|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Askıya Alınmış Çalışmalar Forumumuz tarafından çevirisi geçici olarak askıya alınmış olan animeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Askıya Alınmış Çalışmalar Forumunda Bulunan The Penguins of Madagascar (2+1) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> THE PENGUINS OF MADAGASCAR Madagascar Penguenleri İzleyici kitlesi: Genel izleyici Madagascar 1 ve 2'yi seyredip de penguenlere doyamayanlar varsa bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
The Penguins of Madagascar (2+1)
Yayınlayan Seifukusha
09-09-2009 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Bluray olmasa da, HDTV'den kayıt bölümler bulabildim arkadaşlar. Bu seriye de nihayet devam edebileceğim.
iyi seyirler. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
sonunda sefuş bende unuttu diyordum artık...
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Aslında bunu çevirenler var. Gene kendin bilirsin Fatih ama diğer çevirilerine zaman ayırsan iyi olur malum CCSde 52 bölüm var.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Great Teacher Onizuka
|
Bu nasıl bir anime?İndiriyorum teşekkürler seifukusha.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
elinize sağlık baklaım nasıl birşey
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: naruto
|
madagasker dan tanıtırım bu veletleri süper akıllı ve süper manyaklar...
fatih haber verdi bir bölüm daha göderecekmiş... |
![]() |
|
|
|
#7 |
![]()
----
|
Özkan tavsiye için sağol dostum. Penguenlere ara sıra bakıyorum zaten.
Bu arada, bu anime değil, animasyon. Hem de en güzellerinden. 1080p yeni bölümü bugün gönderiyorum inşallah. Görüntü kalitesi çok iyi. Düzenleme: Hata düzeltmeleri yapıyorum şimdi. Bazı altyazı başlangıç ve bitiş sürelerini yanlış ayarlamışım. Altyazı gömüldükten sonraki kalitesi beni tatmin etti. Tekrar kodlama yaparken yeni resimler de ekleyeceğim. |
![]() |
|
|
|
#8 |
![]()
----
|
Arkadaşlar, dikkat ettim de, ses ile video arasında, kodlama sonrasında kayma olmuş. Belki de benim bilgisayar kastığı için öyle görünüyor. Ama bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
İşimi kısaltmak için softsub vereceğim. Orijinali TS formatlı, fena da değil, hızlı açılıyor. Tabi onda da altyazıları soft yapacağım için, canavar gibi bilgisayarınız yoksa altyazılar kayma gösterebilir. Aslında kayma yok, bilgisayarın geç okuması söz konusu. Her halükarda, 1080p'yi izlemek için sağlam makine gerekiyor. Diğer bölümler için de geçerli. Ortalama performanslı bilgisayarları olanlar 720p versiyonu beklesinler, en iyi tavsiyem bu olabilir. DÜZENLEME: Softsub yaptım, hardsuba göre, izlerken takılma hiç olmuyor galiba. Hayret.. Orijinal formatı (mpv) iyiymiş demek ki.. Rarlayınca 25 parça oldu arkadaşlar. Parçalar 100er MB. Kalite hastası, hızlı bağlantı ve rapid premium üylik sahibi olanlara şu an yüklemekte olduğum 1080p versiyonunu tavsiye ediyorum. 720p versiyona henüz başlamadım. |
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
----
|
8 parça yükledim arkadaşlar. Gerisi iftardan sonra.
Hayırlı iftarlar herkese. Ben çıkıyorum. |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|