|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Yeni Duyurular |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: İnternet tarifeniz. | |||
| 1 Mbit |
|
53 | 51.46% |
| 2 Mbit |
|
16 | 15.53% |
| 4 Mbit |
|
5 | 4.85% |
| 8 Mbit |
|
16 | 15.53% |
| 8 Mbit yukarısı |
|
9 | 8.74% |
| Kotalı her türlü seçenek |
|
4 | 3.88% |
| Oylayanlar: 103. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
ben de 1mbit'Lik sınırsız kullanıyorum... buralarda fiber optik var ama hala bizim apartmana uğramadı kendileri
yer sıkıntısı konusunu bende yaşıyorum, eskiden dvd biriktirirdik, şimdi harici hdd biriktiriyoruz doldurup doldurupXD
|
![]() |
|
|
|
#32 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
“ Orjinal Gönderi : spartiate
|
|
|
|
|
#33 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
benimki de 8 mbit ama bir işe yaramıyor buradaki hatların yoğunlğunda en fazla 3.5mbite çıktım. daha 8mbiti tam olarak görmemize heralde birkaç yıl var alt yapı değişecekte uzun iş açıkçası.
|
![]() |
|
|
|
#34 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: tsubasa,one piece
|
2 Mbit şimdilik yetiyor bana ilerde ne olur bilemem.Anime videolarının boyutları günden güne artıyor. Bluray çıkıncı işin rengi degişti.
|
![]() |
|
|
|
#35 |
|
Asistan Moderator
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
1Mbit'lik sınırsız ttnet tarifesini kullanıyorum bu hız tabikide yetersiz hele ki benim gibi sürekli indirme yapıyorsanız tam bir işkence oluyor
yazın 8Mbit sınırsız tarifesine geçmeyi düşünüyorum fiyat ikiye katlanıyor ama bi çözüm bulacağız artık babama yalvarmaya şimdiden başladım
|
|
#36 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
şu anda tcell vınn 4gb sınırlıya geçmiş bulunuyorum... upload da kotadan götürüyormuş, vatana millete hayırlı olsun
|
![]() |
|
|
|
#37 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
2Mbit'lik sınırsız kablosuz kullanıyorum, evde 3 kısıyız animeleri hem indirme hemde online izleme icin yeterli, arkadaslarım zaten yazık en fazla kısa videolar izliolar yani neti yavaslatan benim
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: animenin içinden :D
Favori Anime: 07-Ghost
Favori Manga: Fairy Tail,Bleach
|
Malesef kotalı benimki
hep kotayı aşıyorum gerçi geçen gün bi baktım 8 gb aşmışım kotayı bu ayda ablam geldi sınırsıza geçirecek diye baskı kurdum üzerinde aradı 2 ay daha tarife değiştiremiyomuşuz nisan sonuna kaldı artık.
|
|
#39 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Ummm... 1MB var yıllardır. Kötüde değil aslında, yetmiyor tamam ama ne zaman yetmiyor?!?!?! ;
Sitelerde freeleech dönemi olunca yetmiyor veya 3-5 HTTP'den çekince yetmiyor. Aslında ben downloaddan çok upload istiyorum. 1MB download yeterli aslında ama 25KB ile upload etmek can sıkıcı bir durum. En azından 1 MB'de upload olsa hiç fena olmazdı ama Quik nete geçicem "10/20mb download 5mb upload" yeterli gibi.
|
|
|
#40 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-03-2010
|
1mbit malesef. Umarım Super Online Fiber muhabbeti yaşadığım yere gelir artık ...
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|