|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Devam Eden Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan devam eden Fansub ve sub çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| vBulletin'den çok iyi anlayan zamanı bol olan ,anime sever ,kişi yada kişiler aranıyor. Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Devam Eden Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Shugo Chara!! Doki! (51/51) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Amu ilk sezondan farklı olarak yeni yumurtası Dia ile birliktedir. Paskalya yeni planlar geliştirir. Animeye yeni karakterler katılır. Ayrıca bu ...
141Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Kolay gelsin ,umarım başladığınız gibi sonunu da getirirsiniz.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Uzun bir seriye başlamışsın kolay gelsin umarım sonunu getirebilirsiniz.
|
|
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 15-10-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: FLCL
Favori Manga: Deadman Wonderland
|
Çok teşekkürler bu animenin 2. sezonunu bekliyodum altyazılarının çevrilmesini umarım sonunu getirebilirsiniz
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 17-04-2010
Mekan: malatya
Favori Anime: one piece
|
umarım serinin sonunu getirirsiniz.şimdiden kolay gelsin ve de iyi çalışmalar
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 21-02-2010
Mekan: Bursa
Favori Anime: one piece-H.Ultimate-TTGL
Favori Manga: yokkkkk
|
kolay gelsin sonunu getirirsiniz inşallah
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Eyeshield 21, One Piece, Reborn, Blue Exorcist
Favori Manga: x Her türlü shoujo x
|
İlk 6 bölümün çevirisi bitti, ilk 4 bölümün encodesi bitti. Haftada 1 veya 2 bölüm olarak paylaşacağız, yanlışlarımız olabilir affola ilk bölümü indiren arkadaşlar çeviri veya karaoke hakkında yorumlarımzı bekliyorum. Herkese teşekkürler...
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Karaokesine baktım sadece 0 dan yaptıysanız ilk karaoke çok hoş olmuş.Ama kulandıgınız font nedeniyle bir yerde harf eksigi yada Türkçe karekter sorunu olmuş fontta.Diyaloğların geçtigi altyazılardaki font seçimini kişisel olarak pek begenmedim farklı fontlar ve farklı renkler denebilirdi. Onun dışında iyi bir çalışma çıkarılmış. Eğer fırsat olur seyredersem çeviri hakında da yorum yaparak.Başarılar.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
Öncelikle başarılar. Bu serinin ilk serisini nerden bulabilirim? (Tr altyazılı olarak)
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Eyeshield 21, One Piece, Reborn, Blue Exorcist
Favori Manga: x Her türlü shoujo x
|
“ Alıntı ”Karaokesine baktım sadece 0 dan yaptıysanız ilk karaoke çok hoş olmuş.Ama kulandıgınız font nedeniyle bir yerde harf eksigi yada Türkçe karekter sorunu olmuş fontta.Diyaloğların geçtigi altyazılardaki font seçimini kişisel olarak pek begenmedim farklı fontlar ve farklı renkler denebilirdi. Onun dışında iyi bir çalışma çıkarılmış. Eğer fırsat olur seyredersem çeviri hakında da yorum yaparak.Başarılar.
ayeshadow da var
Son Düzenleme betten tarafından 11-03-2011 16:26 de yapıldı. |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|