|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Anime ve Manga Forumunda Bulunan Fansublardaki karaokeler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Karaoke dediğin bol efektli olur, böyle hoplar zıplar, yanar söner. Uğraşın kardeşim aaa! xD En İyisi xD...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Karaoke konusunda fikriniz nedir? | |||
| Karaokeye ne gerek var yahu. Yazın romajisini normal şekilde geçin. |
|
7 | 5.93% |
| \kf ve \k zamanlamalı karaokeler bana yeter. Efekt vermeye gerek yok. |
|
20 | 16.95% |
| Karaoke dediğin bol efektli olur, böyle hoplar zıplar, yanar söner. Uğraşın kardeşim aaa! |
|
61 | 51.69% |
| Başlangıç ve bitişleri zaten direk geçiyorum, benim için farketmez |
|
30 | 25.42% |
| Oylayanlar: 118. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
5Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#81 |
|
----
Giriş Tarihi: 26-04-2010
Mekan: î$TânßuL / ü$KüDâR
Favori Anime: Bleach , Nartuo , One Piece
Favori Manga: Naruto , Bleach
|
Karaoke dediğin bol efektli olur, böyle hoplar zıplar, yanar söner. Uğraşın kardeşim aaa!
xD En İyisi xD
|
|
#82 |
Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond
|
Açılış veya kapanış şarkısını beğenmezsem yapana yazık oluyor genelde ama yapmaktan zevk alanlara da "Hayır." demiyorum bu noktada.
Olsa da olur, olmasa da yani. |
![]() |
|
|
|
#83 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Bu iki şık arasında gittim geldim gittim geldim. benim için farketmezi işaretledim neden çünkü ben yapamıyorum karaoke başkalarına uğraşın diyemedim (şarkıları bile Türkçeye çevirmiyorum çaktırmayın)
Karaoke dediğin bol efektli olur, böyle hoplar zıplar, yanar söner. Uğraşın kardeşim aaa! Başlangıç ve bitişleri zaten direk geçiyorum, benim için farketmez. |
![]() |
|
|
|
#84 |
Giriş Tarihi: 26-11-2010
|
Yanardönerli şeyler herkesin hoşuna gider sanırsam
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
|
#85 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-04-2011
Mekan: Gelecekmisin?:D
Favori Anime: Naruto,Yu-Gi-Oh(GX,5D's),Hajime No İppo
Favori Manga: Naruto,Katekyo Hitman Reborn,Zippy Ziggy
|
ben beyendiğim her animenin açılış ve kapanışlarını dinlerim ve şarkı anlamlarını öğrenmek isterim benim karaoke olsunda nasıl olursa olsun:birsey gelmez:
|
![]() |
|
|
|
#86 |
Giriş Tarihi: 22-10-2009
Favori Anime: One Piece, Fma 2, Berserk, Black Lagoon, Code Geass
Favori Manga: One Piece, HSD Kenichi, Berserk
|
3. şıkkı seçtim bende. Karaoke ve efektler ayrı bir hava katıyor. Mümkün olduğunca uğraşılmasından yanayım ben. Ayrıca yapması da çok zevkli.
![]() Zaman kaybı diyenlere: Karaokeyi yapanlar zaten bu şekilde görüp, ayrıca yapmaktan sıkılıyorlarsa zaten ya basit bir efektle, ya da efektsiz sadece zamanlamayla bırakıyorlar. Ama öbür türlü, zamanlama ve efekt ile o kadar uğraştıktan sonra karşısına geçip efektli halini izlemek insana "uğraştığıma değdi" dedirtiyor. Hatta sıkılsan bile sırf o anı düşünerek yapmaya devam ediyorsun. Edit: Ayrıca başlık ne zamandan beri açılmış ben yeni görüyorum.
Son Düzenleme Byrm tarafından 11-04-2011 14:18 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#87 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
3. şık beklediğimden çok oy almış yahu
bari güzel bir karaoke yapalım şu başlığın hatrına
|
|
|
#88 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-04-2011
Mekan: İzmir
Favori Anime: Slam Dunk!
Favori Manga: Gantz
|
kesinlikle olmalı doğru düzgün biçimde, ona eşlik etmenin tadı ayrı çünkü
|
![]() |
|
|
|
#89 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Ben vakti zamanında 4. şıkkı seçmiştim, yani benim için çok ta önemli değil karaoke olayı. Malesef çoğu zaman karaokeye yapılan o efektleri, o zamanlamayı falan farketmiyorum bile ama zor iş belli ki, karaoke işini üstlenenleri takdir ediyorum. Aslında bir nevi şey gibi, yırtılacağını bile bile verdiğiniz hediyeyi en güzel kağıda, kurdelelere sarmak gibi galiba. Onsuz olunca biraz yavan kalıyor.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|