|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi İnternet Tarifesini Kullanıyorsunuz ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> evde superonline 10mbit kullanıyorum. Yurtta da 4-8mbit gibi bir şey ama anca gece yarısı farkına varabiliyorum bu kadar yüksek olduğunun...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: İnternet tarifeniz. | |||
| 1 Mbit |
|
61 | 50.00% |
| 2 Mbit |
|
17 | 13.93% |
| 4 Mbit |
|
7 | 5.74% |
| 8 Mbit |
|
23 | 18.85% |
| 8 Mbit yukarısı |
|
10 | 8.20% |
| Kotalı her türlü seçenek |
|
4 | 3.28% |
| Oylayanlar: 122. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İzmir -Artık Aydın-
Favori Anime: NANA, Lovely Complex, Death Note, Suzuka, Ouran High School Host Club
Favori Manga: Parasyte, Skyhigh,Doubt, Empty Heart
|
evde superonline 10mbit kullanıyorum.
Yurtta da 4-8mbit gibi bir şey ama anca gece yarısı farkına varabiliyorum bu kadar yüksek olduğunun
|
![]() |
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
1 mbit sınırsız. Limitliyle başlamıştım ama baktım yok kardeşim 4gb komik bi durum direk limitsize geçtim. Pc açık olduğunda mutlaka jdow ya da torrent açık olur. Nette gezerken deli olurum. 8 mbit olmalı kesinlikle. Bence 1 mbite 45 lira sudan ucuz. Cebinizdeki 250 kontör fiyatına nerdeyse, ki çok çabuk bitiyor. Ama netten msn üzerinden sınırsız konuşma+dilediğini indirme+paylaşma serbestliği var. Mesela bir filmi gidip satın almak yerine direk indiriyoruz. Ki maddi açıdan ne kadar fark ediyor. Bu açıdan mantıklı bi miktar. Tabi şu an her istediğimiz direk alınıyor para harcamak tatlı ama kendi paramızı kendimiz kazanınca ve yetmeyince durum farklı olabilir D:
|
|
#13 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
İş yerimde sınırsız ve yoğunluğa göre değişen hızda net bağlantısına sahibim ve cebimde 4 gb sınırlı net ve 3G hızı, aslında 3G zaman zaman çok iyi oluyor, indirme hızı 200-250 kb/sn gibi, ama yeni olan 3G tknolojisi biraz daha oturmalı, sistem bazen gidip geliyor, ancak sitelerde dolaşma açısından ve laptop ile her hangi bir yerde nete bağlanma gibi durumlarda cepte net çok faydalı bir durum. Evde net bağlantım yok, cebi evde de pc ile ya da laptop ile kullanıyorum.
|
![]() |
|
|
|
#14 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Günlük 4 GB kota + sınırsız ağ içi paylaşım kullanıyorum. Normalde 16 Mbps olması gereken internet akşamları sevgili yurt arkadaşlarımızın interneti sömürmesi nedeniyle 1Mbpsnin çok altına düşüyor. Ama ağ içinden çekerken 5 Megabyte / saniye ile çekiyorum ve sınırsız
Böyle bir güzellik var işte. Upload da 2 katıydı galiba. Tamamen ücretsiz olması da cabası. Anketi açtığınız için teşekkür ediyorum, kendime geldim şöyle.
|
|
#15 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
@armadaxter; bize garez olsun diye ayrıntılı ayrıntılı yazıyorsun herhal. Burası bizim gibi garibanların yeri, seni kenara alalım biz.
![]() Bu arada katılıyorum bedi. Eskiden film arşivi yapardım 100 DVD filan yazdırdım, laptopun dvd yazıcısı öldü iyice. Değiştirmeyi de canım istemiyor çok pahalı oluyor bunların parçaları. Yeni bir bilgisayar alana kadar böyle devam. Hızlı interneti ben de isterem elbette. O yüzden yazdım ya zaten fiber gelse hemen geçerim diye.
|
![]() |
|
|
|
#16 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Ahaha yavaş net iyidir diyenlerle istediğiniz zaman netimi değişeyim, 1 mbit i beğenmeyenler de kendi haline üzüleceklerine gelip benim halime üzülsünler
Benim hızım ankette bile yok! ![]() 512 kb limitsiz kullanıyorum Kablonet kendisi ve Türkiyenin en yavaş interneti. Ama aynı zmanda en ucuzu, ben kampanya varken girmiştim. İnternet 19 lira+1 lira da kablotv ye veriyorum. Toplam 20 ;) fu fiyata limitsiz net bulunmaz ama resmen işkence çekiyorum, 200 mb bir saatte iniyor şu 24 ay taahhüdü bitsin de fiber internete geçecem ( eylülde bitiyor sanırım )
|
|
#17 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
@fudy, abi öncelikle isimde bir s harfini unutmuşsun, xster olacak neyse. Ya aslında bu kendi kendimi avutmaktan başka birşey değil. Orada ağ paylaşımı yazdım da ağda anime bende var tek. Başka kimseden çekemiyorum. İnternette saat 4-5 den sonra 40 kilobayt ile iniyor. İşin gerçeği budur. Bize söylenenleri yukarı yazdım ama acı gerçek işte burada yazıyor. :emrah modu: ben gene fazla gariban olarak kenara geçeyim. Sabahları harbiden hızlı oluyor ama
|
|
#18 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Kablonet e iyi diyordu arkadaşlarım :S iyiki almamışım ^^' Evdeki hayvanlar olmasa 2mbit yetecek bana
Ama iş yerimdeki net çok hızlı fiber optik kablolar sayesinde sanırım.
|
![]() |
|
|
|
#19 |
![]() ![]()
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
8mbit sınırsız kullanıyorum ama 8mbiti rüyamızda görüyoruz ancak maksimum 470 felan hızla indiriyor karşıya da 85 civarı yükleme yapabiliyorum. Söylentiye göre 700-800 kbı gören arkadaşlar varmış galiba. Darısı benim başıma.
|
![]() |
|
|
|
#20 |
![]() ![]()
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
2 mbit sınırsız kullanıyorum indirme hızı yetmiyor bana animenin yanında film ve dizi indirdiğim için bu sıkıntıyı yaşıyorum neyseki ben harici disk aldım ve ona kopyalıyorum animelerimi ve filmlerimi. elimde şu anda iki tane 1 tblik harici disk var ve bilgisayarda iki tb lik disk daha var ve bunlardan biri tamamen dolu geri kalan 3 taneside 600-700 gb kadarı dolu yani yavaş yavaş yer sıkıntısı yaşıyorum.
bende ttnet kullanıcısıyım ve diğer arkadaşlarla aynı sıkıntıyı paylaşıyorum bunların başında fiyatın fazla olması geliyor |
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|