|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Çevirmenler ve Çevirileri Forumunda Bulunan SyLaR_54 Çevirileri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Divxplanet'te imzaya sığmayınca yeni metin belgesine kaydetmiştim. Bir de buraya yazayım da o dosya uçar giderse buradan alabilirim. (: fudy ...
2Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Divxplanet'te imzaya sığmayınca yeni metin belgesine kaydetmiştim. Bir de buraya yazayım da o dosya uçar giderse buradan alabilirim. (:
fudy ya da Genius_Prince kadar süslemekle uğraşmadım. Çok tembelimdir böyle konularda. ![]() Code Geass R2 [1~9] --> [9 Bölüm] Dragon Ball Z [68~116, 118~124, 126~135, 146~147, 157~164, 177~194] --> [94 Bölüm] Eureka 7 [3~50] --> [48 Bölüm] Eureka 7- Pocketful of Rainbows --> [Film] Lucky Star --> [9~24] Devam ediyor Macross Frontier --> [25 Bölüm] Nurarihyon no Mago --> [2~?] Devam ediyor Onegai Twins [3~12] -->[10 Bölüm] Shura no Toki [20~26] -->[7 Bölüm] Seikai no Danshou - Crest of the Stars: Birth [Film] Seikai no Senki - Banner of the Stars [2, 4~13] --> [11 Bölüm] Seikai no Senki II - Banner of the Star II --> [10 Bölüm] Seikai no Senki III - Banner of the Star III --> [2 Bölüm - OVA] Skip Beat! [11~25] --> [15 Bölüm] Toward the Terra --> [9~24] Devam ediyor True Tears --> [13 Bölüm] Welcome to the NHK --> [24 Bölüm] Bunlar sadece kendi adımın geçtiği çeviriler. Ortak çevirilerimi dahil etmedim. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Çalışmalarında başarılar , umarım anime severlere nice güzel seriye kavuşturursun.
Bu ara biraz süsle ya, resmi gazete gibi olmuş.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Güzel çalışmalara el atmışsın. Şunu sormak istiyorum. Senin çevirdiğin Toward the Terra çoğu yerde Terra e... olarak geçiyor. Bu anime çok sevilen bir animeydi ve ben çevrildiğini bile bilmiyorum.
Yanlız bu Terra e.. çevirilerine ulaşamıyorum nedense.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Onlar cepte. :d Anitoryum fansubunu yapacak ama bekliyorum daha. Encoderi yakında başlayacak. Tamamen bittikten 1 hafta sonra ayrı yayınlayacağım.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Eline sağlık animeciler için için büyük bir kazançsın.
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
ellerine sağlık sylar çok güzel serilere el atmışsın
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, One Piece, Honey and Clover
Favori Manga: Bokura Ga Ita
|
eureka 7 bittiğinde çeviri notundaki maile yazcaktım ama burada bulmuşken buraya yazmak daha iyi
![]() kazaskerin çevirilerinden sonra izlediğim en iyi türkçe çeviriydi, çok çok tebrik ederim. normalde ingilizce izlerim, divxte görünce vdiyoya atıyım dedim ve genelin aksine ingilizceye dönmeme gerek kalmadı. ilk kez birisini bulup da bu yönde tebrik ediyorum. eureka 7 çok özenle hazırlanmış ve zor bir seriydi, çevirmek her babayiğidin harcı değil sahiden. izlerken çok zevk aldım teşekkürler. (ilk iki bölümü başkası çevirmişti, ona da teşekkürler)yalnız bi konuda çeviri notlarına ek yapılabilir diye düşündüm. "ageha" olayı vardı. ageha aslında bir kelebek çeşidiymiş japoncada. hatırlarsanız zaten çeviride ihtiyarların biri deweye "kelebekleri zehirlemişsin" diyordu. agehanın manasını öğrenince bu mantıklı gelmişti. kelebeğin bi özelliği varmıydı onu hatırlamıyorum ama. |
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2010
Favori Anime: Bleach
|
Emeğinize sağlık.Bi sorum olacak Eureka 7- Pocketful of Rainbows altyazısını bulamıyorum.Nereden download yapabilirim.Forumunuzda diğer sitelerde aradım ama SyLaR_54 cevirisini bulamıyorum
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
|
![]() |
|