|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Diğer Topluluklar Anime ve Manga üzerine kurulu olup, yukarıdaki kategorilere girmeyen her türlü topluluk. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| vBulletin'den çok iyi anlayan zamanı bol olan ,anime sever ,kişi yada kişiler aranıyor. Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Diğer Topluluklar Forumunda Bulunan Uchiha Itachi Blog Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Uchiha Itachi Hayranların beğeneceğini umduğum bir blog olduğunu düşünüyorum. Zaman geçtikçe genel olarak animedeki gelişmelere göre bilgiler tazelenecektir. Genel görüşümüz ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-04-2010
|
![]() Uchiha Itachi Hayranların beğeneceğini umduğum bir blog olduğunu düşünüyorum. Zaman geçtikçe genel olarak animedeki gelişmelere göre bilgiler tazelenecektir. Genel görüşümüz Itachi ölmedi hala içimizde yaşıyor. Adını anmak istemediğim kardeşinin de tez kellesi vurula. Blog hala yapım evresindedir, daha da gelişecektir. Varsa hatamız şimdiden affola. Resmin üzerine tıklayarak bloguma ulaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Not: Sitede bu paylaşıma uygun yer varsa konu oraya taşınabilir. Görsel açıdan zengin bir blog olduğu için burasının uygun olduğunu düşündüm.
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Güzel ve faydalı bir blog olmuş.Başlığınızı şimdilik en uygun yere taşımız bulunuyorum.Bilginize.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-04-2010
|
Tşler...
|
![]() |