Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Anketler > Diğer Konularda

Hangi İnternet Tarifesini Kullanıyorsunuz ?

Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi İnternet Tarifesini Kullanıyorsunuz ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 1 mpbs ye geçtim, süperr :s34: acayip hızlıı 512 den geçince insan böyle hissediyormuş demek ki verdiğim 24 aylık taaddüt ...

Anket Sonuçlarını Görüntüle: İnternet tarifeniz.
1 Mbit 61 50.00%
2 Mbit 17 13.93%
4 Mbit 7 5.74%
8 Mbit 23 18.85%
8 Mbit yukarısı 10 8.20%
Kotalı her türlü seçenek 4 3.28%
Oylayanlar: 122. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

LinkBack Konu araçları
Eski 17-03-2010, 20:21   #41
Ne düşünüyorsun?

Meşgul

Hunter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 26-10-2009
Standart İlgi: Hangi İnternet Tarifesini Kullanıyorsunuz ?

1 mpbs ye geçtim, süperr :s34: acayip hızlıı 512 den geçince insan böyle hissediyormuş demek ki
verdiğim 24 aylık taaddüt dolana kadar 1 mpbs devam ederim artık (eylüle kadar )

Bu arada Fiber internet kullananlar... Superonline bir kazık çakmış sanırım :S download hızının 5 katı, upload hızının 10 katını geçtikten sonra up ve down sınırlarını düşürme gibi bir kural getirmişler(ya da getirecekler...) ben de bugün okudum bir yerde, detayları bilmiyorum. Kullanıcılar bi araştırsın derim eğer böyle bir saçmalık uyguluyorlarsa, mail yağmuruna başlayın
Eski 29-03-2010, 18:16   #42
vs.

Acımasız

.BLack.'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009

Ttnetin aLt yapisi yerLesmis bi kurum oLmasına karsın hızmetLerini hiLe iLe müşteri avLama üzerine kurmaya basLadıLar..Buda insanin o kuruma oLan guvenını sarsıyor bu yuzden ttnetten ayrıLmaya karar verdim…
Diger adsLe hizmetLeri veren sirketLeri arastirdim…Kurum oLarak aLt yapisi sagLam milleni.com Doping adsL buLdum..
11 Senedir hizmet veriyorLarmiş.milleni.com teLefon ses ucretLerindede %2o indirimLi konusma ayricaLigi sagLiyor..Ayrıca Çukurova hoLding a.ş KuruLuşLarindan biri turkcell de onLara ait .. Buda beni bir nevi rahatLatti … KampanyaLarina baktim gayet uygun msLa ben ttnette 1 mb Limitsiz ayLık 45 öderken Doping iLe 8 mb Limitsiz 49
8 mb Limitsiz KampanyaLi oLarak 24 ay tahaddut ıLe 12 ay 29 diger 12 dada 49 dan odeme yapiyoruz.
TTnette 1 mb 45 öderken doping iLe 8 mb ye 49 ödemek bana gayet uygun geLdi
ZorunLu oLarak turkteLekoma bagLi kaLmaya ne gerek var..aLternatifLeride degerLendirmek gerekir…
Sloganıda Cok hosuma gitti. GeLin Sizide DopingLeyeLim
http://www.doping.com.tr/
Bayan.BLack. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-08-2010, 09:26   #43
Ne düşünüyorum?

Artis

LaFleur'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond

8 Mbit'e kadar vaad edilen tarifeyi kullanıyorum, çok da memnunum download hızından (daha çok sömürmeye yönelik bi' yapım olduğu için upload'a pek de önem vermiyorum).
Eski 24-08-2010, 01:10   #44
Çok karışık düşünceler
içindeyim.

Acımasız

bedifeci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto

8 Mbit'e kadar vaad edilen tarifeyi kullanıyordum ,ilk defa sınırı geçtigim için hızım düştü ,kahretsin 50 mbps ye düştüm. Ne kadar kötüNormal kullanıcılar için 8 mbit den inmeseler çok iyi olacak bu da kendi kullanıcı sayılarını artırmalarını sağlıyacak.Yoksa millet internet kafelere takılıyor.En azından aştınmıda internet kafelerin sık iş yaptıgı zamanlarda düşür ki bizde daha çok yararlanalım müşterileri internet kafelere kaçmasın neyse benimki de içimden geçenlerdi. :birsey gelmez:
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Baybedifeci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2010, 17:04   #45
Ne düşünüyorum?

Artis

LaFleur'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond

Şu download hızının düşmesi olayı bi' tek benim başıma geldi sanmıştım (evet ben de bir an "Bu sefer fark ettiler." diye düşündüm), yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi (evet bedifeci, yalnız değilsiniz).

Sanırım genel bi' ayar çekiliyor olacak ki, her yerde aynı dertten yakınan kişiler görüyorum.
Eski 26-08-2010, 18:40   #46
ÖSS = Winter is coming.

çok yorgun

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE

“ Orjinal Gönderi : bedifeci Mesajı Görüntüle

8 Mbit'e kadar vaad edilen tarifeyi kullanıyordum ,ilk defa sınırı geçtigim için hızım düştü ,kahretsin 50 mbps ye düştüm. Ne kadar kötüNormal kullanıcılar için 8 mbit den inmeseler çok iyi olacak bu da kendi kullanıcı sayılarını artırmalarını sağlıyacak.Yoksa millet internet kafelere takılıyor.En azından aştınmıda internet kafelerin sık iş yaptıgı zamanlarda düşür ki bizde daha çok yararlanalım müşterileri internet kafelere kaçmasın neyse benimki de içimden geçenlerdi. :birsey gelmez:
Benim internet hızı da düştü, yaklaşık 50-60 kb daha az hızda indiriyorum.
Eski 26-08-2010, 18:55   #47
tembellik bitti :(

ölü gibi

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

ttnet' in Netlimitsiz zımbırtısına geçmiştim, bu ay baya baya indirme sınırını aşmışım ki en fazla 60' ı görebiliyorum. dörtgözle ay sonunun gelmesini bekliyorum. bu ne be indirme yaparken internette gezinemiyorum şunları yazmak için bile indirmeyi durdurdum

Bayan özz şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2010, 18:55   #48
Ne düşünüyorsun?

----

jambi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 26-06-2010

1mb sınırsız.

Yetmiyor yetmeyecek de. Arttırmak istesem bile en fazla 2mb olabilecekmiş oturduğm yerden. İnsanın elinden birşey gelmemesi çok sinir bi durum.

jambi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2010, 19:37   #49
Ne düşünüyorsun?

----

Mitka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Favori Anime: Eyeshield21,TTGL,One piece
Favori Manga: Kapital Manga,History's Strongest Disciple Kenichi

Bende 109 kb le indiriyorum ki hiç beğenmiyorum bunu 25kps ilede upload yapabiliyorum ki bundanda hiç memnun değilim.8mbit de 15 mb sınırı varmış hiç girmedim ona.benimkiside 1 mbit sınırsız ama şu sıralar annem isyanlarda.Tutturdu ben telefonu kapatmak istiyorum boşu boşuna niye telefona 17tl vereyim diyor.17tl telefonu hiç kullanmasanda vergi olarak geliyor.Yokmudur arkadaşlar bunun bir çaresi ben internet kullanmak istiyorum ama telefon kullanmıyoruz ailecek ve telefona vergi parasıda vermek istemiyorum yokmu bunun bir çaresi.:birsey gelmez:Birde tarife değiştirip 8mbit 15gb sınırlı olana geçebilirmiyim şu günlerde indirmede yapmıyorum saten.O kaç tl acaba ben 1mbit sınırsıza 45 tl sayıyorum fiyat değişmez değilmi.
Eski 27-08-2010, 09:52   #50
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE

sanırım artık netlimitsiz tarifesinde kotayı geçince her türlü internet hızı düşecek. ayrıca modeli kapatmayın kotayı geçince hızımız değişmiyor mevzusu da yalan, çünkü santral hızı netten düşürüyor genelde.

işin garip tarafı ttnet galiba bizi tuzağa düşürdü. Her yerde 8mbite kadar olan bağlantıya geçin hızınız hiç düşmüyor istediğiniz kadar indirirsiniz diye yazıyordu arkadaşlarım da diyordu bana sende geç diye. Ne oldu sonuç olarak bu internet paketine gereğinden fazla kişi abone oldu:
http://www.gelecekonline.com/metin/1...na_ulasti-4135

hatta sürekli olarak anime-film indiren kişilerin hiç bulaşmaması gerekirken onlarda da bu tarifeye geçiverdi. Şimdi ttnet kotayı uygulamayı başlatınca hepimiz tufaya geliverdik. İşin garip tarafı ttnet'e laf edenler var, iyide adamlar tarifeyi en baştan belirlemişler hızımını şu kadara düşüreceğiz diye daha sonra o hızı verince söylenmenin mantığı yok.

İkinci bir nokta ise kotasız internetin tamamen kalkacağı konusu. Yeni tarifeler onaylanırsa kotasız internet çok az kişide kalacak. baya bir sitede linki vardı ama şimdi aradığımda bulamadım şimdilik şu idare eder:
http://www.timeturk.com/‘limitsiz’-i...82-haberi.html
burda yazmıyor sanırım ama önceden okuduğum şu idi nisan ayından önce abone olanlar için sınırsız devam edecek ancak yeni abonelerde geçerli olmayacak. Bu olay kesin değil ama olma olasılığı oldukça yüksek. Olursa sınırsızdan netlimitsize geçenler kafalarını taşlara vuracak bu gidişle.

Sözlükte birisinin yazdığı da oldukça mantıklı geldi, şimdi hızları 512 ye düşürüyorlar. Yeni tarifeler geldiği zaman alt hız limiti 1mbs olacak o zaman bize cennet gibi gelecek o hız. Yani ölümü gösterip sıtmaya razı etme durumu.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık