|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
Arkadaşlar selam ^^
Çoğunuz bu konuda çeşitli başlıklar ve mesajlar gördünüz biliyorum ama tüm etkinliği tarihleriyle birlikte tek bir başlıkta düzenlemek herkes için daha rahat olur diye düşündüm. Haberi Anime.gen.tr'nin haber sayfaları haricinde Facebook grubumuzdan da paylaştık. Şimdi de elimizden geldiğince forumlarda duyurmaya çalışıyoruz. Sizler de bloglarınıza, forumlarınıza, Twitter'larınıza ve takıldığınız diğer sosyal ağlara olduğu gibi yapıştırabilirsiniz bu duyuruyu, hatta yapıştırın lütfen ![]() Etkinliklerde görüşmek dileğiyle ----------------- Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi Japonya Başkonsolosluğu ve Japonya Büyükelçiliği'nin 2010 Türkiye'de Japonya Yılı çerçevesinde yıl boyunca düzenleyeceği etkinliklerden biri olan "Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi" , tarihleri ve detaylarıyla birlikte aşağıdaki şekildedir. Animasyon yönetmeni ve animatör olan Hajime Kamegaki'nin üzerinde çalıştığı eserlerlerden bazıları şu şekildedir: Naruto Shippuuden: The Movie, Naruto Shippuuden: Kizuna, History's Strongest Disciple Kenichi, Ayashi no Ceres, Air Gear, Sonic X, Detective Conan, Project ARMS. Sanatçının profilini mesajın altındaki el ilanından inceleyebilirsiniz. ----------------- 27 ŞUBAT - İSTANBUL Yer: Pera Müzesi Oditoryumu Tarih: 27 Şubat Cumartesi Giriş: 3 TL (Seminerin kendisi ücretsizdir, Pera Müzesi'nin girişi 3 TL'dir) Başlangıç: 18:30 Program: 25 dk. NARUTO filmi gösterimi Seminer Soru ve Cevap (Önceki programa göre yapılan değişiklik: Soru ve cevaplara daha çok zaman kalması için mola kaldırılmış ve kısaltılmış film gösterisi, seminerin önüne alınmıştır.) Pera Müzesi: Meşrutiyet Caddesi No.65 Tepebaşı - Beyoğlu - İstanbul Adresin krokisi ve etkinliğin posterleri için buraya tıklayın. ----------------- 1 MART - İZMİR Aynı seminer, farklı bir programla 1 Mart 2010'da İzmir Ekonomi Üniversitesi konferans salonunda gerçekleşecektir. Tarih: 1 Mart 2010 Saat: 14:00-16:30 Yer: İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu Programın detaylarını ve düzenlenecek diğer organizayonları buradan inceleyebilirsiniz. ----------------- 2 MART - ESKİŞEHİR Saat: 15:00-17:00 Yer: Anadolu Üniversitesi, Salon Anadolu Adres: Üniversitenin Kongre Merkezi'nde yer alan Salon Anadolu'nun bulunduğu binayı haritada görmek için buraya tıklayın. ----------------- 4 MART - ANKARA Tarih: 4 Mart 2010 Saat: 13:45-15:45 Yer: Büyük Kolej Adres: Bağlar Cad. No:184 Gaziosmanpaşa / Ankara Haritayı buradan inceleyebilirsiniz. ----------------- 2010 Türkiye'de Japonya Yılı çalışmalarında anime ve manga severler için yıl boyunca planlanan daha bir çok etkinlik var. Bu etkinliklerin de detayları belli olduğunda sizlerle paylaşayacağız. Japonya Başkonsolosluğu'nun planladığı ve düzenlemekte olduğu tüm etkinlikleri buradan takip edebilirsiniz. Etkinlik ilan ve broşürleri: (İstanbul) ![]() not: ihtiyacınız olan anda İmageshack katiyen çalışmaz... ;_; Son Düzenleme Shana tarafından 22-02-2010 05:18 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Bu seminere gitmek isterim ama bu uzaklık neticesinde ve işler neticesinde zor gözüküyor.Ayrıca seminerdeki animeye aç yada meraklı kalabalığa sitemizi bir şekilde duyurmak isterdim. Sitemizden arkadaşların bizleri temsil etmesi güzel olurdu . Ne kadar katılım o kadar animeyi insanlara duyurmak demek.Katılımın yüksek tutulması gerekir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#3 |
|
Katılımcı Üye
|
Herkesin işine, okuluna denk gelmesin diye cumartesi günü akşamüstüne almak için çok çalışılmıştı halbuki :( O zamanda bile işiniz varsa gerçekten talihsiz olmuş ama yapacak bir şey yok sanırım.
Umarım müsait olan tüm arkadaşlar gelebilir, gerçekten güzel ve herkese yararı olacak bir etkinlik ^^ |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Ben işimi erkene alabildim, sanırım gidiyorum ^^
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Katılımcı Üye
|
Yaşasın; gelin gelin. Hatta arkadaşlarınızı da toplayın
![]() Bu smileyleri de oldum olası sevmişimdir...
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: Death Note, Wolf's Rain.
|
iyi bir organizasyon olmuş, bu tür etkinlikleri kaçırmayın arkadaşlar. Duyuru için teşekkürler Shana.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Acaba seminerin genelinde naruto animesinden mi bahsedilecek? yada yönetmenin tüm serilerinden mi? Eğer sadece naruto üzerine bir yoğunluk olacaksa ben tercih etmem (sevmiyorum)
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Katılımcı Üye
|
Beyazm; rica ederim, daha yıl boyunca duyurular olacak, dileriz ki katılım da olur ve etkinliklerde bir çok arkadaşla görüşebiliriz ^^
Anifly; seminer Japon animasyonu hakkında Ancak Naruto, batıda oldukça iyi tanındığı için konuya onun üzerinden ve onun yönetmeniyle (ki bu çok önemli) giriş yapılmak istenmesi son derece doğal diye düşünüyorum. ^^Hajime Kamegaki'nin çalıştığı gene başarılı daha bir çok yapım var, ilgilenen arkadaşlar konuyu farklı yerlere de taşıyabilir. Yani ana konunun daha çok "Japon animasyonu" temalı olacağını sanıyorum. Bunu bir Naruto semineri değil, popüler bir animenin de yönetmenliğini yapmış bir sanatçıdan animasyon semineri olarak görmek daha yararlı olur. En azından ben öyle olacağına inanıyorum, tabii ki yukarıda yazan programdan başka bir bilgim yok. Bakalım.. ^^; Son Düzenleme Shana tarafından 23-02-2010 17:52 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim Shana
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
Katılımcı Üye
|
Rica ederim ^^
Dediğim gibi ben sadece tahminimi söyledim, "mantıken o şekilde olması lazım" diye düşündüm ve eğer olmazsa da usta soru teknikleriyle gidişat değiştirilebilir daima
|
![]() |
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|