|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Çevirmenler ve Çevirileri Forumunda Bulunan .:: fudy'nin Mekânı ::. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> _____________ _____________ _____________ ____ Adı: __ Battle Programmer Shirase ____ Adı: _ Cross Game _____________ Adı: _- Giant Killing __________________-- ...
3Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
____Adı: __Battle Programmer Shirase____Adı:_ Cross Game_____________Adı:_-Giant Killing__________________--Adı:_-Jump ____Türü: _Dizi (10/15)_________________Türü:_Dizi (50/50)___________Türü:_Dizi (13/26)_________--____-__Türü:_Film (1/1) ____Yılı: __ 2003_______________________-___Yılı: -_2009_____________________Yılı:_ 2010_____________-______________Yılı: -_2009 ____Çeviri:_Askıya alındı__________________Çeviri:_Tamamlandı_____________Çeviri:_Devam ediyor_________________Çeviri:_Tamamlandı ____Adı: __Magic Kaito_________-______Adı:_Meitantei Conan: Movie 2_____Adı:_Meitantei Conan: Movie 3____Adı:_Meitantei Conan: Movie 4 ____Türü: _Özel Bölüm (1/1)______-_-Türü:-Film (1/1)________-______-___Türü:-Film (1/1)_________________Türü:-Film (1/1) ____Yılı: __ 2010_______________________Yılı: _1998__________--_______________Yılı:_ 1999__________-______________Yılı: _2000 ____Çeviri:_Tamamlandı_______________Çeviri:_Tamamlandı__________________Çeviri:-Tamamlandı________________Çeviri:_Tamamlandı ____Adı:__Meitantei Conan: Movie 5_Adı:_Meitantei Conan: Movie 13_____Adı:__Mushishi___________________-_Adı: _One Outs ____Türü:_Film (1/1)_______________Türü:-Film (1/1)____________________Türü:_Dizi (3/26)______-________-_Türü:-Dizi (25/25) ____Yılı: _- 2001______________________Yılı: _2009__________-_________________Yılı: _2005__________-_______________Yılı: _2008 ____Çeviri:_Tamamlandı______________Çeviri:_Tamamlandı___________________Çeviri:-Tamamlandı_____-___________Çeviri:_Tamamlandı ____Adı:_Rainbow: Nishakubo no shichinin_Adı: _Robin Hood no Daibouken__Adı: _Skip Beat!_________________Adı: _Tegami Bachi ____Türü: Dizi (8/26)_____________________Türü:-Dizi (4/52)____________-__Türü:_Dizi (10/24)______________Türü:-Dizi (19/25) ____Yılı: _ 2010_____________________________Yılı: _1990__________-_____________Yılı: _2008________________________Yılı: _2009 ____Çeviri:_Tamamlandı__________-_____-___Çeviri:-Devam ediyor_____________Çeviri:-Tamamlandı______-_________Çeviri:_Tamamlandı __________ _____________ _____________ ____________![]() ____Adı:___Tennis no Ouji-sama_______Adı: _Tokyo Magnitude 8.0____-___Adı:-_Meitantei Conan: Movie 6 ____Adı: _Tegami Bachi Reverse ____Türü:__Dizi (128/178)___________Türü:-Dizi (7/11)________________Türü:-_Film (1/1)__________________Türü:-Dizi (4/25) ____Yılı: _-- 2001_______________________Yılı: _-2009___________-____________Yılı: __ 2002__________________________Yılı: _2010 ____Çeviri:_Devam ediyor_____________Çeviri:-Tamamlandı_________________Çeviri:_Devam ediyor________________Çeviri:_Devam ediyor __________ ![]() ____Adı:-_Karigurashi no Arrietty ____Türü:_Film (1/1) ____Yılı: _- 2010 ____Çeviri:_Tamamlandı Son Düzenleme fudy tarafından 06-08-2011 12:43 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
çok hoş olmuş bu fudy.. ellerine sağlık ayrıca sayende izleme fırsatı bulduğum tüm çeviriler için de özellikle yürekten teşekkür ederim.
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
Bu başlık harika olmuş
sayende sevdiğim serileri izleme fırsatım oldu teşekkürler..
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Ellerine sağlık. Çok animeciyi sevindirdin.
İşin ilginci çevirisini yaptığın hiçbir animeyi izlemedim.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Gerçekten çok güzel çalışmalara el atmışsın bazılarını izleme fırsatım oldu ve izlemeyi düşündüğüm serilerde mevcut.Çalışmalarında başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
Çoğu yarım yamakal kalmış. Üzücü
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
O yarım gözükenlerin genelde çevirileri tamamlandı. Ben sadece benim çevirdiğim bölüm sayılarını yazdım.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
ellerine sağlık bir sürü seride görev almışsın
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Sitemizin çevirmenlerine ve diğer sitelerdeki çevirmen (herhangi bir şekil de çevirlere katılmış) arkadaşlarıma sesleniyorum. Fudy açtığı başlıkta oldugu gibi kendinizi kısaca tanıtmanız ve çalışmalarınızı belirtmeniz eminim ki anime severler için iyi bilgi kaynağı olacaktır. Amacımız değerli çevirmenleri onure etmek ve çalışmalarını anime severlere duyurmak.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
çevirdiğin her seriyi izledim ve izlemeyede devam ediyorum
spor serilerini çeviren nadir insanlardansın projelerinde başarılar dilerim böyle güzel serileri çevirdiğin için teşekkürler
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|