|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Bleach Bleach mangasının tartışma alanı |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Bleach Forumunda Bulunan Bleach Manga (Spoiler İçerir) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 394 Spoiler: İşte bu ya, adamın da dediği gibi Boşu boşuna bu yaşında baş kaptan değil, adam en güçlü shinigami ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#241 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
394
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#243 |
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Grand Line
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Spoiler:
|
|
#244 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Bleach'i One Piece bir yana Naruto ile de kıyaslamamak lazım.(Tabi herkezin farklı düşüncelere sahip olduğunu da belirterekten)iYani Beach bildik bir shounen ne başlangıç var ne son ...Ve ilk bölümlerden beride bu şekilde geçmekt kimin ne yaptığı tam belli olmayan çizimlerin üstüne bide konuşma da olmayınca sonuç kaçınılmaz...hernekadar hep en popüler üç shounenden biri olsada kurgu yoksunu ve kendi yarattığu dünyası içinde bile saçmalıklarla dolu bir manga...
Ayrıyetten arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere spoiler kullanmanız gerekli değil.
|
|
|
|
#245 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
|
Spoiler:
|
|
#246 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
Sonunda vizard İchigo, ha? Değişik teknikler görmek istiyoruz artık İchigo. Getsuga deyip durma.
|
|
#247 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
“ Orjinal Gönderi : zhenya
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
|
Ben zevk alıyorum son bölümlerden ichigo mal mal bakarken diğerleri aizeni yese yemin ediyorum bleach'e 10 üzerinden 35 vercem, acayip tatmin olurdum ama artık harekete geccekmiş bakalım görcez nasıl alt etcek aizeni
|
|
#249 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Yok o gine Getsuga ile başlar orası kesin...Daha önce de yazmıştım sanırım birsonraki ''Upgrade'' de İchigo'da ejderha kanatları görmek istiyorum...Boynuzla uyumlu birşeyler eklesinler en azından...
|
|
|
|
#250 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Manga: One Piece
|
Son chapterı diğer forumlarda beğendiler. Yama-jii yürü diyorlar. Allah aşkına nasıl güzeldi ya? Koskoca Yama-Jii Aizenin ayaklarının altında. Hani yılların kaptanıydı. Yılların kaptanının tecrübeli ve akıllı olması gerekirdi. Nerede akıllılık? Yene yene bebeyi yendi. Buna mı sevinelim?
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|