|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Devam Eden Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan devam eden Fansub ve sub çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Devam Eden Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Himitsu - Top Secret (24 / 26) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Alternatif İsimleri: Himitsu - The Revelation Yıl : 2008 Tür : Tuhaf, psikolojik, Bilim-kurgu Bölüm : 25 Süre : 23 ...
4Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Himitsu - Top Secret (24 / 26)
Yayınlayan Beyazm
25-11-2009 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
ellerine sağlık beyazm bir süre izliyordum askere gidip geldikten sonra unutmuşum başlık açtığın iyi oldu tekrar indirip kaldığım yerden devam edeyim
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Çalışma için teşekkürler. Serinin 17 bölümünü indirdim seyretmek kaldı.Animanda yavaş davranıyor (imkanlar) inşallah 17 bölümden sonra seriyi yayınlamaya devam ederler.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
Bu animenin yarım bırakılmamasına sevindim ,İzlemek istediğim animelerden biridir. Tesekkürler beyazm, eline sağlık ;)
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
20.bölüme kadar çıktı aslında, eksik ve birbiriyle bağlantılı olan o üç bölümü de kısa sürede çevirmeyi düşünüyorum. Harika bir seridir, dedektif tarzından hoşlananlar kaçırmamalı bence.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
En son 18. Bölümü indirmişim ,takip etmediğim için ,fansub sitesini ,iki bölümü kaçırmışım ; neyse öğrendik artık yapacagım iş bellidir.Bu ara rawlar 26 bölüm gösteriyor.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
eelinize sağlık yeni proje gelmiş çevirilerde başarılar
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
Aman Allahım tabiiri caizse "Shock" oldum.Daha iki dakika önce bu animeyi indirmeye yeltendim baktım durmuş projelerden sabredim az daha olmazsa girişirim çevirme işine güzele benziyo dedim şansa bak.Heheheh Beyazm'la aynı düşünmüşük demek. Neyse kolay gelsin.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: ist.BUL?
Favori Anime: Black Lagoon,Gintama,Melancholy of Haruhi Suzumiya,Detroit Metal City
Favori Manga: Fairy Tail;Sekirei;Berserk;Golden Boy
|
Çok güzel bir animedir dahası türkçe çeviriside kaliteli teşekkürler beyaz. (Tek kötü tarafı Animanda'nın çok geç vermesi heralde bir yıl olmuştur bu seriye başlamaları :fright: Umarım kısa zamanda bitirirlerde sonunu çok merak ediyorum şahsen)
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Waow..! Çok sevindim Beyazm abi. Umarım son 3 bölümü de çevirmek uzun sürmez. Sabırsızlıkla bekliyoruz... Şimdiden ellerine sağlık. Kolay gelsin.
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|