ilerliyor izleyesim gelmiyor bazende bir anime acayip çekiyor insanı o zaman günde 15 bölüm izleyebiliyorum .geçen hafta 33 bölüm izlemişim 2 hafta önceki ise 56 iyi gidiyorum bence
|
|
#17 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
Okul varken haftalık bile takip etme fırsatı bulamazken şu tatil günlerinde birkaç bölüm izliyorum. Ama manga okumak daha da fazla vaktimi alıyor gibi.
|
![]() |
|
|
|
#18 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
bir ara günde 10-15 bölüm izliyordum fakat şu anda yoğunluktan dolayı haftada 4-5 bölüm izleyebiliyorum. ama yaz geldi 10 temmuz itibariylede rahatlayacağım ve bol bol anime izleyeceğim
|
![]() |
|
|
|
#19 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
hiç belli olmuyor.
Güzel bir animeyse 1 günde tüm sezonlarını bitrdiğim de oluyor, hiç anime izlemdiğim günde oluyor. Mesela 2 günde darker than black tüm sezon ve ovalarını izledim.
|
|
#20 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Sınava kadar hafta da ya da ne bileyim 3 günde bir bölüm sınavdan sonra her gğn 20 bölüm
...
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|