|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan Encoder ve Uploader Alımı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sitemizde encoder veya uploader görevlerinde yer almak isteyen arkadaşlarımıza duyurulur. AMT ekibine yeni encoder ve uploader alınacaktır. Kodlama konusunda uzman ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Sitemizde encoder veya uploader görevlerinde yer almak isteyen arkadaşlarımıza duyurulur. AMT ekibine yeni encoder ve uploader alınacaktır.
Kodlama konusunda uzman olmanıza gerek yok. Hazırlanan altyazı dosyalarını videoya soft veya hard olarak gömme konusunda bilginiz olması yeterli. Uploader olarak ise, verilen linkleri alternatif indirme sitelerine yüklemenizi ve torrentlerde seeder desteğinde bulunmanızı bekleyeceğiz. Başvurularınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. Başvurusu uygun görülen arkadaşlarımıza Fansubber statüsü ve yetkileri verilecektir. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Soft ve upload konusunda yardımcı olabilirim.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
Aegisub kullanımı konusunda iyi sayırlım. Çevirilmesi için metin yaratabilir , cevirilmiş metni ise zamanlamalarını oluşturarak ass formatında sunabilirim. Saygılarımla
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
Avs kodlamada yeterli düzeydeyim.Yani altyazıyı rahatlıkla gömebilirim upload konusunda sıkıntım olmaz ztn.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Rawları kolay bulunacak bir anime olursa herkese encode konusunda yardım edebilirim...
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Henüz herhangi bir cevap gelmediği için meraklanmayın arkadaşlar. Başvuruların hepsini takip ediyoruz. İlgilenen herkese teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Favori Anime: Eyeshield21,TTGL,One piece
Favori Manga: Kapital Manga,History's Strongest Disciple Kenichi
|
Ben aegisub programını kullanabiliyorum altyazıyı hard veya soft olarakta gömebiliyorum.Karaoke zamanlamasıda yapabilirim.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Görecegiz , örnek çalışmanı bekliyorum.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 17-04-2010
Mekan: malatya
Favori Anime: one piece
|
merhaba ben de size yardımcı olmak istiyorum.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
İlk öncelikle neler yapabilecegini, açıklarsan iyi olur.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|