|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Yazıyor musunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Şiir yazmayı çok severim. Yakında kendi akımımı oluşturucağım. Uğur ve takipçileri olabilir adı Senaryoyu bende bazen deniyorum ama genelde sadece ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yazıyor musunuz? | |||
| Sadece şiir yazarım. |
|
2 | 2.38% |
| Sadece hikaye yazarım. |
|
17 | 20.24% |
| Sadece denemeler yazarım. |
|
5 | 5.95% |
| Çeşitli konularda yorum yazıları yazarım. |
|
9 | 10.71% |
| Yukarıdakilerden en az iki tanesini yazarım. |
|
30 | 35.71% |
| Yazı yazmakla ilgilenmiyorum/ yazı yazmıyorum. |
|
21 | 25.00% |
| Oylayanlar: 84. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
3Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#51 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Şiir yazmayı çok severim. Yakında kendi akımımı oluşturucağım. Uğur ve takipçileri olabilir adı
![]() Senaryoyu bende bazen deniyorum ama genelde sadece gaza gelip kurduğum hayallerler. Denemeleri de bazen yazıyorum. Duygusallaştığımda. Resim ise benim hayattım Çok yetenekli değilim yinede seviyorum ![]()
|
|
#52 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Lise yıllarımda şiirler yazmaya başlamıştım ama uzun zamandır yazmıyorum, yada şiir yazacak sebebim kalmadı diyelim.
2000 sonu 2001 başından itibaren Anime-Manga konulu yazılar yazıyorum gerçi son dönemde yazacak Anime sayısı azaldı, yada bana öyle geliyor. Aşağı yukarı aynı dönemden beri de yazdığım bir hikayem var. Yazıp attıklarımı kafama boca etseler boğulup gidebilirdim! Yakın zamanda tekrar yazıya geçirmeyi düşünüyorum ama her seferinde ya kendi hikayemle başa çıkamamaya başlıyorum yada gündelik hayattan birşeyler araya giriyor tempom düşüyor niyeyse. |
![]() |
|
|
|
#53 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Küçükken şiirler yazardım ancak sonra hep o defterleri yırtardım biri görmesin diye nitekim görenler olurdu hep utangaç olmuşumdur özellikle kendi elimden çıkan şeyler konusunda.
Hikaye ve söyleşi yazarım daha çok hatta bazılarını koyduğum bir blog bile var ancak kimse bilmez bu bloğu =) iddiam kesinlikle yoktur çok eksiğim vardır eminim ama yazmak güzel oluyor kesinlikle. Ben çok kişiyle aşırı muhabet eden birisi değilim ve hislerimide insanlardan saklamayı tercih ederim. Yazı yazmak birisiyle konuşmaktan çok daha güvenilir ve rahatlatıcı oluyor bazen doğru yolu bulmanı sağlıyor bir anda kararsızsan dahi... Hikayelerde ise yarattığın her karakterle aranda bir bağ kuruluyor, insanlarla sözcüklerinle değil onların hisleriyle ve yaşadıklarıyla ulaşıp dokunuyorsun. Yazı yazmak sevdiğim bir şey. |
![]() |
|
|
|
#54 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-06-2011
Mekan: Ankara
Favori Anime: Vampire Knight
|
Hikaye yazarım.
|
![]() |
|
|
|
#55 |
Giriş Tarihi: 10-11-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Veritas,Code:Breaker,Berserk,Vagabond
|
Yazıpta kendine saklayan tiplerdenim.Yorum tarzı yazılarım dışında hikaye ve denemelerim kendimde saklı.Biri okuyunca benim özelliğini yitiriyor gibi soğuyorum , ve çoğu zaman yazının imha edilmesiyle sonuçlanıyor bu olay zinciri.
|
|
|
#56 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Yazdığım şiirleri hoşlandığım kızlara verirdim. Sanırım onları geri almam için biraz geç oldu...
Eskiden sürekli yazardım da. Kendi çapımda bir cinayet romanı bile yazmıştım zamanla iyice garfieldleştim.
|
|
#57 |
Giriş Tarihi: 07-04-2011
Favori Anime: Bleach, Nana, Lovely Complex, Skip Beat!, Hime-chan no ribbon
Favori Manga: skip beat!
|
fanfic yazarım...
|
|
#58 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Yazarım, çizerim, çalarım, oynayım, alayına... neyse anlaşılmıştır
|
|
|
#59 |
Giriş Tarihi: 15-11-2010
Mekan: Erkekler Marstan
Favori Anime: K-On!!, One Piece
|
http://www.sadeceserhat.sitewebadam.com/?p=140
Yazdığım hikayenin ilk bölümü. Ayrıca anime incelemelerimde sitede mevcuttur
|
|
|
#60 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
kısa roman ve kısa hikaye tarzında denemelerim var
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|