|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Askıya Alınmış Çalışmalar Forumumuz tarafından çevirisi geçici olarak askıya alınmış olan animeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Askıya Alınmış Çalışmalar Forumunda Bulunan Kobato (16, 17 ve 18. Bölümler) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Alıntı ” Kobato Hanato, çok sevimli ve iyi niyetli ama bir o kadar da saf bir kızdır. Kobato'nun acı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Kobato (16, 17 ve 18. Bölümler)
Yayınlayan spartiate
07-10-2009 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
kobato çeviriliyo
![]() ![]() 1. bölümü izlemiştim fena sayılmaz fansubunun yapılacağını nedense tahmin etmiştim çok sevindim yeni çeviriniz hayırlı olsun
|
#2 |
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: Blue Seed, Clannad, Clamp
Favori Manga: Suzuka, Clamp
|
Teşekkürler Spartiate...
Yine Clamp, Yine Spartiate... Ne slogan ama..:hehe: |
![]() |
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
teşekkürler yuuki... bu seri için biraz baskı vardı üzerimde, clampta seviyorum diye çevireyim dedim
not: valla slogan güzel oldu yaX (clamp deyince akla, hemen onun adı gelir; sparti sparti sparti(böyle bi reklam vardı))
|
|
#4 |
|
----
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
AAAaaaaaa, hiç beklemiyordum bunu yapmanı xD istemediğimden değil bu animeyi izlemeyi çok istiyordum xD eline sağlık sparti, hala saskınım *_*
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
gelmiş demek, hızlısın. eline sağlık sparti-san :spit:
|
![]() |
|
|
#7 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
acaba baskıyı kim yaptı
eline sağlık serkan indirmek için sabırsızlanıyorım okul yüzünden pek vakit bulamıyorum bu aralar hafta sonuna kadar izlicem tekrardan teşekkürler
|
![]() |
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Ellerine sağlık spartiate ,beklemiyor degildim.:spit:İndirelim.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
#9 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Spartican seni seviyoruz :ozgurluk: . (hayır hayır ! en çok ben xD )
Clamp'ın serilerini çok seviyorum.Bu aralar tüm serilerini izlemeye başladım.Sahiden de clamptan bir seçim yapman çok güzel olmuş. Yeni seri de çok tatlı bişeye benziyor. Kolay gelsin :guzelim:
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|