|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Devam Eden Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan devam eden Fansub ve sub çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Devam Eden Çalışmalarımız Forumunda Bulunan AMT Ortak Anlık Çeviri Çalışması Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#70 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Trigun, Cowboy Bebop, Slam Dunk, Darker Than Black, Samuai-X, Voltron, Basilisk
|
![]() 251-275 arası Spoiler:
|
|
#71 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
251-275 arası çevrilmişti. Arkadaşlar gecikme için özür dilerim. Bazı sebeplerden dolayı ara verdim. en kısa zamanda devam ettireceğim.
|
![]() |
|
|
|
#72 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Trigun, Cowboy Bebop, Slam Dunk, Darker Than Black, Samuai-X, Voltron, Basilisk
|
Sorun değil
5 dakika ya tuttu ya da tutmadı
|
|
#73 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
kolay gelsin arkadaşlar başarılar dilerim =)=) XDXD
|
![]() |
|
|
|
#74 |
|
----
Giriş Tarihi: 23-11-2009
|
Elimden geldiğince bende yardım etmeye çalışacağım arkadaşlar..Şimdiden herkese kolay gelsin.
Bu arada satırların çevirinin yanı sıra video'da yayınlansa çok daha güzel olur diye düşünüyorum.En azından daha kolay çeviri yapılır. |
![]() |
|
|
|
#75 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, One Piece, Honey and Clover
Favori Manga: Bokura Ga Ita
|
şahane bir yöntemmiş ilk kez gördüm
anime izlerken tr altyazılı dahi olsa anlamadığım yerler oluyo. bu anlamadığım yerler için tr altyazısını kapayıp ingilizce fansuba bakarım ve genelde "ben olsam onu böyle çevirirdim" diye yorum yaparım.. burada inşallah ben de çeviri yapma fırsatı bulabilirim sayenizde. çünkü bazı tr çeviriler gerçekten içler acısı olabiliyor, 2 kişinin kontrolünden geçmesi de kaliteyi artırır.. kolay gelsin, en kısa zamanda katılmak ümidiyle ^^
|
![]() |
|
|
|
#76 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Nana , Itazuraa Na Kiss
|
bu bölümü ilk defa görüyorum yauw. Çok eğlenceli bi çalışma olmuş. Bende bundan sonra elimden geldiğince bilgim dahillinde katılıcam
Güzel fikir blue-dragon nun fikrine sağlık.
|
|
|
|
#77 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Güzel yapım ancak format sırasında şu an çevrilen altyazılar gitmiş bulunmakta. Ayrıca zamanımda yok. Başka biri yapmak istemezse malesef şu an durdurmuş olacağız.
|
![]() |
|
|
|
#78 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Ah blue Bu formatlar neler kaybettirdi sana.
|
|
|
|
|
#79 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Selamlar. Proje devam ediyor mu acaba? Ediyorsa katılmak istiyorum.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|