|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Devam Eden Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan devam eden Fansub ve sub çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| vBulletin'den çok iyi anlayan zamanı bol olan ,anime sever ,kişi yada kişiler aranıyor. Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Devam Eden Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Nisemonogatari Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> "Geçmişte Hitagi'yi de dolandırmış olan, Siyah Dolandırıcı Kaiki Deishu şehre geri döner ve Nadeko'yu daha önce lanetlemiş olan sihirli sözler ...
18Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Nisemonogatari
Yayınlayan ReinXeed
15-02-2012 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Çalışmada başarılar ,arkadaşların büyük emek verdiklerini biliyorum ,çevirisi ile ham video seçimiyle zamanlaması ve karaokeleriyle umarım çalışmada dört dörtlük olacaktır.Arkadaşımızında belirttigi gibi hızlı olmayacak ama seyrettiginize değecektir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hayırlı olsun Tayfun, şu ana kadar yayınlanan bölümlerini zevkle izledim Nise'nin. Umarım Bake'de bana çektirdiği kadar sana da çektirmez çevirisinde, projede çalışan arkadaşlara kolay gelsin.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Öhm, gene adım yalnış telafüz edildi, nedir benim bu adımdan çektiğim.
![]() Bakemonogatari'deki gibi ara sözler yok en azından, o bakımdan kurtarıyorum ben. Ama sadece o kadar, konu B&N olunca çektirmeme gibi bir lüksü olmuyor sanırım.
|
|
#4 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
"Aman ÖSYM'yi (girmeyeli çok oldu; adına bi' haller olmuş) sıkı tutut" diyorum. Sonra
Son Düzenleme Kisiliksiz tarafından 16-02-2012 00:42 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
“ Orjinal Gönderi : ReinXeed
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 17-09-2011
Favori Anime: Slum Dunk,Great Teacher Onizuka, Bakemonogatari
|
Şimdiden kolay gelsin,çok teşekkürler Bakemonogatari hastası biri olarak.Oldukça emek ve zaman isteyen bir çeviri olduğundan hiç şüphe yok,sabır ve şevkatle beklenilecek olağanüstü,harikulade,fevkalade bir serinin devamını hak ettiği şekilde tamamlarsın umarım.Bu arada ayrıca altyazıyı paylaşıcakmısın.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
@Kisiliksiz
Önceliğim tabiiki de girecek olacığım sınav olacak, ama çeviriyi de ihmal etmeyeceğim. Mart'ın ortasına kadar en az 2-3 bölüm daha gidebilirim sanırım. @Ademania Alıştım ben artık, önemli değil. ![]() @Layne Demri İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. .Srt olarak seri fansub olarak tamamlandıktan sonra paylaşacağım muhtemelen.
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
çalışmanda başarılar dilerim
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009