|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan İnsan Ne İle Yaşar? Sen Ne İle Yaşarşın? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Cinselliği seçtim ben de. Umut, Hayat ve Sevgi gibi soyut kavramlar bi süre sonra saçmalayabiliyor. Maddiyatçı olmanın ölçüleri belli en ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: İnsan Ne İle Yaşar?Siz Ne İle Yaşarsınız? | |||
| Umut |
|
28 | 31.46% |
| Hayal |
|
33 | 37.08% |
| Cinsellik |
|
11 | 12.36% |
| Sevgi |
|
17 | 19.10% |
| Oylayanlar: 89. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Cinselliği seçtim ben de. Umut, Hayat ve Sevgi gibi soyut kavramlar bi süre sonra saçmalayabiliyor. Maddiyatçı olmanın ölçüleri belli en azından
|
|
|
#32 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
"Umut iyi bir şey değildir" görüşüne katılmıyorum. Vaz geçenlerin kullandığı bir cümle bu."
görüşlerine saygı duyuyorm ama ben umut etmek iyi bir şey değildir demiyorum sanıldığı kadar iyi bir şey değildir diyorum. bence bir kelimeye çok fazla anlam yüklüyoruz. yaşamayı çok severim hayatımda hiç bir şeyden kaçmadım kolay vazgeçmem çabalarım elimden geleni yaparım ama illa olumsuzsa sonucu bazen vazgeçmeyi bilmekte büyüklüktür sözünü hatırlar en azından denedim diyebilirim kendime ve eğer bir şeyi gerçeketen istiyorsam yaparım. boş boş umut beslemem yeter ki isteyeyim. o zaman benim umut duygularım güçlü değil ama kolay vazgeçmeyen biri isem beni ne yapar bunun adı nedir? "Bir insanın içindeki umut ne kadar güçlüyse, karakteri de o kadar güçlüdür." bence bunun umutla alakası yok. karakter tamamen etkileşimden, yaşadıklarından, gördüklerinden, tecrübelerinden ve içinde barındırdıklarınla alakalı bir şey ama görüşüne saygı duyarım "Hayatta her zaman istediğimiz şeyler önümüze sunulmaz, bazen onları elde etmek için savaşmamız gerekir. İnsan malesef belirli bir disiplinden geçmeden elde ettiği şeylerin kıymetini bilmez ve ona gerekli saygıyı göstermez." bu görüşüne aynen katılıyorum keza direk umutla alakalı değil insanla alakalı umut etmek sanıldığı kadar iyi bir şey değildir diyen biri olarak umut edebilenlerin umutlarına kavuşmalarını dilerim anacak umut etmenin sanıldığı kadar iyi bir şey olmadığını bilen biri olarak ki ben ne boş boş gezinirim ( tabi boş boş gezinmek istemiyorsam) nede boş boş çabalarım (ki boş bir çaba zaten çaba değildir) batabilirim ama öğrenirim bu bana tecrübe kazandırır. yükselebilirim ama daha yüksektekileri gördüğümde kendimin ne olduğunu bilen biri isem yerimin aslında onlardan daha sağlam olduğunu bildiğim için tadını çıkarabilirim. "Ayrıca içi tamamen kötülük ile dolu bir sandıktan nasıl bir "kurtarıcı" çıkabilir ki? Dandik bir çikolatayı nutella diye yemek gibi bir şey bu." hayatının kendisi bir mucizeyken bence mümkün herşey insan için herşey insana dair ise senin ne istediğin önemlidir çevrende ki pisliğin boyutu değil. ama sözü çok sevdim bazı konularda cuk diye oturabilecek bir laf.ödünç alabilir miyim? Not: Umuda sahip olmayan biri olarak bunun ne acıyla, ne gerçekleri görmeyle nede başka bir şeyle alakası olduğunu düşünmüyorum. ben sadece kendimce kendi gerçekçiliğim içinde böyle olduğumu düşünüyorum. Ve acıda bence en az mutuluk kadar insan hayatı için gereklidir ama inşallah herkes en azını yaşar
|
|
#34 |
|
Çok Kişisel
![]()
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
![]() |
|
|
|
#35 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Bulgaristan, Asenovgrad
Favori Anime: Fate/stay night
Favori Manga: Shogun
|
Sevgi
/Cok mu banal ^^"?/
|
|
#36 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
hiçbiri
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Çok Kişisel
![]()
|
ben senin kendi cevabını merak ettim şimdi doğrusu:bilmiyorum: sakıncası yoksa paylaşman mümkün mü?
|
|
#39 |
|
----
Giriş Tarihi: 14-12-2009
Mekan: Bulgaristan
Favori Anime: Mai-HiME, Kuroshitsuji.
Favori Manga: Shogun.
|
Sevgi.Belki diyer secenekler, daha cok anlami var, ama bir kisiye olan sevgim, umut, hayal, cinseligi hemen bana unutturuyor.
Bide hayal, ama bir sey secebiliyoruz ^_^ |
![]() |
|
|
|
#40 |
|
----
Giriş Tarihi: 15-12-2009
Favori Anime: Fullmetal Alchemist : Brotherhood
Favori Manga: One Piece
|