|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan İndirme Linkleri Sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar herkese merhaba. Site çapında bazı rapidshare linklerimizin, yakın zaman içinde birer birer öldüğünü fark ettik. İncelemelerimiz sonucunda vardığımız nokta ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Arkadaşlar herkese merhaba.
Site çapında bazı rapidshare linklerimizin, yakın zaman içinde birer birer öldüğünü fark ettik. İncelemelerimiz sonucunda vardığımız nokta şudur: Bir veya daha fazla şahıs site üzerinden yayınladığımız linkleri yasal olmadığı gerekçesi ile şikayet etmiş ve paylaşımdan kaldırmıştır. Silinen linklerimizi alternatif bazı sitelere yüklemeye karar verdik. Eski bölümleri bulup yeni sitelere yüklemek, takdir edersiniz ki, biraz zaman alacaktır. Ancak bu tür saldırıların bizim paylaşımımızı durdurmaya yetmeyeceğini bilmenizi istiyoruz. Sabır ve desteğiniz için teşekkür ederiz. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Durum açık, elimizden geleni yapacağız, daha önce fansub çalışmalarımızı indiren arkadaşlarımızdan da faydalınabilir. Belirlediğimiz sitelere yüklenebilir. Yılmak yok .
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Premium rapide mi yüklüyordunuz yoksa normal kullanıcı olarak mı yüklüyordunuz?
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
|
Başlığın adını değiştiriyorum. Yalnızca rapidshare linklerinde sorun yok. Megaupload ve netload linklerimize de saldırılmış.
@Tenbatsu Benimkiler rapidshare collectors account olarak yüklüydü. Diğerlerini bilemiyorum. |
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Pre olsa belki sorun çıkmazdı gibi geliyor bana.
Birde ibnelik parayla değil ya.
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
birşey sormak istiyorum bende silinen projelerin rapid linklerine yardımcı olmak istiyorum ama şöyle bir sorum var benim rapid üyeliğim 20 gün kadar sonra bitecek bu zaman içerisinde yüklediğim dosyalar üyeliğim bittikden sonrada geçerliliğini koruyacak mı? bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinicem ona göre link yenileme konusunda bende yardımcı olabilirim
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
rapidshare hesabın bittikten 10 gün sonra silinecektir.Zaten bununla ilgili sana mail gelir.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Hayır silinmeyecektir. 10 gün değil, eğer üyelik üzerinden yükleme yaptıysan bir dosya 60 gün boyunca hiç indirilmezse o zaman silinir. Sizin pre üyeliğiniz bitse bile yükleme yaptığınız dosyalar 60 gün içinde her indirildiğinde bir 60 gün daha süre kazanırlar.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
|
Upload hızı konusunda şu anda mediafire'da 80-90 kbps görüyorum. Rapidshare kullandığım zamanlarda bu sayı 60'ın üstüne pek çıkmamıştı.
Bundan sonra rapidshare kullanmayı kendi adıma bıraktım.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Premium rapid filan farketmiyor şikayet dahilinde direk siliyorlar. Birde işin acınası tarafı hiç araştırmadan siliyorlar. Bu arada şikayet eden yükleme konusunda baya bilgili bir kişi olması muhtemel. Zaten AnimeZe'nin yüklemeleride silinmeye başlanınca kim olduğu bence yüzde doksan ortaya çıktı...
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|