|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Çevirmenler ve Çevirileri Forumunda Bulunan eczmeltem Çevirileri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> "The Daughter of Twenty Faces" (14/22) http://www.cizgifilmlerizle ." border="0" alt="" /> "07-Ghost" (25/25) Gekijô-ban - Bishôjo senshi Sêrâ Mûn S ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
![]() "The Daughter of Twenty Faces" (14/22) "07-Ghost" (25/25) Gekijô-ban - Bishôjo senshi Sêrâ Mûn S (1/1) Cardcaptor Sakura Movie 2: The Sealed Card (1/1) İlk ikisi site çevirmeni olarak, diğerleri de acemilik dönemi çevirilerim. Nacizane hedefimiz, kaliteyi düşürmeden bu listeyi daha da genişletmek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Çevirilerini takip ediyorum Gekijô-ban - Bishôjo senshi Sêrâ Mûn S (1/1) izlemedim tek.
Umarım istediğin gibi daha nice ve güzel çevirilere imza atarsın. |
|
|
|
|
#3 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
dilerim daha nice güzel animede senin imzanı gene görebilirim ve senin sayende izleme şansı bulduğum anime çevirilerin için ellerine sağlık. çok teşekkürler
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-08-2011
|
özellikle 07 ghost animesini bizlere kazandırdıgın için çok tşk ederım. Çevirilerinizin devamını dört gözle bekliyorum. Başarılar
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|