|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan Anime ve manga Tanıtımları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar tanıtım yapacak kişi çalışmasını ,orjinal yapmalı ,başka Türk anime sitelerinden taşındıgı anlaşılırsa direk o kişinin mesaj atma hakkı silinecektir. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Arkadaşlar tanıtım yapacak kişi çalışmasını ,orjinal yapmalı ,başka Türk anime sitelerinden taşındıgı anlaşılırsa direk o kişinin mesaj atma hakkı silinecektir. Not kısmı da takip ediliyor sırf iş olsun diye düzeysiz oylamaya başvuranda (her katogoriye bir vermek gibi )aynı şekilde cezalandırılacaktır.
Tanıtıma yapılan animenin yorumları da çok kaliteli olmalı.Tanıtım için çok teşekkür ederim gibi kavramları mükünse mesaj olarak yollamayalım. Yetkili kişiler isterlerse daha iyi bir tanıtımı ,daha önce yapılmış tanıtımla yer degiştirebilrler. Onun için tanıtım yaparken çok iyi bir sunum hazırlamalısınız.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Anime tanıtım istek yapabilir miyiz abi?
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Manga tanıtımları yaparken AGT'den kaynak aldım ve belirttim. Altına da orijinal açıklamalarımı ve incelemelerimi yerleştirdim. Sakıncası var mı acaba? Konu başlığı: Kagen no Tsuki.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Bencede kendi tanıtımlarımızı yapmak daha iyi. Dikkat edeceğim.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Tanıtımlarda o tanıtılan seriyi çeviren grup varsa o grubunda isminin yazılması tanıtımı yapılan serinin Türkçesini bulmayı kolaylaştıracaktır. Tanıtımlardan bir kaçına baktımda baktıklarımdaki herkes atlamış bu konuyu.
Ha diyeceksiniz ki bir seriyi iki grup çevirir o zaman ne olucak? İkisini de yazıcaz : ) |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Katılıyorum, güzel fikir.
Birde, eğer tanıtımlar direk AGT den alınıyorsa, en azından yayınlamadan önce bir defa olsun gözden geçirilmesini istiyorum çünkü AGT tanıtımlarının çoğunda spoilerdan başka bir şey yok. Animenin/manganın ilk 10 bölümünün anlatıldığı sözde tanıtımlar oluyor. Hepsi böyle değil tabi ama aralarında bu sekilde olanlar var. Dikkat edilirse iyi olur |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
AGT den tanıtım istemiyorum emek vermişler ,ama o tanıtımların daha kalitelisini istiyorum.Evet dediginiz özellikte eklenebilir.Dikkate alacagım.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
AGT'den veya şuradan buradan tanıtım yazılmayacak. herkes kendi izlediği animeyi, kendi cümleleri ile tanıtacak.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Başkasının yaptığı bir tanıtımı direk buraya taşımanın bir manası yok bana göre de. Agt'nin tanıtımı Agt'de kalmalı. Eğer bu iste için bir tanıtım yapılmak isteniyorsa kendi cümlelerimizle yapacağımız özgün tanıtımlar bence çok daha mantıklı.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Ben de alıntı konusuna karşıyım açıkçası o zaman forumda tanıtım açmanın ne anlamı kalıyor ki...Hatta bence spoiler vermeden yorum eklerse tanıtımı açan kişi daha gerçekçi bir tanıtım oluyor diye düşünüyorum ben ve de forumda avatarımızın altında kaç tane tanıtım yaptığımızın sayısı gösterilebilmesi mümkün mü acaba?
Bence tanıtım altında o animeyi çeviri yapan grup yazılırsa ve de o animeyi birden fazla grup çeviriyorsa bu tartışmaya yol açabilir diye düşünüyorum çünkü bu tarz bir not olmadan da tartışma yaşandığını daha önce hepmiz de gördük ve yaşadık bu da bu olaya daha çok neden olacaktır...
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|