Geri Git   Anime manga > AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları > Askıya Alınmış Çalışmalar

Askıya Alınmış Çalışmalar Forumumuz tarafından çevirisi geçici olarak askıya alınmış olan animeler.

Güncel çalışmalarımız []

The Penguins of Madagascar (2+1)

AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Askıya Alınmış Çalışmalar Forumunda Bulunan The Penguins of Madagascar (2+1) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> THE PENGUINS OF MADAGASCAR Madagascar Penguenleri İzleyici kitlesi: Genel izleyici Madagascar 1 ve 2'yi seyredip de penguenlere doyamayanlar varsa bu ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan Seifukusha
09-09-2009
Standart The Penguins of Madagascar (2+1)

THE PENGUINS OF MADAGASCAR
Madagascar Penguenleri

İzleyici kitlesi: Genel izleyici

Madagascar 1 ve 2'yi seyredip de penguenlere doyamayanlar varsa bu başlığa bekliyoruz

Dreamworks ve Nickleodeon'un ortak yapımı olan "The Penguins of Madagascar" serisi, penguenlerimiz Skipper, Kowalski, Rico ve Private'ın yanı sıra Kral Julien, dalkavukları Maurice ile Mort'un ve ayrıca su samuru Marlene'in maceralarını anlatıyor. Her bölümün konusu birbirinden farklı olsa da, bazı bölümlerde diğer bölümlere referanslar yapılabiliyor.

Bu serinin yüksek çözünürlüklü versiyonlarını burada bulacaksınız. Yüksek kaliteli video bulabildikçe yeni bölümler vereceğim. Düşük kaliteli bölümler yayınlamayacağım.

Canınız gülmek istiyorsa, Madagascar'ı seyretmemiş de olsanız bunu izleyin :B

Karakterler
(Orijinal Sitesinden Alıntı ve Çeviridir):

Skipper

Skipper, bir aksiyon kahramanının kalbine ve ona yakışacak havaya sahiptir. Tek odağı sonuçlar üzerine olan doğal bir liderdir. Her mevzuya şiddet ekseninde yaklaşması, fazla hayalperest olmasını bir nebze açıklamaktadır. Skipper'ın gözünde, en masum tesadüfler bile alçak birer komplodur. Gerçeği sadece kendi takımının bulabileceğine %100 inanması iyi birşeydir.
Sözlerinden alıntılar:
"Bu çılgınlık artık sona eriyor!"
"Hiçbir şey görmedin!"
"Sıyrılma manevraları, beyler!"

Kowalski
Skipper'ın analize ya da o-dakikaya-özel bir icada ihtiyacı olduğu an, Kowalski, boyalı kalemi, dizüstü bilgisayarı ve hafif çarpık bilimsel yöntemi ile oradadır. Kowalski'nin amirane tavrı, genellikle ne olduğu hakkında bilgisinin olmadığı gerçeğinin üzerini örter.
Kendine has bilimsel zekâsı olsa da, o da grubun diğer üyelerinden daha iyi okuma yazma bilmez. (Belki de bu yüzden planlar hep yazı yerine resim formatında )
Sözlerinden alıntılar:
"Teknik olarak konuşursak... belki."
"Görünüşe bakılırsa o kısmı hesaplamayı unutmuşum."

Rico
Rico en ağır toptur ve (hiç abartmasız) "patlayıcı uzmanı" rolünü özümsemiştir. Karnında tamamiyle bir cephane bölmesi mevcuttur ve istendiği an uygun bombayı çıkartma yeteneğine sahiptir. Her miktarda faydalı eşya talep üzerine çıkarılabilir. Konserve açacağı? Balık kafası? 10,000 bilye? Bass gitar? Hepsi mevcut.
Sözlerinden alıntılar:
"Oof!"
"Gggrrrr!"
"Hahaha!"

Private
Private'ın kafası, kim olduğu ve gruptaki rolü konusunda biraz karışıktır. Kendisinden emin olamadığı için, her tür tecrübeye tamamen açıktır. Hayvanat bahçesi (özellikle de kertenkele evi) tehlikeli bir yer olabilir ve Private da kendi iyiliği için biraz fazla (bariz) saftır. Private'ın açık biri olması, onu lemurlarla takılacak en muhtemel kişi yapar... daha iyi veya kötüsü için.
Sözlerinden alıntılar:
"Güvenli... mi?"
"Hoşçakal eski televizyon dostum."
"Amanın!"

Kral Julien
Kral Julien, hayvanat bahçesinin kendi-kendini-ilan-etmiş hükümdarı ve 1 numaralı parti hayvanıdır. Bu şımarık çocuk kral herkese emirler yağdırır. "Herkes eğlensin" diye ısrarcılığı olmasa tamamiyle katlanılmaz hale gelecektir. Kral Julien'ın bacak kadar boyuna karşın kule kadar egosu vardır. Çabuk aşağılar ama çok daha çabuk gülümser, o yüzden bu lemuru herkesin ciddiye alabilmesi zor iştir.
Sözlerinden alıntılar:
"Hareketlerim nefis!"
"Ayağa dokunma!"
"Sana 'bana ver' dedim! 'Bana' ile 'ver'in neresini anlamıyorsun?"

Mort

Mort, Kral Julien'ın 1 numaralı hayranı ve çaresiz düşkünüdür. Hiçbir şey ona Kral Julien'ın ayaklarına dokunmak kadar heyecan veremez. Kral Julien'a layık olduğunu ispatlamak için, delicesine dolaplar çevirir ama durum genellikle daha kötü hale gelir. Mort'un tüy yumağı şirinliği, büyük gözleri ve tiz sesi, insanları ona karşı koyamaz hale getirir. Diğer tarafta, hayvanat bahçesindeki hayvanların gözünde bu özellikler onun inanılmaz derecede sinir bozucu görülmesine yol açar ve herkes ne pahasına olursa olsun ondan uzak durur.
Sözlerinden alıntılar:
"Ben hiçbir şeyi sorgulamam!"
"Oopsie."
"Ayaaaak!"

Maurice

Maurice, Kral Julien'ın çok çekmiş çavuşudur. Delice kaprislerine katlanmaktan memnunmuş rolü yapmaktan bıkmıştır. Kral Julien'ın tamamen kontrolden çıkmasını engellemek için elinden geleni yapmaktadır. Maurice tamamen deli yaratıklar tarafından çevrilmiş olabilir ama gerçekçidir. Sonucu her zaman biliyordur da kimse bir türlü ona sormuyordur.
Sözlerinden alıntılar:
"Benim iş tanımımın bu olmadığına oldukça eminim."
"Pekâlâ. Şu şımartma işini halledelim."

Marlene
Köken olarak Kuzey Kaliforniyalı olan su samuru Marlene, halen Manhattan'daki yeni yaşamına alışmaya çalışmaktadır. Tam anlamıyla bağımsızdır; penguenler ve lemurlar arasında taraf tutmamaya karar vermiştir. Aslında, kendini Skipper'la aynı fikirde bulduğu kadar Kral Julien'la da aynı fikirde bulmaktadır. Marlene'in şen ruhu, sık sık Skipper'ın organizasyon ve disipliniyle çakışır ama bu arkadaşlıklarına zarar vermez.
Sözlerinden alıntılar:
"3 kez internet popülerlik ödülü. İşte tam burada!"
"Yaa.. Onunla iyi eğlenceler."

Proje Ekibi:

Çeviri: Seifukusha & Susano'o
Kodlama: Seifukusha

FANSUB

1) Gone In A Flash (Bir Flaşta Kayıp)

Tanıtım: Hayatlarında ilk kez gördükleri kamerayı çekiştiren Kral Julian ve dalkavuklarından Maurice'in kısa çekişmesinin ardından Maurice kaybolur ve onu bulmak da profesyonel ekip olan penguenlerimize düşer.

Özellikler
:
Spoiler:

Film: Blu-ray
Format: Mkv
Uzunluk: 12:09
Çözünürlük: 1920 x 1080 piksel / 1280 x 720 piksel.
Boyut: 497 MB
Ses: İngilizce
Altyazı: Türkçe Softsub (Media Player Classic ile izlemelisiniz)

İndirmek için:

16) Popcorn Panic (Patlamış Mısır Paniği)

Tanıtım: Hayvanat bahçesi bakıcısı Alice, ziyaretçilere "Hayvanları Beslemeyin" uygulamasını iyice dayatmaya başlar. Patlamış mısırı çok seven hayvanlar ise bu işe bir çare aramaktadırlar ki, kahramanlarımız yardımsever penguenler bu işe de el atarlar.

Özellikler:
Spoiler:

Film: Blu-ray
Format: Mp4 (1080p), Mkv (720p)
Uzunluk: 12:08
Boyut: 401 MB (1080p), 166 MB (720p)
Altyazı: Türkçe Hardsub (İstediğiniz medya oynatıcıyla izleyin)

İndirmek için:
Spoiler:

ÖZEL BÖLÜMLER

Christmas Caper (Noel Muziplikleri)

Tanıtım: Yılbaşında herkes eğlenirken, kutup ayısı Ted'i yapayalnız gören Private, ona hediye almak ister. Fakat hediye alacağı esnada, Madagascar'dan hatırlayacağımız teyzemiz, Private'ı oyuncak sanıp alır ve köpeğine hediye etmek üzere paketler. Çok geçmeden Private'ın yakalandığını farkeden penguenler Private'ı kurtarmak üzere operasyona başlarlar.

Özellikler:
Spoiler:

Film:
Blu-ray
Format: Mkv (1080p), Mp4 (720p)
Uzunluk: 12:08
Boyut: 2.67 GB (1080p), 295 MB (720p)
Altyazı:
Türkçe 1080p için Softsub (Media Player Classic ile izlemelisiniz)
720p için Hardsub (İstediğiniz media oynatıcı ile izleyebilirsiniz)
İndirmek için:
Spoiler:

1920x1080 piksel versiyonu. Hemen her parça 100 MB, toplam 25 parça)
1280x720 piksel versiyonu (Her parça ~95.5 MB, Toplam 4 parça)

Çeviri Bilgisi
Çevirmenler
Seifukusha
Susano'o
Kodlayıcı
Seifukusha
Fansub Sitesi
www.animemangatr.com

Eklentiler

Genel Bilgi
Anime Türü
Komedi
Yönetmen
Brat Haaland & Nick Flippi
Süre
~12 dk
Bölüm Sayısı
32
Anime Kategorisi
Tv Serisi
Resmi Sitesi
http://www.nick.com/shows/penguins-of-madagascar/

Ekran Görüntüsü

Üye degerlendirmesi
Çeviri Kalitesi
93.3%93.3%93.3%
9.33
Genel
90%90%90%
9.00
3 kullanıcı oyladı 92% averajla
Eski 09-09-2009, 17:41   #1
Ne düşünüyorsun?

----

Seifukusha'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
Standart İlgi: The Penguins of Madagascar (Fansub 1+1)

Bluray olmasa da, HDTV'den kayıt bölümler bulabildim arkadaşlar. Bu seriye de nihayet devam edebileceğim.

iyi seyirler.
BaySeifukusha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-09-2009, 22:35   #2
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless

sonunda sefuş bende unuttu diyordum artık...
Bayanlafolya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-09-2009, 23:40   #3
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

Aslında bunu çevirenler var. Gene kendin bilirsin Fatih ama diğer çevirilerine zaman ayırsan iyi olur malum CCSde 52 bölüm var.

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 00:52   #4
Ne düşünüyorsun?

----

Mahlas_Kafkef'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Great Teacher Onizuka

Bu nasıl bir anime?İndiriyorum teşekkürler seifukusha.
BayMahlas_Kafkef Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 00:57   #5
Ne düşünüyorsun?

yuppiii

darkness167'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach

elinize sağlık baklaım nasıl birşey
Baydarkness167 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2009, 21:15   #6
Ne düşünüyorsun?

Neşeli

werboten'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: naruto

madagasker dan tanıtırım bu veletleri süper akıllı ve süper manyaklar...
fatih haber verdi bir bölüm daha göderecekmiş...
Baywerboten Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 13:50   #7
Ne düşünüyorsun?

----

Seifukusha'ın Avatarı

Özkan tavsiye için sağol dostum. Penguenlere ara sıra bakıyorum zaten.

Bu arada, bu anime değil, animasyon. Hem de en güzellerinden.

1080p yeni bölümü bugün gönderiyorum inşallah. Görüntü kalitesi çok iyi.

Düzenleme:

Hata düzeltmeleri yapıyorum şimdi. Bazı altyazı başlangıç ve bitiş sürelerini yanlış ayarlamışım.
Altyazı gömüldükten sonraki kalitesi beni tatmin etti.

Tekrar kodlama yaparken yeni resimler de ekleyeceğim.
Eski 12-09-2009, 17:01   #8
Ne düşünüyorsun?

----

Seifukusha'ın Avatarı

Arkadaşlar, dikkat ettim de, ses ile video arasında, kodlama sonrasında kayma olmuş. Belki de benim bilgisayar kastığı için öyle görünüyor. Ama bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

İşimi kısaltmak için softsub vereceğim. Orijinali TS formatlı, fena da değil, hızlı açılıyor. Tabi onda da altyazıları soft yapacağım için, canavar gibi bilgisayarınız yoksa altyazılar kayma gösterebilir. Aslında kayma yok, bilgisayarın geç okuması söz konusu.

Her halükarda, 1080p'yi izlemek için sağlam makine gerekiyor. Diğer bölümler için de geçerli.

Ortalama performanslı bilgisayarları olanlar 720p versiyonu beklesinler, en iyi tavsiyem bu olabilir.

DÜZENLEME:

Softsub yaptım, hardsuba göre, izlerken takılma hiç olmuyor galiba. Hayret.. Orijinal formatı (mpv) iyiymiş demek ki..

Rarlayınca 25 parça oldu arkadaşlar. Parçalar 100er MB. Kalite hastası, hızlı bağlantı ve rapid premium üylik sahibi olanlara şu an yüklemekte olduğum 1080p versiyonunu tavsiye ediyorum.

720p versiyona henüz başlamadım.
Eski 12-09-2009, 20:21   #9
Ne düşünüyorsun?

----

Seifukusha'ın Avatarı

8 parça yükledim arkadaşlar. Gerisi iftardan sonra.
Hayırlı iftarlar herkese. Ben çıkıyorum.
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:10.

kodhaber.com