|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi (İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ankara'dakine kesin gidiyorum ama bakalım asıl merak konusu yanımda kaç kişi götürebilcem O kadar uğraşıyorum yine de beceremiyorum milleti animeye ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
ankara'dakine kesin gidiyorum ama bakalım asıl merak konusu yanımda kaç kişi götürebilcem
O kadar uğraşıyorum yine de beceremiyorum milleti animeye yönlendirmeye![]()
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
İzmir'deki film gösterilerine maalesef dershanem nedeniyle gidemeyeceğim ancak 1 marttaki semirde varı... İşe gitmeyeceğim o seminer için ama yapacak bir şey yok
... Kesinlikle değer Belki dershaneyide ekerim belli olmaz ....
|
![]() |
|
|
|
#13 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
İstanbul da olup ta yarın katılabilecek herkes umarım orada olabilir. Böyle etkinliklerin arttırılabilmesi için katılımcı sayısı gerçekten önemli. Ben inşallah yarın bir aksilik yaşamazsam oradayım.
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: istanbul
|
Gidipte dışarıda kalmak kötü old ya...bayağı bi insan giremedi..keşke daha müsait bir yer olsaydı
|
|
#15 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
aynen katılıyorum bizde dışarıda kaldık bide düşün tam sıra bize geldi içeride ayakta bile yer yok dediklerinde zıplayıp birini boğasım geldi
|
|
#16 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
ben şanslı azınlıktanım sanırım
girememenize üzüldüm arkadaşlar ben 1 saat önceden gitmiştim. çok da güzel bir yerde oturdum sanırım etkinliğin düzenlenmesinde Pera Müzesinin de katkısı olduğu için (en azından salon tahsis etmişler) bir de bu kadar rağbet göreceğini düşünmemişler (bu duruma çok sevindiler)neyse bence çok güzel ve yararlı bir söyleşiydi. Eşkişehir, Ankara ve İzmirli arkadaşların mutlaka katılmasını öneririm. anime gösterimi olarak Naruto Shippuden' in 2 filmini keserek kısa bir derleme yapmışlar. Narutoyu seçmelerinin sebebi çok bilindik bir anime olması. onun dışında söyleşi kesinlikle Naruto etrafında dönmedi. Bay Hajime bu konuya değinmedi bile soru-cevap kısmında onunla ilgili soru geldiğinde konusu açıldı. diğer şehirlerden gidecek arkadaşlara şimdiden sorularını hazırlamalarını hatta bir kağıda yazmalarını öneriyorum ki diliniz dolaşmasın kısa ve mantıklı, Bay Hajimenin cevap verebileceği sorular sormaya çalışın. ayrıca Japonca biliyorsanız bile sorularınızı Türkçe sorun ![]() bu arada Animeou' dan kalabalık bir grup gelmişti üye avına çıktılar
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|