|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan İnsan Ne İle Yaşar? Sen Ne İle Yaşarşın? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bence doğduğun için yaşıyorsun, seçme şansı verselerdi doğmak ister miydin?... Yoksa saf ve tertemiz bir ruh olarak öte dünyada varlığını ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: İnsan Ne İle Yaşar?Siz Ne İle Yaşarsınız? | |||
| Umut |
|
28 | 31.46% |
| Hayal |
|
33 | 37.08% |
| Cinsellik |
|
11 | 12.36% |
| Sevgi |
|
17 | 19.10% |
| Oylayanlar: 89. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#61 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Bence doğduğun için yaşıyorsun, seçme şansı verselerdi doğmak ister miydin?... Yoksa saf ve tertemiz bir ruh olarak öte dünyada varlığını sürdürmek mi isterdin. Derseniz ki E doğduk bir kere o zaman sanırım ölmek için yaşıyoruz huzura ermek için
...
|
![]() |
|
|
|
#62 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-02-2010
Favori Anime: Naruto
Favori Manga: Naruto
|
hayal,umut,sevgi ^^
diğer şık tınn.. umrumda bile olmaz :smile:
Hissediyor musun sende benim hissettiklerimi, Elimi sana uzatsam tutar mısın, Bütün benliğimle özür dilesem kalır mısın, Sana seslensem duyar mısın, Ne hissettiğimi anlar mısın, Sever misin sende seni seven bu kalbi, İster misin o kalbin sahibini, Anlar mısın sana duyduğum o sevgiyi… |
![]() |
|
|
|
#63 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Hepsi. İnsanın yaşamak için düşünücek ya da yapıcak birşeyi olması yeter. Düşündüğü ya da yaptığı şey ne olduğu fark etmez. Diğer türlü bomboş olur. İnsan olma vasfını kaybeder
|
|
#64 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
bn sevgiyle yaşıyorum
ayriyetten yemek su ve hava =)=)
|
![]() |
|
|
|
#65 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 10-02-2010
Mekan: ist.
Favori Anime: elfen lied,lovely complex :D
Favori Manga: claymore
|
haha yemek su hava he
..... ne yazık ki anket kapanmış... ama bn hayaller derdim...insanlar hayallerini gerceklestirebilmek için yasar ( ) vs vs...
|
![]() |
|
|
|
#66 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-03-2010
Mekan: Bursa
Favori Anime: Anime sevmiyorum
Favori Manga: Manga da ne..?
|
Sevgi ve cinsellik bence hikaye.
Hayalin tanrısı umuttur. Umut ise işkencedir.SOKRATES
|
|
|
#67 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Bence hiç biri. İnsan tüketerek yaşar.
|
![]() |
|
|
|
#68 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Favori Anime: Eyeshield21,TTGL,One piece
Favori Manga: Kapital Manga,History's Strongest Disciple Kenichi
|
İnsan hayalleriyle yaşar ama günümüz dünyasında insan hayallerini gerçekleştirmeye ne derece yakındır bunu sorgulamak lazım.-Umut sadece eziyetin süresini artırır Nietzche-.Bencede böyle bir dünyada parası olanların sözünün geçtiği insanların sınıflara ayrıldığı böyle bir dünyada umut etmek boştur.Şans her zaman zenginlerden yanadır.Umut etmektense harekete geçip birşeyleri değiştirmeye çalışmak daha iyi olur.Sevgi evet bu gün karşılıksız sevgi ne denli vardır.İnsanların büyük ölçüde bencilleştiği ve parayı ilahlaştırdığı bir dünyada en büyük sevgi paraya duyulan sevgi olacaktır.Ama karşılıksız sevgi arıyorsa insan bunu ona verecek ya anne babası ya kardeşi ya da ilerde olacak sevgilisidir.Ama öyle anne babalar varki bebeğini boğazlayıp ormana gömüyor öyle sevgililer varki yüzüne seviyorum diyip arkadan aldatıyor.Diğer yandan cinsellikte insanın bir ihtiyacıdır.Özellikle halk tarafından çok methedilir Baldan tatlı diye.Oysaki dünyada zevkine varamadığımız o kadar çok şey varki.Tatiller turistik yerler vs vs. ama halkın parası olmadığından bunların hiçbirini yapacak gücü yoktur o da dört elle cinselliğe sarılır.Halbuki imkanları olsa dünyadaki diğer güzelliklere elini uzatabilse cinselliğinde sadece o zevklerden biri olduğunu anlayacaktır ama maddi durumları elvermediğinden onlara göre dünyadaki baldan datlı şeydir cinsellik.
|
![]() |
|
|
|
#69 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Uzuncana birşey yazmaya hazırlanıyordum ki tek cümlenle yazacak birşey bırakmamışsın bana
|
![]() |
|
|
|
#70 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-01-2010
Favori Anime: 07 ghost
|
Bence insan geleceği ile yaşar