|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi paylaşım sitesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Rapidshare ve megaupload ilk tercih ettiklerim oluyor.Megaupload dns ile uğraştırdığı için rapidshare diyorum....
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Tercihiniz? | |||
| Rapidshare |
|
46 | 40.00% |
| Megaupload |
|
32 | 27.83% |
| 4shared |
|
12 | 10.43% |
| Mediafire |
|
23 | 20.00% |
| Netload |
|
2 | 1.74% |
| Oylayanlar: 115. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Rapidshare ve megaupload ilk tercih ettiklerim oluyor.Megaupload dns ile uğraştırdığı için rapidshare diyorum.
|
![]() |
|
|
|
#12 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Mediafire. Valla sanırım herkes mediafire'da indirme hızı poblemleri yaşıyor ama ben hiç yaşamadım şu ana kadar. Beleşte en iyisi o benim gözümde : )
Rapid'in 15 dakika geyiği var res atmak zor geliyor modeme. Ondan sonra megaupload kullanamıyorum Sparty ile aynı sebepten. Diğerlerinle de hiçbir temasım olmadı bu güne kadar xD |
![]() |
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Favori Anime: Naruto
Favori Manga: One Piece
|
Rapidshare en hızlısı. Ancak, 15 dakika bekleme süresi resmen işkence. Megaupload'da bazen indiremiyorum sunucu hatası veriyor ve çoğunlukla yavaş iniyor. 4shared ise normal hızı. Bence en iyisi Mediafire. Hem free aynı anda 3-4 indirmişliğim var Mediafire'den. Hızı da Rapid'le kıyaslanabilecek seviyede. Neredeyse aynı.
|
![]() |
|
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
İndireceğim şeyin muhakkak torrent'i vardır ama çok ender durumlarda torrent ölü olabiliyor. Bu durumda rapid tercih ediyorum. JD sayesinde 15 dk. olan bekleme süresi 2 dk'dan fazla sürmüyor.
|
|
|
|
#15 |
|
----
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Rapid bu işin tekeli, premium varsa ondan iyi upload center yok, burası kesin.
Megauplaod da dns sorununu hallettikten sonra "free" olarak harika. İkisi arasında kaldım ama daha çok free kullandıgımdan megaupload diyorum |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Rapidshare, ondan sonra Megaupload. Ama Rapidshare'nin güzel yanı free hesaptan eldekileri kontrol edebilme.
|
![]() |
|
|
|
#17 |
|
----
|
Torrent'i bir kenera koyarsak istediğm animenin rapid linki daha rahat bulunduğu için terciğim rapidtir her zaman.
|
![]() |
|
|
|
#18 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
|
Galiba çoğu arkadaş premiumu olduğunu düşünerek Rapidshare demiş. Hiç başlığı okumuyorlar herhalde başlıkta free halde diyor. Free halde nasıl rapidshare seçilir. Bilmem kaç saniye bekle, bilmem günün bazı aralarında download düşüklüğü ve 1 dakika içinde downloadı kesip devam ettirme bu gibi host sitesini nasıl seçtiniz anlayamadım.
Neyse ben şu aralar megaupload diyorum. Jdownloader sayesinde zaman beklemeden son hız indiriyorum. Diğer seçenek ise mediafire ondada bekleme yok çok rahat. Netload diyebilirdim ama hiç netloadda son hız indirmedim. |
![]() |
|
|
|
#19 |
|
----
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
bLue-Dragon inan rapidshare free olarak da kapışır yukarıdaki hepsiyle. 15 dakika sınırını atlatmak iki tıklamaya bakıyor ve download yaparken sana 8-10 tane sunucu veriyor mutlaka içlerinden birinden maximum hızda indirebiliyosun.
|
|
|
|
|
|
#20 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
|
Premium olsa oo rapidi göklere çıkarırım zaten. Net zaten 1mbit 200 mb anime iniyor 30 dakikada bunun üzerine diğer bölüm için bekle 15 dakika. Benim için freede hiçbir değeri olmayan bir host sitesi (Mebur kalırsam o başka
) ^^
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|