Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Anketler > Anime ve Manga

Fansublardaki karaokeler

Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Fansublardaki karaokeler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Öncelikle asagida yazacagim seyler sadece asagida ismi belirtilen kisi icin yazilmistir. Ben ve grubumun herkesin yaptigi Fansub calismasina, calismanin sekli ...

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Karaoke konusunda fikriniz nedir?
Karaokeye ne gerek var yahu. Yazın romajisini normal şekilde geçin. 7 5.93%
\kf ve \k zamanlamalı karaokeler bana yeter. Efekt vermeye gerek yok. 20 16.95%
Karaoke dediğin bol efektli olur, böyle hoplar zıplar, yanar söner. Uğraşın kardeşim aaa! 61 51.69%
Başlangıç ve bitişleri zaten direk geçiyorum, benim için farketmez 30 25.42%
Oylayanlar: 118. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

Like Tree5Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 26-09-2009, 00:33   #41
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Michiko to Hatchin
Standart İlgi: Fansublardaki karaokeler

Öncelikle asagida yazacagim seyler sadece asagida ismi belirtilen kisi icin yazilmistir. Ben ve grubumun herkesin yaptigi Fansub calismasina, calismanin sekli nasil olursa olsun( video uzantisi veya harsub, softsub farketmez) saygisi sonsuzdur. Fakat bilerek ve isteyerek milleti yanlis yönlendiren kisilere saygimiz yoktur. Ayrica burasi cok önemli; lütfen konu ile ilgili bilgisi olmayan üyeler taraf olmasin ve olaya müdahil olmasinlar.
Simdi hic hosuma gitmesede buraya birkac sey yazmak farz oldu. Baslik konusu zaten yeterince sapmis ve bu sapmadan bazisi epey bir faydalanmak istemis. Fansub un bütün konuslarindan süper anlayan bir hal ve tavirla her konuya cevap vermis Sayin Hitokiri. Bu cesareti Yabanci Fansub larda bizzat calismis olan Deddo ve Birtoglan gibi Fansub üstadlari göstermez ve güzelce köselerinde otururken. Aldigi RAW i hicbir islemden gecirmeden sadece altyaziyi Mkvmerge programi ile 1 dakikada birbirine tutusturarak vermeyi süper kalite sanan insan acaba 20 dakikalik bir Anime videosu icin daha iyi bir görüntü vermek adina sadece encodesi ile yaklasik 5 saat ugrasan gruplara biraz saygi duyar mi? Türkiye ile acaba yabanci ülkeler arasindaki farklari gözetir mi? Yoksa sirf laf ebeligi yapip reklamin iyisi kötüsü olmaz deyip desteksiz ve delilsiz millete mi sallar? Kendi forumum dahil hicbir forumda üyelerin önünde böyle tartismalar yasansin istemeyen biriyimdir ama biz sustukca böyle insanlar konu hakkinda hic bilgisi olmayan insanlari yanlis bilgilendiriyorlar. Bazi insanlarin takkelerinin düsüp kellerinin görünme zamani geldi artik sanirim. Simdi buraya iki tane resim koyacagim. Biri sevgili fansub havarisi olan Hitokiri nin kendi grubuna ait olan bir fansub calismasindan, digeri de fansubun "F" sinden anlamayan benim onun calismasinin videosundan yaptigim filtreli encode ögrenigidir. Dikkat edin raw dan yaptim demiyorum onun verdigi fansubtan yaptim diyorum( Gerci onun verdigi de raw oluyor zaten:o: ) Arkadas 1 dakikalik bir islemden gecirerek rawda ki görüntüyü sizlere sunuyor tamamen Raw boyutunda.( Videonun boyutu Raw boyutuna göre degisiklik gösterebilir 200- 390mb arasi. Bu mesela 258mb idi.) Ama biz su asagidaki daha net olan görüntüyü 170-195 mb arasi verebiliyoruz. Ayrica filtre kullanabildigimiz icin görüntüyü daha koyu daha acik daha renkli vs... yapabiliyoruz. Mesela asagidaki filtre ayarlarina göre biraz daha aydinliktir. Seygili Fansub Havarisi Hitokiri sagda solda encodelerimize laf attigi icin ben de en sonunda buna delilli ve görüntülü bir cevap vereyim dedim. Kendisine tavsiyem cok konusmak yerine biraz o engin bilgisini ve zamanini cok deger verdigi encode ve karaoke ye verirse belki o da orjinal raw larin kalitesini bozmadan hatta daha iyi kalitede hem de daha az bir boyutta insanlara sunar.
Not : Resimlerin orjinal boyutlari yaklasik 2.3mb dir. Orjinal boyutlarini bilgisayariniza indirdiginiz ve pespese baktiginiz zaman aradaki fark cok daha belli olur. Indirmek isteyenlere linkte koyayim.
http://i34.tinypic.com/5l84rl.jpg
http://i34.tinypic.com/6s5anb.jpg

BayMikado Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2009, 00:47   #42
Hürgeneral

----

Hitokiri'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic

Of bir ton yazı yazmıştım arada gitti. İşin özeti; ben ne Animeou'ya ne de Merhak'a karşı bir yazı yazmadım. Bütün yazdıklarım ortaya idi.

İsteyen alınır isteyen alınmaz diyorum.

Renk açmasınıda boyut değiştirmesinide biliyorum, ama; bunları yapma gereği şuan için duymuyorum. Ne zaman ihtiyacım olur,o zaman oturur yaparım.Kaliteyim, en süper benim gibi bir iddiam hiç olmadı olmayacakta. Ben kendi işimi yapıyorum, tavsiyem sizde kendi işinizi yapın.

Not : Yabancı gruplarla iç içeyim. Boş yere bilmişlik yapmaya gerek yok. Sizede çalışmalarınızda başarılar dilerim.
BayHitokiri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2009, 00:55   #43

Sersem

spartiate'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore

arkadaşlar, sanırım soru ve cevap hakları kullanıldı... karaoke konusundan devam edebilirsek sevinirim
Eski 26-09-2009, 00:58   #44
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

Öncelikle kimin is kimin cene caldigi ortada. Ben zaten bana laf söyledin demedim. Ama benim grubuma haksiz ve reklam maksatli laf atarsan ben de bunu sonuna kadar götürürüm. Iste buyrun AnimeOu ya ve encodelerine laf atmadim diyen arkadasin yalanida asagidaki linkte duruyor. Oradaki nicki aykutdmn. Buradaki yazdigi ilk mesajla karsilastirin ve farki kendiniz bulun.
http://forum.paticik.com/read.php?10...56#msg-4239856
Eski 26-09-2009, 00:59   #45
Ne düşünüyorsun?

----

Cemis'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Samsun
Favori Anime: Nodame Cantabile
Favori Manga: Naruto

Bana kalırsa karaoke efektleriyle aman aman uğraşılmasına hiç gerek yok. Hatta efekti bırakın ben karaokeye bile ihtiyaç duymuyorum; şahsen açılışları ve kapanışları ikinci kez izlemiyorum bile. Yine de, hâliyle, genel izleyicinin isteğini karşılayabilmek adına çok karışık olmasa da illâki bir karaoke yazılıyor.
BayCemis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2009, 01:05   #46
Hürgeneral

----

Hitokiri'ın Avatarı

Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic

Rahatsız olduysan oradaki mesajımdan ya ciddiye almazsın ya da bir HDTV bulup açar yaptığınız rip ile beraber TV-Japan ripini izlersin... (Taka'yı katmıyorum bile.)

Burası tartışma yeri değil, boş yere forum üzerinden yazmana gerek yok. Rahatsızlığın ya da şikayetin varsa özel mesaj ya da mail atarak bildirebilirsin.
Eski 26-09-2009, 01:19   #47
Ne düşünüyorsun?

----

Favori Anime: Wan Piisu

Hmm denemek lazım ya, HDTV de anime, zaten bilgisayar kullanıcılarının %90ı artık 106 ekran ve üzeri monitör kullanmakta, ben geri kaldım şimdi bunu farkettim.

Bilgisayar ortamında sunulan bir videonun televizyona uygun yapılmasını mı bekliyorsun? Kıyaslama yapacaksan bilgisayar üzerinde yapmak gerek diye düşünüyorum. Sonuçta Türkiye'deyiz ve internet hızları malum, buna uygun video çıkarmak lazım. Üstteki resimlerde zaten "Bilgisayardaki" kalite farkı malum ortada, daha fazla uzatmanın alemi yok. Biz de hazır rawı alıp "8" saniyede üzerine altyazı kondurmayı biliyoruz tabiki. "Biz Türkiye'deyiz ve buranın şartlarına uygun hareket ediyoruz. Yabancı fansub gruplarıyla kıyaslanmayı hakaret olarak kabul ediyorum"

HD kriterleri çözünürlüğe göre değerlendirilir bunlar 720p ve 1080p dir. Bilmiyorsun sanırım ki Hd video görmesek Hd diye yutturcaklar diyebiliyorsun.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ankete geri dönelim, ben karaokelerin hoplayıp zıplamasından yanayım, her animede karaokeyi izlerim, olaya motive ediyor beni
Bayanqelus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2009, 01:21   #48
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

Ben sana Hodri meydan diyorum istedigin Raw i göstereceksin bana ben ondan daha iyisini verecegim sana. Ayrica bilmeden salliyosun gene, Naruto Shippuuden de en iyi encode kalitesini sunan grup Cdevils isminde bir alman gruptur. Adamlarin video boyutu Hd 200mb. Ben de onlarin da görüntü örnekleri var. Dedigim gibi cok konusmaktansa is yapmayi tercih eden biriyim. Ben yaptigimiz videolari Thora gibi gruplarla kiyaslamiyorum. Eldeki Raw lardan yaptigimiz encodelere göre konusuyorum. Sen aldigin Raw i carrt diye millete veriyosun ben yaptim diye. Biz onu neredeyse yari boyutunda daha iyi bir kalitede veriyoruz. Resimler ortada. Bosuna kivirtmaya calisma ilk mesajinda yazdigin seyleri savun, savunamiyorsan da edebinle sus otur. Bari millete cok biliyorum havasi atma. Neyse bu forumun adminlerine büyük saygim var. Ben söyleyecegimi söyledim gerisi okuyanlarin takdirine kalmis. Daha baska birsey yazmayacagim artik.
Eski 26-09-2009, 01:24   #49
Hürgeneral

----

Hitokiri'ın Avatarı

Dediğim gibi size başarılar, ben bir şeyi iddia etmedim, etmiyorumda. Bu benim tercihim o da sizin tercihiniz....
Eski 26-09-2009, 01:40   #50
The guard of hell.

Şeytan

Squaw'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.

Yeni izlemeye başlayacağım bir seriyse ilk bölümde açılış ve kapanışı izler diğer bölümlere başlayacağım zaman direk geçiş yaparım,benim için serinin içeriği daha önemlidir çünkü açılış ve kapanışı süper olup da içeriği çok berbat olan nice seriler gördük neyse bu konumuza bağlı ama asıl konumuz değil.

Yukarıda yazdığım gibi ben açılış ve kapanışları sadece bir kez izlerim belki de işin mutfağında bulunmadığım içindir bu nedenle dürsüt olmak adına ben 4. şıkka oyumu veriyorum yani;''Başlangıç ve bitişleri zaten direk geçiyorum, benim için farketmez."
Right Battousai?

Spoiler:

Don't you know that every sword needs a sheat?

BayanSquaw Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık