|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Win 7 kullanıyorum, inanılmaz güzel bir program, kesinlikle kullanımı cok kolay ve işlemleri cok hızlandırıyor, iş yerinde ki bilgisayar xp, ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz? | |||
| Windows 98 |
|
0 | 0% |
| Windows XP |
|
54 | 50.00% |
| Windows Vista |
|
21 | 19.44% |
| Windows 7 |
|
30 | 27.78% |
| Macintosh OS |
|
0 | 0% |
| Linux |
|
3 | 2.78% |
| Pardus |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 108. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#41 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
Win 7 kullanıyorum, inanılmaz güzel bir program, kesinlikle kullanımı cok kolay ve işlemleri cok hızlandırıyor, iş yerinde ki bilgisayar xp, bunun nedeni de hala cogu yazılımın 7de tam verimli calısmaması veya calıstırılmasının zahmetli olması. Eğer ki sisteminiz ortalama üstü ise ve ekstrem yazılım ihtiyaclarınız yok ise, ben win 7'e gecmeyi hepinize tavsiye ederim.
|
|
#42 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-03-2010
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann,Samurai Champloo,Rurouni Kenshin
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Monster,20th Century Boys
|
Linux..
|
|
|
#43 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Üzülerek söylüyorum ki Windows Vista kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Maalesef laptopu aldığımda işletim sistemi böyleydi. Windows 7'yi kullanmak istiyorum aslında merak ediyorum, Vista'dan daha iyi diyorlar.
Ama asla Windows'tan şaşmam ne olursa olsun; program uyumluluğu, alışma sürecim vs... Yine de Mac için Windows'tan kat kat daha hızlı diyebilirim.
|
|
#44 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
“ Orjinal Gönderi : Cynthia
|
|
|
|
|
#45 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Ben 7 kullanıyorum ve gayet memnunum geçebilen arkadaslara da hemen zaman kaybetmeden geçmelerini tavsiye ederim bende de vista vardı isyanlardaydım şimdi pc nin performancı 2 ye katlandı :s34:
|
|
|
|
|
|
#46 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Xp kullanıyorum, memnunum ._. Vista kullananlara da Allah kolaylık versin diyorum. Vista'yı sadece masaüstü bilgisayarlar için öneririm o da sağlam bi performansa sahipse. Öbür türlü dizüstüler zaten öyle sağlam performansa sahipse hiç durmadan 7'ye geçsin; 7 çok çok çok iyi valla. D: 7'nin sorunu fazla Ram harcamasıydı ama o beta sürümünün olduğu zamanlardaydı, şimdiki 7 o kadar harcamıyordur diye düşünüyorum. Gerçi Vista'dan 7'ye geçen bi kullanıcı bu Ram yeme olayının pek de farkına varmaz sanıyorum.
![]() Pardus da iyidir ama ya, ekranda seken toplarla oynaması aşırı eğlenceli oluyordu
|
|
#47 |
Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond
|
Bu mucizevi alet bana geldiğinden beri XP kullanıyorum, yakın bi' zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum (alışma süresiyle alakalı bi' şey ama bi' 5 yıla daha katlanamam başka bi' işletim sistemiyle).
Son Düzenleme LaFleur tarafından 15-01-2011 12:22 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#48 |
Giriş Tarihi: 15-11-2010
Mekan: Erkekler Marstan
Favori Anime: K-On!!, One Piece
|
Kafama göre bazen Ubuntu bazen Windows 7 gibi bi' şey (windows 7 demeye bin şahit lazım)
|
|
|
#49 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
Pardus kullananlara allah sabır versin...
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|