|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Ne sıklıkta anime izliyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Önceleri günde yaklaşık 10-15 bölüm izlerdim ama şu günlerde manga okumaktan animelere bakamıyorum. Yani toplasam haftada birkaç bölüm eder....
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Animeye ne kadar vakit ayırıyorsunuz? | |||
| Toplasam haftada birkaç bölüm eder. |
|
20 | 15.87% |
| Günde 1-4 bölüm izlerim. |
|
38 | 30.16% |
| Günde 5-10 bölüm izlerim. |
|
31 | 24.60% |
| Günde 10-15 bölüm izlerim. |
|
9 | 7.14% |
| Günde 15 bölümden fazla izliyorum. |
|
18 | 14.29% |
| Eskiden çok izlerdim, ama artık ayda yılda bir. |
|
10 | 7.94% |
| Oylayanlar: 126. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail
|
Önceleri günde yaklaşık 10-15 bölüm izlerdim ama şu günlerde manga okumaktan animelere bakamıyorum. Yani toplasam haftada birkaç bölüm eder.
|
|
#22 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-05-2010
Favori Anime: FMA Brotherhood
Favori Manga: One Piece
|
Bu aralar günde 1-4 bölüm ama genelde 5-10 hatta 15 bölüm izlerim, işimin olmamasına bağlı
|
|
|
#23 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Özellikle yazları dışarının bunaltıcı korkunçluğunu odama kapanıp unutmaya çalışarak animeyi ve diğer uğraşlarımı psikopatlık derecesine ulaştırdığım oluyor. Ve yine yaz geldi...
Bleach in 129 bölümünü 1 haftada bitirmiştim geçen yaz... Bugünlerde de bi oturuşta bir anime serisi bitirip ardından online oyunlar ve sabaha kadar kitap okumak eylemleriyle yaşıyorum... Sınava giricek birisi için gayet iyi zaman geçirme deniyor buna... ![]() günlük olarak ortalama bir sayı çıkartıcak olursam günde 5-10 ve 10-15 arasında değişir. Ama 5-10 a oy kullandım. |
![]() |
|
|
|
#24 |
Giriş Tarihi: 17-03-2010
Mekan: bilinçaltı
Favori Anime: Requiem for the Phantom, Footprints in the Sand, Higurashi serisi
|
işim gereği pek izleyemediğim zamanlar oluyor ama şimdilik boş zamanım çok ve diğer günlerin acısını çıkarıyorum gibi bir şey...
baz olarak gün değil de hafta alınsaydı daha sağlam istatistikler elde edilebilirdi kanımca. |
![]() |
|
|
|
#25 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-06-2010
Favori Anime: Naruto
Favori Manga: Naruto
|
Gerçekten işim olmadığı tatil zamanlarında animede güzel ise 20 bölümü geçtiğim olurdu. One Piece, Dragon Ball, Naruto, Bleach böyle bitti.
![]() Ama diğer zamanlar günde 3-4 bölüm izlerim. Malum biraz okumak da lazım kitaplar da güzel
|
|
#26 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: ŞampiyonKentBursa
Favori Anime: Dragon Ball,Bleach,Tsubasa,Naruto,HSotD,
Favori Manga: Bleach,Claymore,HighSchoolofTheDead,Fairy Tail,1/2 Half Prince,İris Zero,Freezing,DeadmanWonderland
|
Aslında animesine görede değişiyor bence.Mesela bir günde 8-10 bölüm seyrettiğim de oluyor 1-5 bölümde oluyor.Bunuda anime belirleyebiliyor eğer naruto,bleach gibi sürükleyici heyecanın tavan yaptığı serilerde böyle uçuk bölüm sayıları çıkabiliyor yalnız sıkıcı,konusu biraz ağır olanlarda dördü pek nadir geçtiğini söyleyebilirim hatta geçmeyedebilir.
Genellikle böyle oluyor bölüm sıralaması yaparsam ha tabi birde araya manga ve çizgiromanda sıkıştırmak zaman ayırmak istediğim içinde bazen azalabiliyor. |
![]() |
|
|
|
#27 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Berserk,Fma,Maison İkkoku,Cobra,GTO,NGE,Slam Dunk,Wolf's Rain,Kenshin
Favori Manga: Vagabond,Berserk,Gantz,Slam Dunk,Blade of Immortal,Kenshin
|
İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla neredeyse 5 aydır hiç birşey izleyemiyorum..ancak bu haftasonu bi kaç kutu efesle sezonu açmayı planlıyorum.
|
![]() |
|
|
|
#28 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Istanbul / Florya
Favori Anime: Gintama , One Piece
Favori Manga: Persona 4, Luck Stealer, Air Gear, Beelzebub
|
Okul zamanında derslerden ve bi kaç etkinlikten başımı kaldıramadığımdan okul dönemi hafta da 5 ya da 6 bölüm zar zor. Artık rahatım , oturdum 30 bölüm One Piece izledim , hala da izlemek istiyorum
|
![]() |
|
|
|
#29 |
|
----
Giriş Tarihi: 23-07-2010
Mekan: Sin Cİty
Favori Anime: Death Note
Favori Manga: Death Note
|
Eskisi kadar güzel kaliteli animeler bulamıyorum.Bulduğumdada sindire sindire izliyorum...
Günde 1-2 bölüm yeterli... |
![]() |
|
|
|
#30 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-06-2010
|
kış zamanı çalıştığım için ve yüksek lisans artı bir de ing kursuna gittiğim için fırsat buldukça izliyorum. onun için haftada 1-2 bölüm ancak oluyor. yaz ayında ise evde olduğum için genellikle, abarta biliyorum. günde 10 bölümden fazla izlediğim olabiliyor
ama bu sadece yaz aylarında evde olduğum zamanlara has bir durum
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|