|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Yazıyor musunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Asla şiir yazma yeteneğim yoktur. Fakat iş düz yazı (kompozisyon, deneme, mektup, anı vs.) yazmaya geldiğinde, tüm duygularım değişir. İlk ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yazıyor musunuz? | |||
| Sadece şiir yazarım. |
|
2 | 2.38% |
| Sadece hikaye yazarım. |
|
17 | 20.24% |
| Sadece denemeler yazarım. |
|
5 | 5.95% |
| Çeşitli konularda yorum yazıları yazarım. |
|
9 | 10.71% |
| Yukarıdakilerden en az iki tanesini yazarım. |
|
30 | 35.71% |
| Yazı yazmakla ilgilenmiyorum/ yazı yazmıyorum. |
|
21 | 25.00% |
| Oylayanlar: 84. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Asla şiir yazma yeteneğim yoktur. Fakat iş düz yazı (kompozisyon, deneme, mektup, anı vs.) yazmaya geldiğinde, tüm duygularım değişir. İlk kelimeyi yazana kadar epey zorlanırım fakat o ilk kelimeden sonra sanki kalem akıp gider. Öyle ki, sanki aklımdan geçirdiklerim kolumdan doğru geliyor, kaleme ulaşıyor ve kağıda geçiyor gibi. Asla akıcı ve kelimelerimi doğru seçerek konuşamam fakat iş yazmaya geldiğinde "bunu ben mi yazdım şimdi ?" diye bambaşka düşüncelere bürünürüm. Yazmayı seviyorum
![]() Ayrıca, şiir konusunda da Arı'yı tek geçiyorum, gerçekten harika yazıyor. Hele şiirlerinde çok sık kullandığı bir "meleğim" vardır ki, şiirde en çok ön plana çıkan kelimedir. Harikasın, Arıkan. D: +1, zaman yetmiyor.
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 30-10-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Sailormoon, Magic Knight Rayearth, Fate Stay Night, Special A,Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, Merupuri
|
Açıkçası en az iki tanesini yazarım seçeneğini seçerken bu kadar yazmayı seven bir topluluk bulacağımı tahmin etmemiştim.
Bu çok güzel birşey... Hımm...bi düşünelim, ilkokuldan beri şiir yazıyorum, son zamanlarda deneme-hikayeye kaymadım değil. Eh, daha rahatım bu iki türde. Bu yıl son sınıfta olduğumdan,adımı bile yazmayı unuttun desem yeridir. Şu üniversite bir bitsin; kalemime kavuşacağım umarım.:mutlu: |
![]() |
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-10-2009
Favori Anime: Ghost in the Shell, She and Her Cat,5 Centimeters per Second,Voices of a Distant Star,Kemonozume
|
Yazabiliyorum ama yazmıyorum.Kendimi sözlü olarak ifade ederken çok daha güçlü ve anlaşılır oluyorum.Öbür türlü garip garip ağır,bir kalıbı olmayan,ciddiyetten hoşlanmayan,genelde özeleştiri yaptığım yazılar yazıyorum insanlar pek anlamıyor.Denememi yorumumu genelde kendim için yazıyorum ve arada sırada yazıyorum.
Şiire gelince babaannemin güzel genleri sayesinde yetenekli olduğum konusunda övgüler almıştım.Ama şiir yazmak hem özgünlük hem de biçim açısından çok zor olması ve benim de sevdiğim şairlerden fazlaca etkilendiğim gerçeğinin farkında olmam nedeniyle uzun zamandır şiir yazmıyorum.Sadece okuyorum. |
![]() |
|
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Eskiden kısa hikaye yazardım. Yarışmalar için, zevk için fln. Tabi genelde fantastik hikayeler olurdu bunlar. Sanırım bir fantastik edebiyat okuru olunca, içinizde mutlaka bi yazma isteği doğuyor. Ben de kitap yazmalıyım ben de kendi evrenimi yaratmaya çalışmalıyım gibi düşünceler beliriyor kafanızda. Ama bunlar biraz da çocukluk hayallerimdi. Artık ne yazmak için istek ne de sabır bulabiliyorum
Yazdığımda da kendimi çok yetersiz görüyorum. Neyse zaten herkes herşeyi yapmamalı, hayatımı ayırdığım çok fazla şey varken şu anda yazmaya geri dönmem Belki ilerde gene çok büyük istek duyarım ve tekrar yazmaya başlarım
|
|
#15 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
çok eskiden şiir bir iki tane yazmıştım. bana göre o konuda yeteneksizim. ama deneme, kompozisyon (kendime yazmıyorsam tabi o zaman gerçekten de bir şeye benzer) yorumda yazarım, hikaye yazarım ama sadece kendime. yayınlamadım h,ç kimseye okutmadım okutmamda.o yüzden hikayey yazıyorum diyemem galiba. ama sanırım ben en çok kafamın içindekileri boşaltırken yazmayı seviyorum. bir çok şeydan daha güçlü yazmak. benim için konuşmaktan daha güzel.
|
|
#16 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Sadece gerekli notları almak, bazı şeyleri unutmamak için kısa notlar alıyorum ki herzaman değil. Sanıyorum yazıyorum demek hata olur. Ayrıca kelimeler benim duygu ve düşüncelerimi anlatmakta yeterli değiller...
|
|
#17 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Bulgaristan, Asenovgrad
Favori Anime: Fate/stay night
Favori Manga: Shogun
|
Sadece denemeler yazarım.
Daha cok ceviri yaparim bazi hikayelere yada kitaptaki chapter-lere /tr si aklima gelmiyor ^^", cok ozur dilerim./
|
|
#18 |
|
----
Giriş Tarihi: 14-12-2009
Mekan: Bulgaristan
Favori Anime: Mai-HiME, Kuroshitsuji.
Favori Manga: Shogun.
|
Sadece hikaye yazarım.Tercume ederim bazi yazilari
|
![]() |
|
|
|
#19 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
hikayelerini başkalarına okutuyor musun? sormamın sebebi şu denemeleri severim (kişiye özgü çalışamaları) falan ondan
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|