Geri Git   Anime manga > AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları > Sizin Çevirileriniz > Çevirmenler ve Çevirileri

.:: fudy'nin Mekânı ::.

Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Çevirmenler ve Çevirileri Forumunda Bulunan .:: fudy'nin Mekânı ::. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar çeviri başlıklarında bazen "yeni bölüm ne zaman gelecek" tarzı mesajlar görüyorum. Genelde pek umursamıyorum böyle iletileri ama buradan bir ...

Like Tree3Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 31-07-2010, 23:46   #11
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009
Arrow İlgi: .:: fudy'nin Mekânı ::.

Arkadaşlar çeviri başlıklarında bazen "yeni bölüm ne zaman gelecek" tarzı mesajlar görüyorum. Genelde pek umursamıyorum böyle iletileri ama buradan bir açıklamaya yapmayı gerek gördüm. Biliyorsunuz aynı anda tam 5 farklı serinin çevirilerini yürütüyorum. Neden bu kadar çok; çünkü seviyorum, her birini de çevirirken zevk alıyorum. Çeviri yapan arkadaşlar ne demek istediğimi bilirler. Hal böyle olunca da "güncellemeler neden geç geliyor" veya benzeri iletiler gönderiyorlar. Çeviri yaparken belirli bir sıra, öncelik vs belirlemiyorum. O sıra aklıma ne gelirse, hangisini canım isterse oturup ona başlıyorum. Bir başlamışsam onu bitirmeden başkasına da el atmam genelde.

İşte size 1 Temmuz - 31 Temmuz arası yaptığım güncellemelerin listesi. Neler yaptığımı kendi gözlerinizle görün. Laf çok icraat yok demeyin sonra.

Tennis no Ouji-sama_____13
One Outs_____________--_4
Giant Killing________--____2
Rainbow________________2
Cross Game_________---__2
Robin Hood no Daibouken__1
___________________+ ___
Toplam______________--24

* POT neden fazla derseniz turnuvanın final maçları vardı ve 5. sezonun son bölümleriydi. Fanları daha fazla bekletmemek için ona yüklendim. 6. sezondan önce bu seriye ara vereceğimden diğer serilere yönelebilirim.

Şimdi sorarım size; 1 ayda bu kadar çok güncelleme veren bir fansub grubu var mı?

Bundan sonra eleştiri yapacağınız zaman lütfen yukarıda yazdıklarımı düşünüp daha duyarlı olmanızı rica ediyorum.

Herkese bol animeli günler dilerim...
Bayfudy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2010, 00:22   #12
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 13-11-2009
Standart İlgi: .:: fudy'nin Mekânı ::.

Ellerine sağlık. Kolay gelsin.
Zaten bu anime çevirenler arasında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar hızlı ve kalitei çeviren var onlardan birisin sende...
dr_frenky Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2010, 01:54   #13
Hürgeneral

----

Hitokiri'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic

Ellerine sağlık Fudy, senin gibi 4-5 çevirmen olsa çevirilmemiş anime kalmaz
BayHitokiri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2010, 06:46   #14
Ne düşünüyorsun?

Keyifli

SyLaR_54'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya

Valla gene uçmuşsun, eline sağlık.

Yalnız biraz daha yumuşak ol, çok sertsin sanki yahu.
BaySyLaR_54 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2010, 10:20   #15
RyK
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 15-04-2010

Bende çeviri listemi yayınlayayım. Ama benim bir yılda yaptığım çeviriyi yayınlamam lazım ki dişe dokunsun.
BayRyK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2010, 22:58   #16
Ne düşünüyorsun?

uykucu

Fiery'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 12-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Manga: One Piece

Hep derim bir SyLaR_54 bir de fudy diye.

Katkılarınız büyük gerçekten.
BayFiery Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2010, 23:04   #17
Bağımlılık bağımlısı...

sSstTt

Luj1n'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 18-01-2010
Mekan: Sinop-Çanakkale/Biga

Ellerine sağlık fudy. Tüm çeviri yapanlar senin gibi olsa; çevrilmeyen anime kalmaz.
Kolay gelsin.
BayLuj1n Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2010, 20:27   #18
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009

Değerli animesever arkadaşlar, daha önce burada da belirttiğim gibi gelecek haftadan itibaren okulun açılması ve hastanede geçecek gün boyu stajlar sebebiyle bir süre çevirilere vakit ayıramayacağım. Hiçbir projem iptal edilmemiştir yalnızca geçici bir süreliğine ara verip, bu arayı hem biraz kafa dinleme hem de okula alışma süreci olarak değerlendirmek istiyorum. Tıp Fakültesi'nde okumakta olduğumdan teorik 3 yılın ardından pratik eğitim sayılacak stajların başladığı 4. sınıfa alışmak ve döneme iyi bir başlangıç yapmak biraz zaman alacaktır.

Buradan tüm takipçilerimi bilgilendirip ilerde oluşabilecek her hangi bir "yeni bölüm ne zaman gelecek?" tarzı soruların önüne geçme gereği hissettim. İçinizde elbet sabırsız olanlar da olacaktır, onlar için önerebileceklerim; Giant Killing projesinde Anitoryum, Rainbow projesinde ise AnimeOu gibi güzide fansub gruplarımızı takip edebilirler. Diğer seriler için başka çeviren olmadığından beni beklemek mecburiyetindesiniz maalesef.

Herkese bol animeli günler dilerim.
Bayfudy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2010, 22:46   #19
tembellik bitti :(

ölü gibi

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

çoğunu izlemeye hala başlayamamış olsam da, çevirilerin tam takip edeceğim serilerdendi, bu yüzden çevirilerini özleyeceğim.
herşeyden önce okul tabi ki. zor ve önemli bir meslek seçmişsin. büyük sabır diliyorum, kolay gelsin

Bayanözz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2010, 07:50   #20
Kolum ne zaman iyileşecek
acaba

çok yorgun

CHOBiTS'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO

Okulların açılması çevirmenlerimizden çok çeviri bekleyen üyelerimiz için kötü olcak gibi.Hikimori tarzı kimse yoksa işler çok yavaşlayacak gibi.
Fudy birçok seride emeğin var dinlendikten sonra yavaşta olsa çalışmalarını bekliyorum.Letter bee 2. sezonuda çevircen mi acaba.

BayCHOBiTS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık