|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan İndirme Linkleri Sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Çoğu grubun linkleri ara ara şikayet edilip siliniyor. AnimeOu'da da olmuştu. Bu herkes için giderek kader olmaya başladı. Başka servise ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Çoğu grubun linkleri ara ara şikayet edilip siliniyor. AnimeOu'da da olmuştu. Bu herkes için giderek kader olmaya başladı. Başka servise yüklesen zaman aşımı vs... gerçekleşiyor...
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
|
Yaa nalet olsun nedir bizim bu barındırıcılardan çektiğimiz. Hep bi sorun çıkıyo.Zaten çıkmasada başkaları çıkartıyo o sorunları.Aslında bu işle sürekli uğraşalabilinecek olsa Torrent Sitesi yapalım siteyi diycem ama herkesin işi gücü var sürekli seedleyemez.Neyse en yakın zamanda düzeltirsiniz umarım.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|