|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Devam Eden Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan devam eden Fansub ve sub çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Devam Eden Çalışmalarımız Forumunda Bulunan AMT Ortak Anlık Çeviri Çalışması Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
180Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
AMT Ortak Anlık Çeviri Çalışması
Yayınlayan lantis
20-01-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Arkadaşlar bu aktiviteyle beraber daha çok tv, ova veya movieyi Türkçeye kazandırabileceğiz. Haydi ilkiyle başlayalım.
HYAKKO OVA 1-50 Satırlar Spoiler:
İlk siftah kimden? |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: otaku planet
Favori Anime: ouran high school,toradora,paradise kiss,H2O footprints in sand,kekkaishi,naruto
|
Güzel bir konu olmuş çeviriceklere başarılar diliyorum .
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
ben yaparım ilkini not defterine aldım hatta
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
evet yapacak olan söylesinde aynı anda 2 kişi yapmasın bence çok güzel bir çalışma olmuş eminim başarılı da olur kolay gelsin bu arada bu konu için ileride öneri almayı veya anket vb. yapmayı düşünüyormusunuz bilmiyorum ama bence süper olur :spit:
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Kolay gelsin arkadaşlar.Yalnız benim bir yorumum var.Bu çalışma teorikte güzel olsada pratikte bana saçma geldi.farklı kişiler farklı uslüplar farklı çeviri kaliteleri.Bunun da seyir zevkini düşüreceğini düşünüyorum.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
|
İş aslında son kontrolü yapanda bitiyor. Bu tip çalışmalarda. Sadece altyazı kontrol etmek yetmiyor aradaki bağlantılarıda sağlaması lazım. İnşallah altından kalkarsın Özkan başarılar dilerim
...
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
güzel bir konu olmuş daha önce ortak çalışmaları beyazm sayesinde yapmıştık çevirmenler için kolay oluyor yani bir anime ovası en az 700-800 satır oluyor insanlar arasında paylaşılınca çabuk bitiyor.
yalnız son kontrolcüye yani blue_dragon çok iş düşüyor katılan ve katılacak olan arkadaşlara teşekkürler. çeviriyi yapmak için ne kadar zaman tanınacak fırsatım oldukça katılmak isteyeceğim bir çalışma olmuş, bir de önerim olacak, bunu ovalarda değilde anime serilerinde de yapabiliriz mesela yeni başlayan bir seriyi alıp her hafta güncel olarak seriyi çevirebiliriz ve sera myu'nun söylediği gibi anime seçerken anket yapılabilir. |
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Konu veya bağlamı bilmeyen birisi çeviriyi nasıl yapacak sorusu geldi aklıma, ama artık o tür hataları da blue dragon tespit edip düzeltir. Umarım başarılı olur bu çalışma.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Daha önce anlık çalışmalara katıldım. Tek sorun blue-dragonun çok çalışacak olması
![]() Şimdiden kolaylıklar Blue-Dragon. |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|