|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Fansublardaki karaokeler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 3. seçeneği işaretlemiştim bende. Ben olmasını isterim çünkü hoşuma gidiyor şarkı çalarken yazılarla takip etmek güzel birşey benim için. Açıkcası ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Karaoke konusunda fikriniz nedir? | |||
| Karaokeye ne gerek var yahu. Yazın romajisini normal şekilde geçin. |
|
7 | 5.93% |
| \kf ve \k zamanlamalı karaokeler bana yeter. Efekt vermeye gerek yok. |
|
20 | 16.95% |
| Karaoke dediğin bol efektli olur, böyle hoplar zıplar, yanar söner. Uğraşın kardeşim aaa! |
|
61 | 51.69% |
| Başlangıç ve bitişleri zaten direk geçiyorum, benim için farketmez |
|
30 | 25.42% |
| Oylayanlar: 118. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
3. seçeneği işaretlemiştim bende. Ben olmasını isterim çünkü hoşuma gidiyor şarkı çalarken yazılarla takip etmek güzel birşey benim için.
Açıkcası ne kadar zor olduğunu bilmiyorum. Ancak yapılması çok zor olmasın diyecekte değilim. Bir kere dinamik yazıları gördükten sonra statik yazıları görmek bana sıkıcı geliyor. Bencilce olabilir ama izleyici olarak ben en fazla nasıl zevk alırım ona bakarım ve ekranda da karaoke efekleri görmek isterim. |
![]() |
|
|
|
#22 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: otaku planet
Favori Anime: ouran high school,toradora,paradise kiss,H2O footprints in sand,kekkaishi,naruto
|
Önceden 4 numaralı seçeneği yapıyordum.Tabi artık bende karaoke yapınca baya bi inceliyorum diğer fansubları bu yüzden oyum 3 e gidiyor
|
![]() |
|
|
|
#23 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
...........
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Yahu bu encoderların karoeke yaygarasını bi türlü kavrayamadım gitti. Hayır yani bi encoder ne yapıyor ki? Alt yazıyı video'a gömüyor. Sonra alt yazıyla beraber çıkartıyor. Başka ne aksiyonu var Encoderlığın. Bi Encoderda çıksın desin şöyle şöyle yapıyorum kafam patlıyor yaparken. Veya anlatsın bilmediğim başka şeylerde mi yapıyorsunuz da zor geliyor karoeke yapmak? Özellikle şu sıralar ortalıkta " editde encoderlık kadar zor olsa gerek " birşeyler dönüyor ondan baya merak ediyorum neler yapıyor encoderlar. Bir açıklama bekliyorum. Mükemmel bir karoeke ne kadar sürüyor ve Encoderların yapıpta bilmediğim şeyler varsa bunlar neler? Dostane bi soru bu, kimseyi sorgulamıyorum yanlış anlaşılmasın. Sorgulayamam da zaten.
|
![]() |
|
|
|
#25 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Olayın üstüne saatlerce, günlerce, haftalarca kafa patlatmadan yorum yapmadan kimse bilemez encoderın sıkıntısını. Boş boş konuşmanın gereği yok, bana kalırsa encoding, manga düzenlemeden çok daha zor bir mevzu...
Neyse ankete gelince, üçüncü seçeneğe verdim ben oyumu. Karaoke dediğin efektli mefektli olacak, açılışa-kapanışa ayrı bir renk katacak, tad verecek. Bir fansub için karaoke olmazsa olmaz bana kalırsa.. |
![]() |
|
|
|
#26 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
bunun için bir karaoke yapmayı denemen gerekiyor zax... (sweet karaokenin hazır kodlarını ayrı tutuyorum)... önce zamanlama yapmayı öğreneceksin (kolay kısım), sonra kafandan ortalıkta pek sık görülmeyen bir karaoke yaratacaksın (orta zorlukta olan kısım), sonra bu aklındaki hareketleri karaokeye yaptırmaya çalışacaksın... tabi bunu yaparken makinenin after effectin ağırlığını kaldırmasını umacaksın, çünkü photoshopun rahat çalıştığı makinelerde after effect çalışmayabiliyor... neyse, daha sonra videoyu giriş-kapanış olarak ayıracaksın... bu parçalara yaptığın karaokeyi gömüp tekrar birleştireceksin, bunları yaparken mümkün mertebe az kalite kaybı yaşatmaya çalışacaksın... dene ve ne demek istediğimi o zaman anlarsın...
bu arada izlediğim en iyi karaoke sanırım birtoğlanon sengoku basaraya yaptığıydı... arada hala açıp "yapan yapıyor" diye iç geçiririm... neyse konuya devam...
|
|
|
#27 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
“ Orjinal Gönderi : spartiate