Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Anketler > Diğer Konularda

İnsan Ne İle Yaşar? Sen Ne İle Yaşarşın?

Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan İnsan Ne İle Yaşar? Sen Ne İle Yaşarşın? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> insanlar (yani bende buna dahilim) ileride gerçekleştirmek istedikleri hayalleri ve bu hayallerin olmasını bekledikleri umutlarıyla yaşarlar tabi her zaman gerçekleşmese ...

Anket Sonuçlarını Görüntüle: İnsan Ne İle Yaşar?Siz Ne İle Yaşarsınız?
Umut 28 31.46%
Hayal 33 37.08%
Cinsellik 11 12.36%
Sevgi 17 19.10%
Oylayanlar: 89. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 29-11-2009, 07:30   #11
Ne düşünüyorsun?

Artis

lantis'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
Standart İlgi: İnsan Ne İle Yaşar? Sen Ne İle Yaşarşın?

insanlar (yani bende buna dahilim) ileride gerçekleştirmek istedikleri hayalleri ve bu hayallerin olmasını bekledikleri umutlarıyla yaşarlar tabi her zaman gerçekleşmese bile insan umutları ile yaşar umutları biterse zaten yaşamanın bir anlamını bulamaz

Baylantis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-11-2009, 11:17   #12
Döndüm gibi anime dünyasına :D
uzaklaşmıştık bayağı :D

----

Unde®kaN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul/Büyükşehir
Favori Anime: Death Note, One Piece, A tale of Memories, Code Geass R2
Favori Manga: No Bra

ben sadece AŞK için yaşıyormuş görüntüsü çiziyorum kendime. Çünkü onu seviyorum ve onun için yaşamak çok mantıklı geliyor. Onun içinde her şey var çünkü. Bence ben gerçekten AŞK ile yaşıyorum...
BayUnde®kaN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-11-2009, 11:52   #13
Ne düşünüyorsun?

None

antioksidan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs

O değil de kimse sevişmek için yaşamıyor anlaşılan. Herkes umut diyor. Sevişme umudu olsa gerek.

Bari ben cinselliğe oy vereyim de yetim kalmasın.
Eski 29-11-2009, 12:04   #14
Ne düşünüyorsun?

----

kralgoku'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 06-10-2009
Favori Anime: dragon ball

Mesajlarınız hepsini okudum arkadaşlar.Gayet mantıklı cevaplar hepsi ama ben kendi adıma umutun herşeyi gerçekleştire bilme olası vardır.Umut olduktan sonra senyere düştükten sonra tekrar kalkabilirsin.Bir söz vardı ''Umut bir çınardır,onun gölgesinde yatılmaz.''

Cevaplar için tekrar teşşekkürler cok güzel yerlere çekilmeye başladı konu.
kralgoku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-11-2009, 12:32   #15
Smileyler ve modlar uyusmuyor.

Meraklı

armadaxster'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black

Mutluluk,sevgi, aşk, para, kadın, zenginlik, mal, mülk, servet...
Bunlar geçici şeylerdir, hepsi bir gün sona erebilir.[En azından ölünce]
İnsanlar iktidar ve güç için yaşarlar, çünkü gücünüz siz gittikten sonra baki kalır. Günümüzden 1500-2000 yıl önceki kralları şimdi bile hatırlıyoruz.
İnsalar güç için yaşarlar, ama buna ulaşmaları için kuvvet gereklidir.
Yani: İnsanlar Güç için, Kuvvet ile yaşarlar.
Eski 29-11-2009, 13:01   #16
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 29-11-2009

Hayat yaşarken uzundur, bakarken kısadır (geçmişine dönüp baktığında)
Ne için mi yaşıyorum derseniz o kadar çok şey sayarım ki...

Bazen bir kız için yaşarım... Onun gülüşünü görmek, yüzüne bir kez daha bakabilmek için işim olmadığı hallerde saatlerce kampüsün kantininde kalır, kapıyı gözlerim,

Bazen sex için yaşarım... Öyle ki gece barlarda bir kızla tanışıp o geceyi kurtarmak adına barı kapatana kadar içkimi yudumlarım.

Bazen öyle büyük umutlara kapılırım, öyle umutlanırım ki uykusuzluktan ölsemde gözlerime uyku girmez, yarını iple çekerim, her zaman hayaller kurarım çünkü hayalsiz yaşamlar tutsuz yemekler gibidir.

Yanlız şunu iyi bilirim ki, ister sex için yaşa ister aşk için isterse para için... Fark etsenizde etmesenizde hepsinin temelinde olan bir şey vardır o da umut. Para için yaşamak demek çok para kazanıp rahat yaşamak demektir yani çok para kazanmak için bir beklentiniz vardır ki buda zaten umuttur, bir gün çok param olacak lan umutu.
Aşktan bahsederken umutu atlamak imkansızdır, en büyük platonik aşklar içinde en büyük umut besleyenlerdir. Senin beni sevebilme ihtimalini sevdim....
Hayal mi? Eğer çılgın bedişlik yapmıyorsanız Umutsuz hayal gördünüz mü?

Bana göre insanı yaşatan şey Umuttur, Yarınlardan bahsediyorsak umudu es geçemeyiz, yarınlar demek yeni umutlar demektir.
Ola ki bir insan yarınlar için maddi ya da manevi bir umut beslemiyorsa, attığı adımlar boşsa işte o insan kaybetmiştir, loser'dır. Zengin olmayı umut etmek, sevilmeyi-sevmeyi umut etmek.... Yaşamın değil ama yaşayabilmenin temelinde umut vardır.

Biliyorum çok laf kaşarlığı yaptım, kafanızı patlattıysam kusuruma bkamayın ama sırf bu konu için üye oldum. Mesajımı ne için yaşadığımı değil de ne için yaşamak istediğimi söyleyerek bitireyim, ben beni bugünlere getiren ailem için yaşamak istiyorum. Gençlikte aile biraz arka planda kaldığı için, benim umudumda ileride aileme iyi bir yaşam sunabilmek.
Baydrgnbll Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-11-2009, 13:54   #17
Senjougahara Hitagi

Deli

blackgod'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-10-2009
Mekan: Aklın, bilginin ve düşlerin izlediği her yerdeyim
Favori Anime: One piece, Bakemonogatari,Yumekui Merry,Enma Ai,Usagi Drop,Black Lagoon: Roberta's Blood Trail ..
Favori Manga: one piece, beelzebub..

Bu konu üzerine açılan tüm mesajları okuduğumda ben sizin yazdığınız veya yazmayı düşündüğünüz herşey dahil olsun veya olmasın, tüm bu kelimeleri dostmusuz gibi saygı duyup anlayışla karşılıyor görüşünüze saygımı sunuyorum ve bir başkası olarak ise; hepsini tek çatı altında olduğunu düşünen bir anlayışa sahip olduğumu düşünüyor ve burada ön plana çıkan umut,sevgi,cinsellik ve hayal olarak bir özet gibi diğer şeylerden sıyrılarak ön plana çıkmış ve sizin yaşamınızı asıl etkileyen unsurun bunlardan biri olarak ifade edilmiş olsada, burada ifade edilenler ve daha nicelerinin olduğu bir olgu karmaşası ki; karmaşa desemde genel tanı bu anlamı genellikle kabul eder... Çünkü açıklanamaz olgular, anlayışlar ve düşüncelere bir tanı konulamaz, eğer bir tanı gerekiyorsa bu karmaşık olmalıdır... Çünkü bariz bir şekilde anlaşılamazlar; örneğin şuan benim yaptığım tabiri caizse kelimenin suyunu çıkarmak oluyor... çünkü açılan konu itibariyle, inandığım şeyi böyle tanımlamış olsam da, böyle bir tanım yapmak doğrumu bilmiyorum, kısaca kelimelerin gücüne inanıyorum diyebilirdim halbu ki ama bu yeterli olmadı, bu yüzden bir şeyler karalamak istedim teşekkür ederim bunun için

Not :noktalamalar konusunda biraz anlayışsız bir anlayışa sahip olduğumdan ve gerektiği gibi doğru kullanamadığımdan oluşabilecek anlamsızlıklardan ötürü kusuruma bakmayın
Bayblackgod Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-11-2009, 13:58   #18
back in black

Acımasız

Susano'o'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen

@blackgod
Noktalama işaretleri kullanırsan ne demek istediğini çok daha iyi anlayabiliriz. Lütfen Düzenle düğmesine tıklayıp, gerekli düzeltmeleri yapar mısın?

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
BaySusano'o Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-11-2009, 14:45   #19
ÖSS = Winter is coming.

çok yorgun

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE

Umutluysanız zaten sevgi de gelir, başka şeyler de gelir. Olumsuzluklarla hayatı sürdürmenin olacağını sanmıyorum çünkü.
Eski 29-11-2009, 16:04   #20
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

“ Orjinal Gönderi : lantis Mesajı Görüntüle

insanlar (yani bende buna dahilim) ileride gerçekleştirmek istedikleri hayalleri ve bu hayallerin olmasını bekledikleri umutlarıyla yaşarlar tabi her zaman gerçekleşmese bile insan umutları ile yaşar umutları biterse zaten yaşamanın bir anlamını bulamaz

genelde herkes umut demiş ancak anlamadığım takıldığım bir yer var. "umutların biterse zaten yaşamanın bir anlamı olmaz" demişsin. neden öyle olsun. belki ben çok sofistike düşünüyor olabilirim ama umut etmek yerine yapmak istediklerini içinde olduğun anda gerçekleştirmek, insanları daha mutlu kılmazmı? umut etmek demek beklemek demek. bence bekleyecek şeylerinse gerçekleşme olasılıkları var olsa bile olmama olasılığıda var ki bu beraberinde mutsuzluğuda getiriyorken neden umut etmeye çalışayım ki. etmek yerine yapmak daha doğru olmaz mı? (tabi bahseetiğim toplum ve insan kuralları dahilinde üçuk şeyler den bahsetmiyorum herneyse) o zaman umut etmeden yaşamakta mümkün olmuyormu?

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık