|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Askıya Alınmış Çalışmalar Forumumuz tarafından çevirisi geçici olarak askıya alınmış olan animeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Askıya Alınmış Çalışmalar Forumunda Bulunan Rose of Versailles [05/40] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar, sizlere Haziran ayı dergimizde tanıtmış olduğumuz Versay'ın Gülü için yaptığımız fansub çalışması ile merhaba diyoruz. Oldukça uzun bir zamandır ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Rose of Versailles [05/40]
Yayınlayan Susano'o
24-06-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Projede çalışan herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Projede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
Mehmet,elimden bu kadarı bile geliyorsa ne mutlu bana ki bu seriyi izlettirmeyi görev edinme gibi bir politikam var ve bu istem dışı gelen bir şey aslında,benim için anime dünyamın ilk ve en önemli serisidir Rose of Versailles,en azından böyle kaliteli ve günümüzde eksikliklerin gözardı edildiği çoğu kaliteyi bünyesinde barındıran böyle bir seriyi gün ışığında tutabiliyorsam ve tutabiliyorsak ne mutlu bana/bize,umarım hakettiği yeri hiçbir zaman kaybetmez (kaybetmeyeceğini düşünüyorum zaten) ve seninle birlikte diğer emeği geçen arkadaşlar sayesinde daha da geniş kitlelere ulaşır hem de böyle kaliteli bir ekibin elinden çıkan bir çalışma sonucunda... Bir gün arşivime eklenecek bir çalışma olacak,bu nedenle tekrar tekrar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Kolay gelsin.... Ama soft kısmını anlamadım, ayrı mı verilecek altyazılar?...Gömülü değil mi?
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Projede adı geçen arkadaşlara kolaylıklar. Başarılı bir şekilde yürüteceğinizden eminim.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
açmışsın başlığı, hadi kolay gelsin
![]() @martıkanadı, altyazılar ayrı değil videoya eklenmiş olacak ama kalıcı gömülü değil (videodan çekilip çıkartılabiliyor yani, teknik olarak nasıl anlatılır bilemedim )
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
@Squaw
Sevdiğimiz serileri tanıtmaya devam ediyoruz öyleyse Olmuşken evladiyelik olmasını istiyorum. Türkçe altyazıları zaten vardı, ama Live-eviL'ın altyazıları üzerinden düşük kaliteli videolardan izlemek istemedim. Daha doğrusu ben öyle izledim ama, ilk defa izleyeceklerin öyle izlemesini istemedim. Kesinlikle fansub'ı ve arşivlenmeyi hak eden bir seri.@martikanadi Altyazıları kapatmak isteyen kapatabilecek yani. Gömülü olmayacak, ama dosyanın içinde olacak. Proje bittikten sonra da tüm altyazıları Eklentiler kısmına ekleyeceğim tabii.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Anladımmmmmm ve rahatladım... Kesinlikle indirip arşivleyeceklerin başında geliyorum... Hepinize kolay gelsin.. Yardıma ihtiyacınız olursa ayın onundan sonra her daim hazırım
....
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
şimdiden hepinize kolay gelsin başarılar dilerim
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Destekleyen herkese teşekkürler.
|
![]() |
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.animemangatr.com/forum/askiya-alinmis-calismalar/2361-rose-versailles-05-40-a/
|
||||
| Tarafıdan gönderildi | For | Type | Tarih | |
| Susano'o no Mikoto: Rose of Versailles Türkçe Fansub Duyuruldu! | This thread | Refback | 12-07-2010 20:15 | |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|