|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Ne sıklıkta anime izliyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Yaz aylarında sayıyı arttırmaya çalışıyorum. Aksi halde haftada bir kaç bölümden öteye gidemiyorum......
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Animeye ne kadar vakit ayırıyorsunuz? | |||
| Toplasam haftada birkaç bölüm eder. |
|
20 | 15.87% |
| Günde 1-4 bölüm izlerim. |
|
38 | 30.16% |
| Günde 5-10 bölüm izlerim. |
|
31 | 24.60% |
| Günde 10-15 bölüm izlerim. |
|
9 | 7.14% |
| Günde 15 bölümden fazla izliyorum. |
|
18 | 14.29% |
| Eskiden çok izlerdim, ama artık ayda yılda bir. |
|
10 | 7.94% |
| Oylayanlar: 126. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#41 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-09-2009
Favori Anime: GTO / FMA 2 / BLEACH / Death Note / Cowboy Bebop
Favori Manga: GANTZ / GTO / Death Note / BLEACH
|
Yaz aylarında sayıyı arttırmaya çalışıyorum. Aksi halde haftada bir kaç bölümden öteye gidemiyorum...
|
![]() |
|
|
|
#42 |
Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond
|
Bu biraz da izlediğim animeye bağlı benim için.
Black Lagoon'un ikinci sezonunu hemen izleyip kurtulmak amacıyla bir günde bitirmiş olmama rağmen D.Gray-man'in bırakın sonunu sürekli değinilen o ilk 50 bölümü bile geçememiştim aylarca. |
![]() |
|
|
|
#43 |
Giriş Tarihi: 22-06-2011
Favori Anime: Ao no exorcist
Favori Manga: Naruto
|
One Piece/Naruto bitmeden önce günde çok rahat 15 bölümden fazla izlerdim ama biteli baya oldu anca günde 1-4 arası
|
![]() |
|
|
|
#44 |
Giriş Tarihi: 29-06-2011
Mekan: Odamda :)
Favori Anime: Say say bitmez Ama ilk 3 Bleach Death Note Vampir Knight
Favori Manga: Bleach
|
Günde 5 yada 6 bölüm izlerim.Bende ilk başlarda 10'un yukarısında izliyordum yaz geldi azalttım
Sanki okul şimdi açılmışta azaltmışım gibi oldu
|
![]() |
|
|
|
#45 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Eskiden eh fazla izlerdim, günde 15-20 bölüm falan. -yaz tatilinde tabii.- Şimdi ise haftalık olarak sadece Gintama' ile Naruto: Shippūden'i izliyorum ve iyi ettiğimi düşünüyorum.
Son Düzenleme ReinXeed tarafından 05-07-2011 17:29 de yapıldı. |
|
|
|
|
#46 |
Giriş Tarihi: 10-11-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Veritas,Code:Breaker,Berserk,Vagabond
|
Animeye göre değişir,ama artık gerek eskisi gibi güzel seriler çıkmadığından gerek işlerimin yoğunluğundan sadece Gintama' izliyorum.Yetiyo oda.
|
|
|
#47 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
Şuanlık dragon ball izlediğim için günlük 10-15 bölümü buluyor. Son yaz tatilim o yüzden izleyebildiğim kadar izliyorum.
|
|
#48 |
Giriş Tarihi: 15-11-2010
Mekan: Erkekler Marstan
Favori Anime: K-On!!, One Piece
|
Sabah oturup iç organlarım radyasyondan eriyene kadar anime seyrediyorum. Yapacağım kospiley için araştırma yapıyorum (Merak edenler için Hatsune Mikuo'yu yapacam
)
|
|
|
#49 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-04-2011
Mekan: Gelecekmisin?:D
Favori Anime: Naruto,Yu-Gi-Oh(GX,5D's),Hajime No İppo
Favori Manga: Naruto,Katekyo Hitman Reborn,Zippy Ziggy
|
günde 5-10 bölüm dedim çünkü her bilgisayara oturduğumda anime izlerim aslında daha fazla izliyebilirim ama evde pineklemeye müsait ailem ve arkadaşlarım yok
|
![]() |
|
|
|
#50 |
|
----
Giriş Tarihi: 17-10-2010
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rose of Versailles
Favori Manga: From Eroica with love
|
Yazdan yaza desem komik mi olur :S yıl içinde hep ders çalışmam gerekiyor nadiren merak ettiğim animeleri izleyebiliyorum ama çok takılmamaktan yanayım o dönemler
yazında tüm misafirler kaybolduğunda bakabiliyorum istediğim serilere .. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|