|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan AMT Facebook Adresi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Gruba çevirdik ,bütün dostlarımızı bekliyoruz.Ara kısmının altıında simgesi var.Ayrıca http://www.facebook.com/group.php?gi...1486532&v=info...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Gruba çevirdik ,bütün dostlarımızı bekliyoruz.Ara kısmının altıında simgesi var.Ayrıca
http://www.facebook.com/group.php?gi...1486532&v=info |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Abi bunu grup şeklinde kursaydık daha güzel olmaz mıydı?
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Ben bulamıyorum
....
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
“ Alıntı ”Abi bunu grup şeklinde kursaydık daha güzel olmaz mıydı?
. Grup halinde olacağına ,bireysel yaptık. Çok önem verdigim bir yer değil aslında ama düşününce dağınık haldeki anime severleri sitemize ve diğer anime sitelerine yönlendirmek için ideal diyebileceğimiz bir sisteme sahip ,demem o ki faydalanacağız. Son olarak burayla zor ilgileniyoruz orayla ilgilenmek zor olur sadece orası araç olacak. Gruba çevirme özelliğimiz varsa bilen varsa söylesin.![]() “ Alıntı ”Ben bulamıyorum
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Gruba nasıl çevrilir bilmiyorum ancak bu bireysel profilden bir gup oluşturabilirsiniz http://www.facebook.com/groups.php
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-10-2009
Mekan: Sakarya-Ankara-Bolu
Favori Anime: Cardcaptor Sakura,Higurashi. School Days i de söylesem mi ki :D
Favori Manga: Claymore, Ichigo 100%
|
Bence de Bedifeci. Grup olarak tekrar aç istersen.
Hatta adını da biraz daha uzun tutarsan aradığımızda kolayca bulabiliriz. Diğer gruplarla karışmaz. animemangatr facebook gibi
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bir ara bir grubumuz vardı. Savage kurmuştu hatta. Pek rağbet olmamıştı.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bu arada bu hesabın grup yerine kişi şeklinde olmasının şöyle bir avantajı var. Ne düşünüyorsun kısmına güncellemeler yazıldıkça arkadaş listesinde olan herkesin ana sayfasında görme imkanı oluyor.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 17-04-2010
Mekan: malatya
Favori Anime: one piece
|
yine de güzel olmuş.hemen arkadaş olarak ekliyorum.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|