|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : bonjour ” Forumdaki en farklı cevap benim olacak galiba.. Çünkü; Windows Vista kullanıyorum ve memnunum. Desteği ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz? | |||
| Windows 98 |
|
0 | 0% |
| Windows XP |
|
54 | 50.00% |
| Windows Vista |
|
21 | 19.44% |
| Windows 7 |
|
30 | 27.78% |
| Macintosh OS |
|
0 | 0% |
| Linux |
|
3 | 2.78% |
| Pardus |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 108. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
|
![]() |
|
|
|
#22 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Trigun, Cowboy Bebop, Slam Dunk, Darker Than Black, Samuai-X, Voltron, Basilisk
|
Mali durumumu biraz daha düzelttikten sonra ocak 2010 gibi windows 7 satın almayı planlıyorum. Orjinal yazılım ftw !
|
|
#23 |
Giriş Tarihi: 14-10-2009
Mekan: Evrendeki Bir Yer
Favori Anime: Erementar Gerad,Fate/stay Night, Kimikiss, Shakugan No Shana, Toradora, Otome Wa Boku Ni Koishiteru
Favori Manga: Merupuri , Parallel
|
yola windows 3.1 ile başlatık, 95, 98, me xp sonra vista dedik ama yapdığımız hatayı çok çabuk anlayıp xp ye dönüş yapdık.Ama gönlümde windows 7 var, pcde kendi modifiye ettiğim xp. masaüstünü w7 için yeterli görmedim xp ile devam. ama laptopda 64 bit w7 ultimate var aslada vazgeçmem.
|
![]() |
|
|
|
#24 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul/Büyükşehir
Favori Anime: Death Note, One Piece, A tale of Memories, Code Geass R2
Favori Manga: No Bra
|
|
![]() |
|
|
|
#25 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Vistayla başladım ama vistayla ölmiycem xD windows yedi çok feci kanıma girdi. Saydam pencerelerine vuruldum ben onun
Yakında 7 yaparım.
|
|
#26 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ya bende vista ve 7 de kurulu ikisinide kullanıyorum ama vista gördüğüm en berbat işletim sistemi xp vistadan kat ve kat daha iyi ama 7 gerekli yamalardan sonra hepsini geçer gibi
|
|
#27 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-10-2009
Favori Anime: Ghost in the Shell, She and Her Cat,5 Centimeters per Second,Voices of a Distant Star,Kemonozume
|
şu anda XPyi daha çok kullanıyorum fakat pcyi değiştirip windows 7 ye geçmem de yakındır
|
![]() |
|
|
|
#28 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Bulgaristan, Asenovgrad
Favori Anime: Fate/stay night
Favori Manga: Shogun
|
Windows Vista
/Malesef/
|
|
#29 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Naruto, Bleach, Death Note
Favori Manga: Beelzebub, Ane Doki, Gantz, Katekyo Hitman Reborn!
|
Şuan XP ama Pardus'u da deneyeceğim.
|
![]() |
|
|
|
#30 |
Giriş Tarihi: 30-10-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Sailormoon, Magic Knight Rayearth, Fate Stay Night, Special A,Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, Merupuri
|
Bilgisayarımı aldığımda vista'ydı; cici görüntüsü cezbetmişti değiştirmemiştim. Sonra sonra photoshop vb programlarda donup beni çıldırtıp,camdan aşağı atma seviyesine getirdikten sonra Xp'ye döndüm. Özüme döndüm resmen
) Önemli olan hız, işlerlik olunca vista beş para etmez,diyorum.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|