|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Çevirmenler ve Çevirileri Forumunda Bulunan Susano'o Çevirileri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Susano'o Çevirileri Ben de görev aldığım çalışmaları şöyle bir listeleyeyim. Mümkün olduğu kadar kronolojik sıraya koymaya çalıştım. Resim falan ekleyecek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Susano'o Çevirileri
Ben de görev aldığım çalışmaları şöyle bir listeleyeyim. Mümkün olduğu kadar kronolojik sıraya koymaya çalıştım. Resim falan ekleyecek kadar vaktim yok maalesef. İdare edeceğiz. Tamamlanan Çalışmalar 1. Noir 2. Sumomo mo, Momo mo 3. Jigoku Shoujo 4. Princess Tutu 5. Final Fantasy VII - Episode Denzel - On the Way to a Smile 6. On iki Krallık 7. Final Fantasy XIII Tanıtım Filmi 8. Air - The Movie 9. On iki Krallık - Üç Bölümlük Rüya 10. Rurouni Kenshin - Seisouhen Director's Cut 11. Ghost in the Shell (1995) Devam Eden Çalışmalar 1. Rose of Versailles Son Düzenleme Susano'o tarafından 31-05-2011 20:46 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Güzel bir çalışma olmuş.Büyük küçük hiç farketmez yeterki işin ucundan hangi grupta olursanız yada bireysel çalışsanızda tutun. Bir anlamda veri tabanı oluyor.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Güzel ve kaliteli çevirilerinle baya anime sundun hepsini izleyemesemde izlediklerimi beğendiğimi söylemeliyim.
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Yine içinden hiçbirini izlememişim. (:
Elinize sağlık. |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ellerine sağlık Susano'o bir çoğunu izliyorum ve noirede muhakkak başlayacağım. umarım gene güzel projelerini görme fırsatım olur
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
ellerine sağlık mehmet sayande bir çok güzel seriyi izleme fırsatı ve böyle devam etmesini umuyorum
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Arkadaşlar, önümüzdeki haftasonundan itibaren, bir süreliğine siteye giriş çıkışlarımda önemli bir düşüş yaşanacak. Bu durumumu sitedeki görevli arkadaşlar zaten bir süredir biliyor, fakat sizlere de buradan duyurmuş olayım. Aralık ayının sonlarına kadar iş yönünden çok yoğun olacağım. Hatta bilgisayar erişimimde de ciddi bir azalma yaşanacak. Ara ara, imkanları zorlayarak girmeye çalışacağım elbette. Bilgilerinize.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|