|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi tarihteki bir buluşmaya gelebilirsiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> luna park nerden çıktı ya...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi tarihteki buluşmaya katılabilirsiniz? | |||
| 26 Haziran 2010 Cumartesi |
|
1 | 3.23% |
| 27 Haziran 2010 Pazar |
|
4 | 12.90% |
| 03 Temmuz 2010 Cumartesi |
|
11 | 35.48% |
| 04 Temmuz 2010 Pazar |
|
4 | 12.90% |
| 10 Temmuz 2010 Cumartesi |
|
10 | 32.26% |
| 11 Temmuz 2010 Pazar |
|
9 | 29.03% |
| 17 Temmuz 2010 Cumartesi |
|
13 | 41.94% |
| 18 Temmuz 2010 Pazar |
|
4 | 12.90% |
| 24 Temmuz 2010 Cumartesi |
|
8 | 25.81% |
| 25 Temmuz 2010 Pazar |
|
6 | 19.35% |
| Haftasonu yapılacak bir buluşmaya katılamam. |
|
4 | 12.90% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 31. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#51 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-06-2010
Mekan: Solar sistem
Favori Anime: Rosario to Vampire,Bleach,Seto no Hanayome,History's Strongest Disciple Kenichi
Favori Manga: Rosario to Vampire,Beelzebub,Hakoiri Devil Princess,Bleach
|
luna park nerden çıktı ya
|
|
#52 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Özkan uygun bulmuyorsan bir fikir söyle, şuraya gidelim şöyle yapalım de. Kimse yazmıyor deyip kenara çekiliyorsun. Erdek'ten kalkıp geleceğim ve organize etmeye uğraşıyorum. İstanbul'luların sesi soluğu çıkmıyor her ne hikmetse.
|
![]() |
|
|
|
#53 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Ben demiştim ya en başında. Yaptığınız en son buluşma güzeldi sohbet açısından ballandıra ballandıra anlatıyordunuz. Ben de öyle olsun demiştim.
|
![]() |
|
|
|
#54 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ben şöyle bir öneri suanyım: moda fikri güzeldi. oturu çayımızı kahvemizi içer hava güzel olursa moda sahilde bir yürüş (yürüyüşü umarım seviyorsunuzdur) yapar çimlerin varsa güneşin tadını gölgede çıkarır (piknik gibi ama ünv. de okuyanlar ve mezun olan arkadaşlar çimlere yayılalım muhabbetini hatırlarlar) geçen ki gibi animlerin ve mangaların kulaklarını, hatta sinema ve kitaplara bile dalar çekiştirir, finalide kadıköy de yapabiliriz. anadolu yakasıda mekan bakımından alternatifleri olan bir yer sonuçta hem değişik bir yer olur gezer görürüz de diyebilirsiniz ancak ulaşım açısından ters yerdeler yoksa geçen sefer ki gibi mekalar önerebilirdim. (benim aklım da sunay akının oyuncak müzesi bile vardı mesele http://www.istanbuloyuncakmuzesi.com/tr/kurumsal.asp)
|
|
#55 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
uçuk bir fikir sunayım
şu anda istanbulda bir sergi düzenleniyor "body worlds" bilimsel bir sergi. gerçek bedenler kullanılmış, kaslar, damarlar vs. midesi kaldıramayacaklar için kötü olabilir (ben daha gitmedim bilemiyorum aşırılığını) ama herkese uyarsa gidin bence. bu fırsat ele bir daha geçmeyebilir. yalnız giriş ücretli.
|
|
|
#56 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Benim midem kaldırmaz. Ve worless ilk buluşmadan beri yapmak istediğimiz şeyi söyledin ama yapamadık.
|
![]() |
|
|
|
#57 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
herkes isterse sorun olmaz. her kes istiyormu peki?
Susano'o son organizasyonu çok iyi yapmıştı. aynı şekilde program duyrulur ve hareket edilebilir.
|
|
#58 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Ağustos'un ikinci yarısında olursa gelebilirim.
|
|
#60 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
yahu hahaah kiki geyik çevirmeye gidiyoruz sergi mergi bozar bizi
17 sinde kadıköye yoğunlaşmalıyız
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |