|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi paylaşım sitesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar sadece tercihinizi, bunu da premium üyesi olmanızla değil "free download" olarak değerlendirdiğinizde yorumunuzu ve oyunuzu vermenizi istiyorum. Şimdi hangisini ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Tercihiniz? | |||
| Rapidshare |
|
46 | 40.00% |
| Megaupload |
|
32 | 27.83% |
| 4shared |
|
12 | 10.43% |
| Mediafire |
|
23 | 20.00% |
| Netload |
|
2 | 1.74% |
| Oylayanlar: 115. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Arkadaşlar sadece tercihinizi, bunu da premium üyesi olmanızla değil "free download" olarak değerlendirdiğinizde yorumunuzu ve oyunuzu vermenizi istiyorum. Şimdi hangisini tercih ediyorsunuz ve nedenleri de olursa daha açıklayıcı olur. Başlıca olanları koyuyorum.
Not:Eklemek istediğiniz farklı siteler varsa onu da belirtiniz. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
Megaupload ; Bekleme süresi yok,hız yüksek,upload daha büyük boyutlarda olabilir.
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Netload diyorum.Free de olsa indirme hızı çok tatmin edici.Bu aralar 2-3 animeye kadar ardarda indirme hakkı verebiliyor.Phontomu ordan indiriyorum memnunum. Rapidler aram yok bu aralar.Megaupload da feana degil burdan indiriyorum bazı serileri.4shared kullanıyorum yeri gelince.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Rapidshare ve Mediafire dışında benim pc de hızlı inmiyor bide hotfile dışındakiler...Rapid dedim ama mediafire ilk tercihim
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
rapid diyorum... megaupload zaten kullanamıyorum, rakam onayı kısmında "x" çıkıp duruyor indiremiyorum... ama büyük boyutlu dosyalar için netload da iyi bir alternatif olabilir...
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
4shared bence. Her kullanıcı için bir klasör açıyor böylece binlerce link ile uğraştırmıyor. Tek bir kullanıcının klasörüne girip bir seriye komple ulaşabiliyorsunuz örneğin. Belki başka sitelerde de vardır ama ben ilk 4shared de görmüştüm.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]()
|
Sparti pc'ye flash player ve shockwave player'ın son sürümünü yüklesen sorun çözülebilir gibime geliyor. Bende de netload sayfası açılmıyor bir türlü.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Eğer premium sahibiyseniz en güzeli rapidshare bana göre.
|
|
|
#9 |
![]()
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
teşekkürler beyaz, bir öylede deneyeyim bakalım...
@borastus: o özellik sanırım rapiddede var, kullanıcılar özel klasör alabiliyorlar..(nasıl bende bilmiyorum, sadece görmüştüm)
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
@spartiate evet bende öyle olmasını bekliyordum. Zaten iyi birşey olduğu zaman herkes birbirinden çalmaya başlıyor ama doğrusu da bu galiba. Bu arada megaupload türkiye de kapalı sen herhalde bazı dns ayarları ile giriyorsundur ama resim gönderen yere bağlanamadığından sende onay kodu görünmüyordur. Zira bende de aynı sorun vardı.
Premium hesabı varsa hepsi birbirinin aynı gibi sadece tıklıyorsun geliyor sonra. Ama rapidshare için de birşey diyeyim. Adamlar canı sıkıldığı zaman kural değiştiriyor. İlk başta istenildiği kadar kişi kullanabiliyordu. Sonra onu tek kişiye indirdiler. Günde kota koydular 5 günde kota koydular traffic share diye birşey getirdiler sürekli değişiyor puan sistemi de değişmiş galiba o bakımdan rapidi sevmiyorum. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|