|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Diğer Topluluklar Anime ve Manga üzerine kurulu olup, yukarıdaki kategorilere girmeyen her türlü topluluk. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Diğer Topluluklar Forumunda Bulunan 19 Mayıs Üniversitesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar ben bu sene Samsun 19 Mayısı kazandım. Orayı kazanan bi başka animeci arkadaşla Klup kurmaya karar verdik. Üni'de olan ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
|
Arkadaşlar ben bu sene Samsun 19 Mayısı kazandım. Orayı kazanan bi başka animeci arkadaşla Klup kurmaya karar verdik. Üni'de olan herkesi bekleriz. Hatta şimdiden yapacaklarımızı bile hazırladık
Ehh bi de talep çok olursaaa... İşte o zmn üni'de bir çığır bile açarız. Anime'yi insanlara tanıtmak isteyen anime severlerin hepsini bekliyorum. Lütfen bana özelden mesaj atın.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
ilyas da orayı kazanmıştı... ^^ Dün konuşuyoduk... ( ilyas_247 AnimeOu dan ) ingilizce öğretmenliğini kazanmıştı o. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Evet biliyorum zaten onunla ortak projemiz
da adam toplayamıyoruz pek kimse yok
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Ben de katıldım.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
Hoşgeldin abi.
Yardımlarını esirgeme bizden lütfen
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
bende katılıyım
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Buyur Hocam ne demek sende gel kapımız tüm animecilere açık özellikle de OMÜ'lülere
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-01-2010
|
memleketimin omü'sünde anime çalışmaları yapanlar var. sonuna kadar kalpten destekliyorum sizi. omü'de anime/manga rüzgarlı essin sayenizde
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
Siz mezun olun üniv mezunları diye bitane kurun ben şimdiden başlarım gelmeye. x)
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|