|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Yeni Duyurular |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: İnsan Ne İle Yaşar?Siz Ne İle Yaşarsınız? | |||
| Umut |
|
28 | 31.82% |
| Hayal |
|
32 | 36.36% |
| Cinsellik |
|
11 | 12.50% |
| Sevgi |
|
17 | 19.32% |
| Oylayanlar: 88. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2009
Favori Anime: dragon ball
|
Arkadaşlar insan ne ile yaşar?Sorumuz bu nedense bu günlerde aklıma takıldı bi kaç yerde bu sözü görmüştüm ve kendime sormaya başladım.Kendim bir cevap bulamadım.Aslında buldumda tam olarak gerçek mi bilmem.Sizce insan ne ile yaşar? ve bunu kendiniz için de düşünün siz ne için yaşarsınız?
Olay şu arkadaşlar size şunlar sunuluyo yemek,icecek vs bütün beslenme gerekleriniz gideriliyo bunları düşünmeyin.Ben bir kaç secenek koyuyorum orta yizde eğer bu seceneklerdense seçtiniz işaretleyin değilse belirtin lütfen. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Millenium Legend: Magical Destroy
|
Hayalleri için yaşayan insanlar da var. Yaşamın rüzgarına kapılmış oradan oraya savrulan insanlar da... Soru ne ile değil de, ne için olsaydı, hayallerim diye cevaplardım. İnsanların hayallerini besleyecek umutları olması gerekir. Ne ile sorusunun cevabı buna göre umut oluyor. Umut ile hayallerim için yaşarım.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 09-11-2009
Mekan: Manisa
Favori Anime: daha cıkmadı :S
Favori Manga: Gantz , D.gray-man
|
aslında hepsiyle yaşıyorum ama daha cinsellik kısmına gelmedim:hehe:
|
|
#4 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2009
Favori Anime: dragon ball
|
Cevaplarınız için teşşekkürler arkadaşlar.Eğer bu yazdıklarımın dışındada cevaplarınız varsa yazarsanız sevinirim benim içinde umutlarım dır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
İnsan onlarca şey için yaşayabilir. Hayaller, umutlar, para, güç, kadın...
Umut için yaşayanlar ya olmayacak bir şey, bir mucize istiyordur yahut yapabilecek gücü olmadığı için, fırsatlarını kaçırdığı için anca umut edebiliyorlardır. Para ve güç için yaşayanlar şayet para ve güç elde edebilirlerse tek bir şey için yaşarlar: daha fazla para ve güç. Ben "tanrıcılık" oynamak için yaşıyorum. Yok edebilmek, yeniden düzene koymak, süründürmek, yükseltebilmek, egomu tatmin edebilmek, ben yaptım diyebilmek için.
Okan Deniz %Men are not people. We are disgustoids in human form. Women think we are normal, like them, 'cause we talk to them like normal people. We say "Hello", "How are you?", "Haven't seen you in this place before?", "What kind of music do you like?" But all the time in our brains we've got the word "Breasts" on a loop. If we ever lost control for a second, we'd all start shouting BREASTS, BREASTS, BREASTS, BREASTS!.. Jeff Murdock |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
sanırım bazıları için yarın umudu ile diyebilirim. nedense hiç anlamasam da bir çok insan yarın için diye düşünüyor çevremde. ama ben bu seçeneklerden hiç birini seçemem çünkü ben bana verilmiş en güzel armağan olan bu anın en iyi şekilde hakkını verip tadını çıkarıp şükredebilme dürtüsü diyebilirim
amaç ve nedende aynı
|
|
#7 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Fushigi Yuugi-Claymore-Hakuouki Shinsengumi Kitan-Hanasakeru Seishounen..
|
Bu soruya Tolstoy bir kitabıyla cevap vermiş.. Ben de ona katılıyorum şöyle der..
Anladım ki : Allah insanların birbirinden ayrı ayrı değil tek vucut halinde yaşamalarını istediğinden,her birine kendi ihtiyaçlarını değil;hepsi için gerekli olan şeyleri ilham ediyor. Anladım ki, insanlar kendilerini düşünerek yaşıyor gibi görünse de, gerçekte onları yaşatan tek şey Sevgidir. |
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Dünya
Favori Anime: Aria
|
Kısaca özetlersem: Haz, mutluluk, sevgi.
![]() rockchu'dan özlü sözler: Dinleyerek değil sallayarak çeviriyorum. Son Düzenleme rockchu tarafından 29-11-2009 03:30 de yapıldı. Sebep: yine yazım hatası |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited