|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anketler Kategorisinde ve Diğer Konularda Forumunda Bulunan Hangi paylaşım sitesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Genelde rapidshare kullanıyorum ama ben en çok 4share ve mediafire'dan mennunum Borastus'un bahsettiği olay bir kullanıcıya ait olan klasörün içinde ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Tercihiniz? | |||
| Rapidshare |
|
46 | 40.00% |
| Megaupload |
|
32 | 27.83% |
| 4shared |
|
12 | 10.43% |
| Mediafire |
|
23 | 20.00% |
| Netload |
|
2 | 1.74% |
| Oylayanlar: 115. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Genelde rapidshare kullanıyorum ama ben en çok 4share ve mediafire'dan mennunum Borastus'un bahsettiği olay bir kullanıcıya ait olan klasörün içinde her şeyin yer alması olayı mediafire'da da mevcut ama en çok sevdiğim 4share çünkü ücretsiz kullanıcılar için bekleme süresinin olmaması en çok sevdiğim özelliklerinden birisi ve indirme sırasında hiç sıkıntı da çekmiyorum o nedenle 4share seçeneğini tıkladım.
|
|
|
#22 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
rapidshare nedeni majorshare pro sunu olması %10 daha hızlı ve güvenli
|
|
|
#23 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Eskiden Megaupload diyebilirdim, free ile 100 kb yapabiliyordum ancak bu yıl nedense 5-10 kb oldu hep MU'da.
IDM + Rapidshare = ovsımnıs.
|
|
#24 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Ben her zaman rapidshare'den yanayım. Belli kalitede internet bağlantısı olduktan sonra, premium üyelik olmasa da hızlıca dosya indirilebiliyor.
Onun dışında mediafire'a sempatim vardır. İndirme yöneticisi programları aracılığıyla dosya indirme imkânı veriyor.
|
|
#25 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Ben Mediafire diyorum normal üyelikle birden fazla dosya indirebiliyorsun.İkinci olarak Megaupload derdim.
|
![]() |
|
|
|
#26 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Kesinlikle "Megaupload" diyorum. Yıllardır "RapidShare" dan çekerdim. Fakat, işi çok bozdular son 1.5 yılda. Nasıl diyeyim, premium alıyorum. Aylık 150GB diyor. (Bir ara 80GB dı. Çıldırıyordum.) Eee... 1MB netim var. Ayda 150GB az değil mi sizcede? ? ? Premium alıyorsun lakin hala istediğin kadar çekemiyorsun. Ve bir arkadaşımın dediğine göre Rapid`de en fazla 87MB/Sn. Yani Premiumluyu bile rahat bırakmıyorlar. Oradan bir daha premium almam zaten. "MegaUpload" en iyisi . Premiumda aldın mı doyma keyfine. İstediğin kadar çek. İster 2TB ister 5TB. (Birde "RapidShare" da "Easy Share" diye bir olay var. Adamlar dolandırıyor resmen. Bu olay 150GB`yi 250, 650 ve 2.150 GB yapmaya yarıyor. Lakin aldığınız premiumdan daha pahalı, hele 2TB lık 100 milyon kadar bir şeydi sanırım. :S)
|
|
|
#27 |
|
Banned
----
|
Alakası dahi yok. Premium ve 1024 hızdakiler 122 kb'a kadar download hızına sahiplerdir. Benim seçimime gelirsek ;
Rapidshare, 4shared ve megaupload'dan yanayım. |
|
|
|
|
|
#28 |
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, Bleach, Samurai Champloo, Berserk, Gantz, Baccano!, Code Geass
|
Rapid dedim en çok rapid kullandığımdan, ama mediafire da fena değil bana göre.
|
![]() |
|
|
|
#29 |
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
bence de mediafire rapidden daha hızlı iniyor megauploaddan ne zaman indirmeye çalışsam onay kodu yazan resim hiç gelmiyo:soylev:
|
|
#30 |
|
Banned
----
|
Onun sebebi dns ayarlarınız. Biliyorsunuzki, ttnet tarafından megaupload'a erişim kapandı. Youtube jacker tarzında programlar ise artık youtube girmeyi bırakın, megaupload'da resim kodunu göstermiyor. Bu durumda programı kaldırıp dns'nizi değiştirmeniz gerekiyor.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|